Başkasına pek şaka da yapmam zaten ankayi kaç yıldır konustugu muz için samimiyetine güvenerek yaptım sakayida. Daha yapmam zatenTabi ki biliyorum. Sadece konuşma gibi olmuyor. Birbirimizi görmüyoruz tanımıyoruz. Huylarımızı bilmiyoruz.
Canim benim nasilsin görüsmeyeli? Ozledim sohbetini.
Tamam canımYaa ben o lafı şaka olarak söyledim sen bir eleştiri yaptığın zaman kötü lugune soylemedigini biliyorum. Yanlış anlamissin. Kusura bakma
Valla bittim ya akşm oldu resmen ama aklımdan çıktı rahatladım baya güzel oldu
İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Yine tek öğün yedim saat 3 gibi
2 yumurta
2 kaşık yulaf kepeği
Süt ile omlet
Peynir
Zeytin
Su 2 lt
Spor yok
Bu hafta sonu böyle oldu.Canım tek öğünle vücuda kıtlık alarmı verebilirsin. En azından iki öğün yemeni tavsiye ederim
Bana söyle kaptanım hatta kız, ne bileyim bi kendime getir.. Sabah tartılacağım ama kesin + göreceğim bugun b*kunu çıkardım desem olurBen aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam.bundan sonra kimseye bişey demicem
Aynen öyle oldu abartı oldu bugün. Vallahi bilmiyorum çaresine bakmam gerek cook mutsuzum bu görüntü den yaa. Dün sürekli saklamaya çalıştım midemiasya_01 üzüldüm eşinle olan tartışmana, duygusal açlıktan kendin yemeğe vurdun sanırım ..
mide için e bence her gün mekik yap zamanında çok faydasını gördüm ben
Menümü olduğu gibi yazacağım çok çok kötü ...
Sabah 10:00
2 dl ekmek
1 kupa çay
3 dl peynir
1 tk bal
1 tk tereyağı
1 tk pekmez
Öğle 15:30
1 poğaça
1 kurabiye
2 sigara böreği
1 dl yaş pasta
1 dl kek
1 kupa çay
Su 1,5 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş
Ne deseniz kabulüm ...
Ben yazdım ki bi daha yapmayım çok utandım amaBende dün bi doğum gününe gittim ve bende de benzer bi menü vardıutancımdan yazamadım
Bu rahatsız olmak bıle bı basarı bence once dunyaları yıyodum aklıma gelmıyodu ama sımdı yersem pısman olup duzeltıyorum kendımı. Kac kıloydun senBen yazdım ki bi daha yapmayım çok utandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?