Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşim dışarı çıktı. Yuruyus yapmaya halim yok aslında bantta yuruye bilsem iyi olurdu. Kızlar bide bişey soylicem size benim bel bölgem çok kalinlasti yaa ne yapsam ilacı içtiğim günden bu yana midem gobekten önde. Çok rahatsız ediyor beni bu görüntü. Dün kınaya giderken onu giydim bunu giydim hiç beğenmedim önce diyet yaparken 4 günde cokerdi midem. Şimdi midem önde gidiyor

17 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.00
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 16.30
1 mandalina
1 b ayran

Akşam 19.30
soğanlı kıymalı yumurta
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Ben aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam. bundan sonra kimseye bişey demicem
Bana söyle kaptanım hatta kız, ne bileyim bi kendime getir.. Sabah tartılacağım ama kesin + göreceğim bugun b*kunu çıkardım desem olur Yeğenimi doğum günü vardı orda baya yedim yani hiç kısmadım :/ Kuzenlerimi ablalarımı öyle hep beraber sofrada bulunca sohbet ede ede yedim saçmaladım biliyorum pişman oldum eve yürüyerek döndüm annemler arabayla gelirken ama hemen telafi olmaz..

Annem ameliyat olacak yarın nöbetten sonra bir kaç gün hastanede olacağım sonra da hasta bakıcılık sürecim başlayacak inşalah ameliyat iyi geçer buraya gelmeye çalışırım sık sık izinli olacağım nasıl olsa ama bakalım. Kendi evimizde kalmayacağız bir süre ama tartılmak için perşembe akşamdan eve gelcem ..

asya_01 üzüldüm eşinle olan tartışmana, duygusal açlıktan kendin yemeğe vurdun sanırım ..
mide için e bence her gün mekik yap zamanında çok faydasını gördüm ben
Aynen öyle oldu abartı oldu bugün. Vallahi bilmiyorum çaresine bakmam gerek cook mutsuzum bu görüntü den yaa. Dün sürekli saklamaya çalıştım midemi

Menümü olduğu gibi yazacağım çok çok kötü ...

Sabah 10:00
2 dl ekmek
1 kupa çay
3 dl peynir
1 tk bal
1 tk tereyağı
1 tk pekmez

Öğle 15:30
1 poğaça
1 kurabiye
2 sigara böreği
1 dl yaş pasta
1 dl kek
1 kupa çay

Su 1,5 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş

Ne deseniz kabulüm ...

Menu
Sabah 9 da
Peynır
Menemen
1 tatlı kasıgı bal

Oglen 12
Bı tabak kapuska bulgurlu sarımsaklı yogurtlu

Aksam 4
Cok az tavuk haslama
Salata bolca
Sonra oglum kek ıstedı bende cok acıktım bı dılım kek yedım ve durdurdum kendımı bence guzel basarı kendım ıcın

Bende dün bi doğum gününe gittim ve bende de benzer bi menü vardı utancımdan yazamadım

Selam kızlar, menümü yazmaya geldim. Bugün hiç bakamadım buralara.

Sabah 9.30
Klasik kahvaltı(omlet, peynir, zeytin, biraz ekmek yedim bugün balla. Normalde çok ekmek tüketiyorum)

Akşam 17.30
Tavuk kızartması
Patates püresi
Ayran

Su 1.5 lt
Spor lesli yapacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…