Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün Sabah 8 de başladım gece 12 de hala yiyordum iğrenç bir gün geçirdim tartıya çıkmaya da korkuyorum ama dün dünde kaldı bugün dikkat edeceğim inşallah
Psikolojik bir sey tetikledi kesin yemeni keske kendini dışarı atıp yürüyüşe çıksaydın bugün telâfi edersin

Merhaba kızlar kahvaltı 1O:30da yaptık
Yayla çorbası yapıyorum pisiyor aksamada nişana gidecegiz bugün de aktif olamam

Ama evden cikmadan vakit bulursam uğrarım

Oyyy kızımın bazasından bişey alacaktım açtım baktım kenarlardan toz girmiş. Boşalttım süpürdüm sildim. Hazır içini boşaltmışken çekeyim dedim altını sildim baktım duvarlar da lekeli duvarı da sildim oysa sadece bazadan bir parça alacaktım bu kadar şey yapmışken oğlanın bazasını da düzenleyip çekeyim bari

Canım dün gece yazamadım bi sure esinle konusma konuşursanda az öz hatasını anlasin
Tedavide insan aşırı hassas oluyor hormonlarida etkiliyor
Alttan almasi lazım eşinin...
İnan ki agzimla söyledim bu kullandığım ilaç meme kanseri nde de kullanılan bir ilaç. Biraz daha itinali davran diye. Son dakika kına icati çıkardı onun için kalktım gittim. Eve geldim ki uyuyor çocuk çiş yapmış altı ıslak o çocuk ya bişey yutsa Allah korusun. Gözümün nuru bir evladım dikkatsiz sorumsuz. Nefret ettiriyor kendinden çocukla ilgilenmesi gerekiyor ben hassasim biliyor öyle sinirlendimki çocuk bile söyleniyor ona akşam

Ohh kolay gelsin mis gibi eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…