Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün Sabah 8 de başladım gece 12 de hala yiyordum iğrenç bir gün geçirdim tartıya çıkmaya da korkuyorum ama dün dünde kaldı bugün dikkat edeceğim inşallah
Aynen dün dünde kaldı toparlanalım listeye az kaldı. 12 gün sonra listedesin
Ben de cozuttum valla 69 hayallerde kaldı listeye kadar veremicem ben de bozup duruyorum

6150 adim
30 dk 6.5 hızıyla tempolu yürüyüş
10 dk 10.0 hızıyla koşu
1000 tane ip atlama çok hızlı
Menü berbat ama yarın müthiş bi menü ile zayıflamak için elimden geleni yapicam

Niye şaka yapayım çirkef ne demek. Afiyet olsun yiyin gönlünüzce o zaman. Yediklerinize laf edince çirkef oluyorsak burda işiniz ne gidin yiyin için yatın.
Yok sen şaka yapınca bende şaka mayetli söyledim canım. Sen ters zaman indasin sanki anka. Kötü niyetli söylemedim ki ben o lafı. Yeri geldimi sende şaka yapıyorsun ben alinmadim şimdiye kadar

Yok sen şaka yapınca bende şaka mayetli söyledim canım. Sen ters zaman indasin sanki anka. Kötü niyetli söylemedim ki ben o lafı. Yeri geldimi sende şaka yapıyorsun ben alinmadim şimdiye kadar
Ben aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam. bundan sonra kimseye bişey demicem

Canım seninle konuşmak istiyorum aslında biraz. Tedavi süresinde sende de böyle sıkıntı li bir süreç oluyormu. Aşırı sinirlilik hali eve kapanma vs.
Oluyor canım stres oluyor insan. İlaçlarda hormonlarla oynuyor. Erkeklerde sorumsuz davranınca sinirler hopluyor. İnan değmez. Üzme kendini.

Oluyor canım stres oluyor insan. İlaçlarda hormonlarla oynuyor. Erkeklerde sorumsuz davranınca sinirler hopluyor. İnan değmez. Üzme kendini.
Sakın kalmaya calisiyorum ama eşim hiç yardimci olmuyor bu konuda. İlaç da gerçekten çok etkiliyor yaa Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…