Yaa asya bak sinirlendirme beni. Zaten her hafta geriye gidiyoruz takımı açtığıma pişman etmeyin beniMoralim bozuk ya yine saldirasim var yemeklere. 3 ogün yapıyorum ama baya sağlam 3 öğün fırça yiyebilirim
Aynen dün dünde kaldı toparlanalım listeye az kaldı. 12 gün sonra listedesinDün Sabah 8 de başladım gece 12 de hala yiyordumiğrenç bir gün geçirdim tartıya çıkmaya da korkuyorum ama dün dünde kaldı bugün dikkat edeceğim inşallah
Ellerine sağlık. Ben sadece toparladim bugün. Uzandım simdi migren ağrısından olecemBen temizlik yapıyorum.şurayı da yapayım burayı da derken evi kırklayacağım
Akşam a var daha akşam dengelerim artikYaa asya bak sinirlendirme beni. Zaten her hafta geriye gidiyoruz takımı açtığıma pişman etmeyin beni
Seni elektrikli sandalyeye oturturum görürsün
Geçmiş olsun. Sakın bozma sağlıklı beslen. Tedavide önemli canım.Ellerine sağlık. Ben sadece toparladim bugün. Uzandım simdi migren ağrısından olecem
Canım seninle konuşmak istiyorum aslında biraz. Tedavi süresinde sende de böyle sıkıntı li bir süreç oluyormu. Aşırı sinirlilik hali eve kapanma vs.Geçmiş olsun. Sakın bozma sağlıklı beslen. Tedavide önemli canım.
Çirkef derken.Akşam a var daha akşam dengelerim artikHahahaha hemen nasıl cirkeflesti bak
Alindin mi anka. Şaka miÇirkef derken.
Niye şaka yapayım çirkef ne demek. Afiyet olsun yiyin gönlünüzce o zaman. Yediklerinize laf edince çirkef oluyorsak burda işiniz ne gidin yiyin için yatın.Alindin mi anka. Şaka mi
Yok sen şaka yapınca bende şaka mayetli söyledim canım. Sen ters zaman indasin sanki anka. Kötü niyetli söylemedim ki ben o lafı. Yeri geldimi sende şaka yapıyorsun ben alinmadim şimdiye kadarNiye şaka yapayım çirkef ne demek. Afiyet olsun yiyin gönlünüzce o zaman. Yediklerinize laf edince çirkef oluyorsak burda işiniz ne gidin yiyin için yatın.
Ben aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam.Yok sen şaka yapınca bende şaka mayetli söyledim canım. Sen ters zaman indasin sanki anka. Kötü niyetli söylemedim ki ben o lafı. Yeri geldimi sende şaka yapıyorsun ben alinmadim şimdiye kadar
Oluyor canım stres oluyor insan. İlaçlarda hormonlarla oynuyor. Erkeklerde sorumsuz davranınca sinirler hopluyor. İnan değmez. Üzme kendini.Canım seninle konuşmak istiyorum aslında biraz. Tedavi süresinde sende de böyle sıkıntı li bir süreç oluyormu. Aşırı sinirlilik hali eve kapanma vs.
Yaa ben o lafı şaka olarak söyledim sen bir eleştiri yaptığın zaman kötü lugune soylemedigini biliyorum. Yanlış anlamissin. Kusura bakmaBen aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam.bundan sonra kimseye bişey demicem
Sakın kalmaya calisiyorum ama eşim hiç yardimci olmuyor bu konuda. İlaç da gerçekten çok etkiliyor yaa Rabbim yardım etsinOluyor canım stres oluyor insan. İlaçlarda hormonlarla oynuyor. Erkeklerde sorumsuz davranınca sinirler hopluyor. İnan değmez. Üzme kendini.
Şaka yaptı gerçek anlamında söylemedi. Yazı dilinde şaka sıkıntı yaratabiliyor. Lütfen üzülme.Ben aşırı sinirlenmediğim sürece bu tarz bi kelime kullanmam.bundan sonra kimseye bişey demicem
Gerçekten şaka yapmıştımŞaka yaptı gerçek anlamında söylemedi. Yazı dilinde şaka sıkıntı yaratabiliyor. Lütfen üzülme.
Tabi ki biliyorum. Sadece konuşma gibi olmuyor. Birbirimizi görmüyoruz tanımıyoruz. Huylarımızı bilmiyoruz.Gerçekten şaka yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?