Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar,
Hepimize bi şeyler oluyo. Noldu böyle nazara mı geldik? Bırak diyeti , sağlığımız koruyamaz olduk

Hadi artık sirkelenme zamanı, tartıya 3 gün kaldı
Ben yarın yeni listeye başlayacağım. 71 ile başlamış olacağım. 1 kilo ödemdir 1 kilo almanız imkansız dedi diyetisyen. Onu saymıyor. 10 günde 2 kilo çok rahat gider 68 kesin gelir dedi.

Vallahi 3 saat yürüdüm deyinca aynısını düşündüm sen otur anka asya yine seni sollayacak dedim geç keşke valla memnun olurun herkes fit olsun
Yurudum valla şu 75 altına bir duseyim takir takir gidecek inşallah. İnşallah yılbaşına incecik oluruz

Kızlar menum vereyim
Sabah 10.30
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay

Ara 16.30
1 elma 1 portakal sütlü kahve ile

Akşam 18.30 yicem
1 tabak yeşil fasulye
Yoğurt 1 dil ekmek

Su 2 lt
Spor 17567 adım olmuş

Aminn kaptanim guzel dileklerin icin doktor kapali ameliyat sonrasi sorun olmazsa cikaririm demisti sabah kesinleşecek insallah iyi gecet gecemiz. Az sonra yemek yedirecegim bakalim acıktı sultan :)

Bebisi sevdik geldik yarın sabahda dr kontrolüne goturcez

Aksama çorba yapicam eşim gelmeden icecegim

Çünkü dün akşamdan çok ısrar etti patetesli el acmasi börek yap diye sabah açtım dolaba koydum küçük tepsiyle yaptım

Kalani sabah götürecek yememde zaten

Dün spor sonrası eve gelince tartıldım 73.0 Cikti bugünde yine spor sonrası tartıldım 71.9 cıktı.
Ama şu ıcmistim tartılmadan önce ikisindede 1 lt ye yakın . Spor yaptim 500 ip atlama 25 dk bacak ve karin çalıştım 20 dk tempolu yürüyüş 5 dakka değişik.bi vantilatörlü bisiklet ama baya zor . Şimdi yemeklerin pişmesini bekliyorum baya da karnım aç o sırada yatıştırmak için düş aldim çorba iciyorum mantar corbasi

Afiyet olsun canım
70 dilencini kirarsin ❤önce kendin inanman lazım ben aylarca 84 kiloda kaldım sonra bıraktım diyeti yeniden başladım hemde 86 kiloyla geçen hafta 81.5 ciktim

Uzun sure kaldigim kilolar 84 77 74
8 senedir 60lari göremedim ama bu sefer inanıyorum basaracagim o uzun süre kaldığım kilo direclerinide kırcam

Bugünkü menümü yazayim
Kahvalti peynirli omlet, yarim dilim ekmek üzerine tahin pekmez, kahve
Öglen bir kase mercimek corbasi, salamli kasarli sandvic
Ara cay
Aksam icin ev halkina kuru fasülye pilav yaptim ikisinden de birkac kasik yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…