Ben yarın yeni listeye başlayacağım. 71 ile başlamış olacağım. 1 kilo ödemdir 1 kilo almanız imkansız dedi diyetisyen. Onu saymıyor. 10 günde 2 kilo çok rahat gider 68 kesin gelir dedi.Kızlar,
Hepimize bi şeyler oluyo. Noldu böyle nazara mı geldik? Bırak diyeti , sağlığımız koruyamaz olduk
Hadi artık sirkelenme zamanı, tartıya 3 gün kaldı
Yurudum vallaVallahi 3 saat yürüdüm deyinca aynısını düşündüm sen otur anka asya yine seni sollayacak dedimgeç keşke valla memnun olurun herkes fit olsun
Menulerini her gün paylas bizimle ankaBen yarın yeni listeye başlayacağım. 71 ile başlamış olacağım. 1 kilo ödemdir 1 kilo almanız imkansız dedi diyetisyen. Onu saymıyor. 10 günde 2 kilo çok rahat gider 68 kesin gelir dedi.
Tamam canım. Menü paylaşınca daha iradeli oluyorum gerçekten. Bi de zaten listeye girince mecbur paylaşıcam alışayımMenulerini her gün paylas bizimle anka
Aynen onun için dedim zaten menuyu paylaşın ca daha kontrollü olursunTamam canım. Menü paylaşınca daha iradeli oluyorum gerçekten. Bi de zaten listeye girince mecbur paylaşıcam alışayım
Tamam canım sağ ol şimdi limonlu su yapayım kendime o zamanLimonlu su iç canım. Kesiyor baya kesmezse hurma kayısı falan ye.
Aminn kaptanim guzel dileklerin icinŞu an senin ve annenin sağlığı daha önemli canım. Sonraki haftalar daha çok çalışır telafi edersin. Eksi gelirsen yüzden bölünecek ama artı gelirsen bölünmeyecek. Hemen yarın taburcu olacak kadar iyileşti mi maşallah çok sevindim. Rabbim bi daha yaşatmasın
Teşekkür ederim canım valla hasta olarak hasta yakını olarak burda olmak cok zor ..Çok geçmiş olsun canım, üzülme oluyor öyle hastane ortamında. :/
Tekrar geçmiş olsun canım evet hastane ortamını hiç sevmemTeşekkür ederim canım valla hasta olarak hasta yakını olarak burda olmak cok zor ..
Afiyet olsun canımDün spor sonrası eve gelince tartıldım 73.0 Cikti bugünde yine spor sonrası tartıldım 71.9 cıktı.
Ama şu ıcmistim tartılmadan önce ikisindede 1 lt ye yakın . Spor yaptim 500 ip atlama 25 dk bacak ve karin çalıştım 20 dk tempolu yürüyüş 5 dakka değişik.bi vantilatörlü bisikletama baya zor . Şimdi yemeklerin pişmesini bekliyorum baya da karnım aç o sırada yatıştırmak için düş aldim çorba iciyorum mantar corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?