Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizde de bir sürü iş var valla yap yap yine aynı
Ben kendime deh dedim
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini dizdim
Yeni bulaşığı attım
Tezgahı temizliyorum şu anda
Ne kadar otursakta sonra yine bizim elimizden öpüyor işler
Nasil da özlüyorum evdeki günlerimi. Tadini cikar valla
Güzel aslında ama hep aynı işler böööööğğğhh geliyo artık

Ellerine sağlık ben hala oturuyorum çocuklara yemek hazırladım mutfakta bulaşık banyoda çamaşır durmadan çoğalıyor

Arada yemek metabolizma çalıştırıyor. Perşembe değil nasılsa bence telafi edeceksin canım.

Ayrıca şimdiden çok geçmiş olsun annene.
Insallah abla su hastalanmam annemin hastaligi evde olamamak duzenim cok bozuldu..
Kızlar selam, bugün menü yazmayacağım. Babamın ameliyatı vardı, saçma sapan ne bulduysam yedim tarzı oldu. Döner dürüm filan yedim. O yüzden yazmak istemiyorum.
Cok geçmiş olsun aynı durumdayim bende yedim çünkü yiyecek bir sey yok ..
Kaptanim pazardan sonra bugun de cok fena saldim bu hafta hic bir beklentim yok ustelik ikiye bolunecek yuzdem.. Annem ameliyattan çıktı cok şükür iyi ama burda yiyecek bi sey yok yani gelenler cok kötü disarda dun oglen activia yoğurt aldim form aldim oglen ama aksama cok ac hissettim dengem iyice bozuldu bugun oglen de disardan yedim .. menu yazmasam olur mu hic icinizi acmayacak.. insallah yarin taburcu oluruz da biraz duzen gelir..

Şu an senin ve annenin sağlığı daha önemli canım. Sonraki haftalar daha çok çalışır telafi edersin. Eksi gelirsen yüzden bölünecek ama artı gelirsen bölünmeyecek. Hemen yarın taburcu olacak kadar iyileşti mi maşallah çok sevindim. Rabbim bi daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım, üzülme oluyor öyle hastane ortamında. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…