Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Inşallah canım azim oldukça kırarsın bende 71 den kurtulamadım tam kurtuldum dedim geri çıktım . Nolucak bilmem uğraşıyoruz bakalım 2.5 aydır 71 kiloyum

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 iki dilim tb ekmeği kavurmalı tost yeşil çay

13:00 bi kase corba 4ceviz

15:00 gelinimizde karbonlulara dokunmadım domates salatalık peynir zeytin 2 şekersiz cay ıctim

19:45 Bi kase corba ( kapi caldi eltimin kızı kisir getirmiş yenge sen seviyorsun getirdim dedim)
Bi kase yedim

Sodami icsem yoksa yeşil çay mı ek spormu yapsam Anka

Buda bugünkü yürüyüşüm

Menümü yazayım kızlar

Sabah 10.00
1 ılık yumurta
Peynir çeşitlerinden baya yedim
3 kuru kayısı

(yemekten önce çok acıktım 1 galeta yedim)
Akşam 18.30
1 dilim somon buğulama
Biraz roka

Gözüm doymadı valla ne diyeyim Biraz kuru dut yerim belki birazdan.

Yeşil çay iç canım sıkıntı olmaz bence kısırdan adımın harika zaten

Afiyet olsun canım yeşil çay yaninda kuru kayısıda olabilir

Kızlar çayın yanına bir ara öğün yaptım 3 avuç tuzsuz patlamış mısır. Çok iyi geldi yaa fasulye tutmadı aşırı acıktım

18 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

13.00 çeyrek simit (kızıma almıştım kopardım kenarından)

Öğle 15.30
haşlanmış karnıbahar
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Akşam 20.00
10 civarı hamsi ve 6-7 istavrit (buğulama)
1 d tahıllı ekmek

Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz

Su 2 lt olur
35 dk tempolu yürüyüş + 5binden fazla adım

İyi akşamlar kızlar bugün yolda saçma sapan beslendim eve gelincede tavuk yedim şiödi çayımı yudımluyorum. @Anka cım menüleri bu ara salladım ama yarın full performans buradayım. Buarada gitmeden çıktığım akşma kilomla şimdiki kilom arasında 1.5 kilo fark var. Yol şişliği wc sıkıntısı falan derken cuma ya ufakta olsa bir eksi gelir diye düşünüyorum. Ben heralde başladığım noktaya dönmüşümdür demiştim çok tırsıyordum biraz rahatladım.

Kaptan bana tekmeyi bastı gibime geliyo geldiğimden beri 1 kilo 300 gram filan verdim onunda 900 gramını geri aldim .. ve üstüne bi güzel sinirlenip pasta mantı ekler supangle cikolata ne buldum yedim şuan kaç kg yim bilmiyorum düzeltmek için pazartesi detoks yapicam dedim hala yapmadım diyete başlayayım sıkı diyet dedim tmm sıkı diyet olayı olmasada gayet güzel.bi diyete girdim ama bu seferde kacamaklardan vazgecemedim . Spor da tmm diyette kaçamak olunca oluyo hepsi çöp.
Bu işin içinden nasıl çıkıcam ben resmen gobeklendim oysa diyete geri dondum dün.
2 gün üst üste bira içince cuma ve cumartesi o yaptı sanırım . Yeşil.cay iciyorum ama 8 9 gun sonrada adet var.. 2.5 aydır 71 den 69 a inemedim . Tam.bi dönüm noktasindayim . Napicagimi sasirdim detoks yapicam diyorum olmuyo sıkı diyet yapicam diyorum olmuyo . Bu ara iştahım çok açık spor sonrası baya acıkıyorum . Ee öyle oluncada akşam 6 da yemeği yiyorum bu seferde gece 11 13 de cok acıkıyorum .. tabiki ymiyorum ama bi lokma.peynir ekmek atıyorum ağzıma ama hicbir şey yememem lazım ama.yapamiyirum . Istikrar sağlayamadım . Ben nlucam böyle 69 lü rakamları görmek neden bu kadar zor .. Surekli kilo veremeyip şikayet edip takimin enerjisini bozdugum için ozur dilerim ..
Ben hiç böyle değildim . Eski takımımda ne güzel kilolar verdim Tm ordada çok yavaştı vermem bazen sabit de oldu ama hiç böyle olmamıştı

Günaydın kızlar
Siteye yine zor giriliyor. Kimse de gelmemiş nerdesiniz
Dün kurutma aldık. Onun yerini ayarladık gün içinde elektrikçi gelecek priz yapacak. Hazır gelmişken mutfaktaki elektrik işlerini de yaptıracağım çok şükür istediğim gibi oluyor her şey

Tekmeyi niye basayım aşk olsun. Ama sen hiç bir öneriye geri dönüş yapmadın ben de kendimi yormak istemiyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…