Ooo supeerSen bekle ben yetiscem sana
Inşallah canım azim oldukça kırarsın bende 71 den kurtulamadım tam kurtuldum dedim geri çıktım . Nolucak bilmem uğraşıyoruz bakalım 2.5 aydır 71 kiloyumAfiyet olsun canım
70 dilencini kirarsin ❤önce kendin inanman lazım ben aylarca 84 kiloda kaldım sonra bıraktım diyeti yeniden başladım hemde 86 kiloyla geçen hafta 81.5 ciktim
Uzun sure kaldigim kilolar 84 77 74
8 senedir 60lari göremedim ama bu sefer inanıyorum basaracagim o uzun süre kaldığım kilo direclerinide kırcam
Yeşil çay iç canım sıkıntı olmaz bence kısırdanBugün yediklerim
Sabah 09:30 iki dilim tb ekmeği kavurmalı tost yeşil çay
13:00 bi kase corba 4ceviz
15:00 gelinimizde karbonlulara dokunmadım domates salatalık peynir zeytin 2 şekersiz cay ıctim
19:45 Bi kase corba ( kapi caldi eltimin kızı kisir getirmiş yenge sen seviyorsun getirdim dedim)
Bi kase yedim
Sodami icsem yoksa yeşil çay mı ek spormu yapsamAnka
Eki Görüntüle 2556396
Buda bugünkü yürüyüşüm
Tşk ederim ankam biraz rahatladım ama yeşil çay sonrasi 50 yarim mekik 20 sn plank yaparım bi saat sonraYeşil çay iç canım sıkıntı olmaz bence kısırdanadımın harika zaten
Afiyet olsun canım yeşil çay yaninda kuru kayısıda olabilirMenümü yazayım kızlar
Sabah 10.00
1 ılık yumurta
Peynir çeşitlerinden baya yedim
3 kuru kayısı
(yemekten önce çok acıktım 1 galeta yedim)
Akşam 18.30
1 dilim somon buğulama
Biraz roka
Gözüm doymadı valla ne diyeyimBiraz kuru dut yerim belki birazdan.
İkisi de yok evdeAfiyet olsun canım yeşil çay yaninda kuru kayısıda olabilir
Teşekkür ederim perimTekrar geçmiş olsun canım evet hastane ortamını hiç sevmem
Yemeklerde tatsız tuzsuz olur genelde
Bilemedim canim açlığını bastırır inşİkisi de yok evdeRezene olur mu acaba?
Tekmeyi niye basayım aşk olsun. Ama sen hiç bir öneriye geri dönüş yapmadın ben de kendimi yormak istemiyorum daha fazlaKaptan bana tekmeyi bastı gibime geliyogeldiğimden beri 1 kilo 300 gram filan verdim onunda 900 gramını geri aldim .. ve üstüne bi güzel sinirlenip pasta mantı ekler supangle cikolata ne buldum yedim şuan kaç kg yim bilmiyorum düzeltmek için pazartesi detoks yapicam dedim hala yapmadım diyete başlayayım sıkı diyet dedim tmm sıkı diyet olayı olmasada gayet güzel.bi diyete girdim ama bu seferde kacamaklardan vazgecemedim . Spor da tmm diyette kaçamak olunca oluyo hepsi çöp.
Bu işin içinden nasıl çıkıcam ben resmen gobeklendim oysa diyete geri dondum dün.
2 gün üst üste bira içince cuma ve cumartesi o yaptı sanırım . Yeşil.cay iciyorum ama 8 9 gun sonrada adet var.. 2.5 aydır 71 den 69 a inemedim . Tam.bi dönüm noktasindayim . Napicagimi sasirdim detoks yapicam diyorum olmuyo sıkı diyet yapicam diyorum olmuyo . Bu ara iştahım çok açık spor sonrası baya acıkıyorum . Ee öyle oluncada akşam 6 da yemeği yiyorum bu seferde gece 11 13 de cok acıkıyorum .. tabiki ymiyorum ama bi lokma.peynir ekmek atıyorum ağzıma ama hicbir şey yememem lazım ama.yapamiyirum . Istikrar sağlayamadım . Ben nlucam böyle 69 lü rakamları görmek neden bu kadar zor .. Surekli kilo veremeyip şikayet edip takimin enerjisini bozdugum için ozur dilerim ..
Ben hiç böyle değildim . Eski takımımda ne güzel kilolar verdim Tm ordada çok yavaştı vermem bazen sabit de oldu ama hiç böyle olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?