- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Hoşgeldin canım annen nasıl
Oyyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin.hırsızın girip bişey almasından ziyade evde her yere basması, eşyalarımı ellemesi beni daha çok rahatsız ediyor
Sütle yulaf yersen sevmezsin tabi o ne öyle saman gibi
İçine meyve kuru yemiş tarçın atacaksın
Az geldi bana aslında acıkmıyor musun. Spor yok yazmıyorduk hiç bişey yapmasak squat jumping jack yapıyorduk
Çok geçmiş olsun canım. Sağlığınıza kavuşun da olur gerisitoparlarsın sen
Allah korusun yaa çok zor bişey gerçekten.
Oyyy ne ara perşembe oldu bu hafta çok hızlı geçti sanki
Kızım 10 yıldır uyutmuyordu da son zamanlar 3 e katlandı3 yaşındaki oğlum inanılmaz değişti gece gündüz ağlıyor hiç rahat bırakmıyor
Gerçekten Perşembe
Sağol canım
Teşekkür ederim hepinize iyi simdi bakalim yürütüyoruz az az :)Geçmiş olsun canım biran önce toparlanır inşallah
Valla bunlar yemekle beslenmiyo sanrmEki Görüntüle 2557193
Benim de yok. Artık birinci olalım diye değil nota almayız inşallah diye dua ediyorum her hafta.Benim bu hafta tartıdan hiç ümidim yokcumartesi doğum gününe gitmiştim abartmadan dengelemeye çalışarak yedim bişeyler. Onun dışında dün temizlik yaparken bikaç tane baharatlı çubuk attım ağzıma bi önceki gün bir iki büskivi atmıştım “Bi taneden bişey olmaz” diye bişey yok o bikaç taneler resmen bi hafta geriye attı beni aynı hatayı bir daha yapmicam inşallah
Bende yapıyorum valla deli gibi spor ama kilom sabit şimdiye bu kadar şeye 55 kg olmam lazimdi..Kiminin yapısı gerçekten yiyip kilo almıyorlar ama ünlülerin çoğu yemeğine sporuna dikkat ediyor. Mesela Evrim Akın sporunu sevmediğini bu yüzden kilo almamak için de çoğu zaman aç gezdiğini söylemişti. Çağla Şikel Serenay Sarıkaya vs deli gibi spor yapıyorlar.
Cordelia da banlanmış
Vermiştim ama kaydetmediyse bakamaz. İnşallah yarına kadar açılır banı.uyarmıştın halbukitelefon numaranı vermişmiydin bari inşallah bildirim yapar sana
Yiyip kilo almayanların vücudu sarkık diri durmuyor. Bu baya dikkat ediyor ve ciddi spor yapıyor belliValla bunlar yemekle beslenmiyo sanrmEki Görüntüle 2557193
Biraz da verdiğine odaklansan. Resmin bütününe baksan. 55 az olur zaten sana. Biraz da kaçamak yapmasan hiç.Bende yapıyorum valla deli gibi spor ama kilom sabit şimdiye bu kadar şeye 55 kg olmam lazimdi..
Doğru hiç kaçamak yapmasam sonuç değişecek ah boğazım kesecem kökündenBiraz da verdiğine odaklansan. Resmin bütününe baksan. 55 az olur zaten sana. Biraz da kaçamak yapmasan hiç.madamhd nin dediği gibi 1 lokma bile bazen dağları yemişsin gibi etki ediyor
Aynen google dan bi araştırdım ac geziyorum demiş boyu 178 kilosu 52 imisYiyip kilo almayanların vücudu sarkık diri durmuyor. Bu baya dikkat ediyor ve ciddi spor yapıyor belli
Aaaa nedenCordelia da banlanmış
Ben de 70 ten döndüm resmen 71 e geriDoğru hiç kaçamak yapmasam sonuç değişecek ah boğazım kesecem kökünden55 istemem zaten 65 bana yeter bi 69 u gorsem ucundan çok mutlu olucam da yaklasmisken ulasamadim
2 saat spor sürdürülebilir değil kiSpora gidiyorum kizlar hoca diyo 1 saat çok az 2 saat kalman lazım salonda artık şaşırmış bu hocalar ya
Bilmiyorum ki mesajlarına bakamadımAaaa neden
Ben salak gibiyim ya kendime gelemedim bi türlü. Dünden taze fasulye var benim. Evdekilere de bişeyler yapacağım ama ne bilmiyorumNapiyorsunuz kızlar? Kendi yemeği mi hazırladım kuru patlıcan biber yogurtlicam yanına bişeyler eklerim yoksa acıkırım gece.
Bacim sen iyi dayaniyon yaa sen resmen uyumadan yasiyonBen salak gibiyim ya kendime gelemedim bi türlü. Dünden taze fasulye var benim. Evdekilere de bişeyler yapacağım ama ne bilmiyorum
Bende özledim valla.Harikasın canım hadi sohbete de gel çok özlettin kendini
beraber başaracağız
PC ye oturabilsem değiştiricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?