Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim bu hafta tartıdan hiç ümidim yok cumartesi doğum gününe gitmiştim abartmadan dengelemeye çalışarak yedim bişeyler. Onun dışında dün temizlik yaparken bikaç tane baharatlı çubuk attım ağzıma bi önceki gün bir iki büskivi atmıştım “Bi taneden bişey olmaz” diye bişey yok o bikaç taneler resmen bi hafta geriye attı beni aynı hatayı bir daha yapmicam inşallah

Hoşgeldin canım annen nasıl
Geçmiş olsun canım biran önce toparlanır inşallah
Teşekkür ederim hepinize iyi simdi bakalim yürütüyoruz az az :)

Valla bunlar yemekle beslenmiyo sanrm Eki Görüntüle 2557193

Kiminin yapısı gerçekten yiyip kilo almıyorlar ama ünlülerin çoğu yemeğine sporuna dikkat ediyor. Mesela Evrim Akın sporunu sevmediğini bu yüzden kilo almamak için de çoğu zaman aç gezdiğini söylemişti. Çağla Şikel Serenay Sarıkaya vs deli gibi spor yapıyorlar.

Benim de yok. Artık birinci olalım diye değil nota almayız inşallah diye dua ediyorum her hafta.

Bende yapıyorum valla deli gibi spor ama kilom sabit şimdiye bu kadar şeye 55 kg olmam lazimdi..

Bende yapıyorum valla deli gibi spor ama kilom sabit şimdiye bu kadar şeye 55 kg olmam lazimdi..
Biraz da verdiğine odaklansan. Resmin bütününe baksan. 55 az olur zaten sana. Biraz da kaçamak yapmasan hiç. madamhd nin dediği gibi 1 lokma bile bazen dağları yemişsin gibi etki ediyor

Biraz da verdiğine odaklansan. Resmin bütününe baksan. 55 az olur zaten sana. Biraz da kaçamak yapmasan hiç. madamhd nin dediği gibi 1 lokma bile bazen dağları yemişsin gibi etki ediyor
Doğru hiç kaçamak yapmasam sonuç değişecek ah boğazım kesecem kökünden 55 istemem zaten 65 bana yeter bi 69 u gorsem ucundan çok mutlu olucam da yaklasmisken ulasamadim

Doğru hiç kaçamak yapmasam sonuç değişecek ah boğazım kesecem kökünden 55 istemem zaten 65 bana yeter bi 69 u gorsem ucundan çok mutlu olucam da yaklasmisken ulasamadim
Ben de 70 ten döndüm resmen 71 e geri
Spora gidiyorum kizlar hoca diyo 1 saat çok az 2 saat kalman lazım salonda artık şaşırmış bu hocalar ya
2 saat spor sürdürülebilir değil ki
Bilmiyorum ki mesajlarına bakamadım

Napiyorsunuz kızlar? Kendi yemeği mi hazırladım kuru patlıcan biber yogurtlicam yanına bişeyler eklerim yoksa acıkırım gece.

Napiyorsunuz kızlar? Kendi yemeği mi hazırladım kuru patlıcan biber yogurtlicam yanına bişeyler eklerim yoksa acıkırım gece.
Ben salak gibiyim ya kendime gelemedim bi türlü. Dünden taze fasulye var benim. Evdekilere de bişeyler yapacağım ama ne bilmiyorum

Ben salak gibiyim ya kendime gelemedim bi türlü. Dünden taze fasulye var benim. Evdekilere de bişeyler yapacağım ama ne bilmiyorum
Bacim sen iyi dayaniyon yaa sen resmen uyumadan yasiyon evdekilerede eşin ne istiyorsa aparatif hazirla bişeyler. Ben yarın şekersiz 21 e başlamayı düşünüyorum

Harikasın canım hadi sohbete de gel çok özlettin kendini

beraber başaracağız

PC ye oturabilsem değiştiricem inşallah
Bende özledim valla.
Karatay diyetine Başladım 3 gün oldu. 91.3e geri dönmüştüm. Şu an 89.9 um. Bunu bozmamaya çalışıyorum. Tabi bide eşimde benimle diyette. O beni daha çok motive ediyor. Akşam Kızlar gelicek bana. Akşam bozmamalıyım. Valla tatlı falan yapmadım özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…