Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ban yedin yani gecmis olsun.
"Bundan bize ne " yazdım ban yedim.

Neyse ben bugün menü yazayım.
Okullar tatil olduğu için piknik yaptık.

Öğle saat 15:00
1 porsiyon kısır
2 kaşık semizotu salatası
1 ev yapımı poğaça.
Akşam 19:00
Salata bol

4 bardak sade çay

21 Kasım Menüm

Kahvaltı 11.00 (misafirlerim vardı)
1 dilim kek
1 minik dilim kuru yufka böreği
peynir - yağda yumurta

Ara 14.00
1 armut
1 b ayran
2 ceviz

16.00
Yarım kase yoğurt çorbası

Akşam 17.30
1 tabak taze fasülye
Biraz tavuk
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu

2 lt su
1 mil leslie (başım ağrıyordu ancak 15 dk yapabildim)

Bugün çok dengesiz oldu. Kahvaltıyı geç yapınca (ve doymadım ) öğle yemeği yemiyim dedim ama çook acıktım akşamı zor bekledim. Ayrıca duygusal boşluktaydım bişeylere saldırmamak için kendimi çok zor tuttum perşembe olmasa tutamazdım

Iyı etmussın tabı kolaylık valla as topla yoruldum gayrı. Buyuk oglum 2 ay sonra 5 yasını dolduracak
Her seyı goze alıp gırıyorlar. Sonra ıslerı rast gıtmeyınce onune gelene zarar verıyorlar. Ama allah hesabını sorAcak elbet... ıyı kı canınıza zarar gelmemıs allah tekrarını yasatmasın

Hayırlı geceler bu saatlerde benım pilim bıtmıs gozum kapanıyor oluyorum onceden sabahlardım baNA mısın demezdım yaslandım galıba.. karnım ac yarın tartı ınsallah hepımız ıstedıgımız rakamları goruruz

Menu
SAbah 9 da
Bı kase suyla yulaf pısırdım 1 er tatlı kasıgı hındıstan cevızı fındık koydum. Cocuklarla beraber yedık
Oglen 12 de
Az yagla pısmıs kabak 1 tepeleme kabak
Ara
Nar mandalına
Uzun suredır meyve yemıyodum dogru duzgun
Gerı acıktım yarım cay bardagı kadar tuzsuz fıstık
Aksam 17 de
Karnabahar boregı 1.5 dılım

Slm kızlar küçük oğlum ishal oldu onla uğraşıyorum yazamadım.
Sabah 10
2 yumurta omlet 2 ince dilim kaşarlı
Domates

Akşam 15.00
1 yabak kabak yemeği
2 çiğköfte
5 yaprak marul

Ara:17
1 adet bisküvi
Sekersiz türk kahvesi
Normalde spor günümdü bugün ama gidemedim suyuda az içtim

Kızlar yine psikolojik olarak ıyi hissetmiyorum kendimi
Sabah saglik ocağına gidip demir hapımi yazdiracagim
Beynim düşünceler beni yedi bu akşam
Hastasin ışte sedimantasyon belkide düşmedi sorunun kansızlık değil başka hastalığın var düşüncesi nefesimi kesiyor

Psikiyatrise randevu alsam 2hafta sonra ancak alabilirim

Aile hekimine konusacagim bakiliyorsa yaptiracagim kan testi bu seferde pazartesi kadar hayatı kendime zehir ederim biliyorum

Mor Vampirella bilgin varmı bu konuda devlette yaptırdığım testte sınır 20 iken benimki 36 çıkmıştı sedimantasyon 10 günlük demir hapı kullanimindan sonra göğüs hastalıklar dr özele gittim

test yenilendi 30 cikti dr düşüşe geçmiş olması iyi birşey yukselmemiste buda ıyi birşey dedi hemen değişen bir test değil 3 4 ay sonra tekrar yapılsın dedi ama içim içimi yiyor

Psikolojik durumum biliyorum kurtulamiyorum bu durumdan hep kötü bi hastaligim varmış hissi ve üzerine sedimantasyon yükseliği anksiyete bozukluğum tavan yaptı

Ilk psikiyatrise gittiğimde dusuncelerimi soyledigimde küçük çocuğun olmasaydı yatisini isterdim dedi

Çünkü beynimdeki düşünce bana şunu söylüyordu ölüm sana gelmeden sen ölüme git bunu yazarken bile üzülüyorum kendime

Dr bunu duyunca böyle bir sorunla karşılaşırsan bekleme dedi çok şükür ilaclar fayda etti böyle bir düşünce yok

Ama bir korku endişe yoruldum artık

Lütfen bana dua edin
Depremden sonra daha da kötülestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…