TebriklerYarışmayı bizimkiler kazanmışlar
Geçmiş olsun canım kan degerlerinede bakar mutlaka git drSagolun canlarım. Izın gunumuz dundu. Keske gıtseydım bende hıııc sevmem doktor fılan gecer fılan dedım ama yok. Sımdı bıraz kalktım camasır fılan katladım kafamı yukarda tutamıyorum ınanın cok degısık bı hal var. Esım yemıyosun fılan dedı ona gore yedım demıs olmam ıcın yemekle 1 ekmek yemem lazım ekmeksız yemegı yıyorum da yanı. Anlamadım vallahı. Dırenclıde bı yapıya sahıbım boyle soyleyınce abartıyor muyum naz mı yapıyorum dıyorum yok oda degıl bılemedım
Tebrikler canımYarışmayı bizimkiler kazanmışlar
Ohh ne güzel. Bende yürümek istiyorum ama küçük bu aralar huysuz. Gündüz hiç uyumuyor nerdeyse. Delireceğim artık.Yürüyüşümü yaptım geldim
Yaa maşallahtebrikler
Sagol canım ınsallah gıdecegımGeçmiş olsun canım kan degerlerinede bakar mutlaka git dr
Ne guzel gorumcesın sen ya masallah. Bende hep yatmak ıstıyorum bu araAksama sulu köfte yaptım yürüyüşümu tamamlamam lazım
Yarın sabah bebeği yıkamaya gideceğim ip aldim ona minnoş bi lif örecem bu akşam bitirmem lazım
Banyo yapicam
Ama benim canım yatmak istiyo
Nden böyle hissediyorsun?Kizlar canim hic bir sey yapmak istemiyor ya ... aynaya bakinca hic mutlu olmuyorum resmen aynadan uzak yasiyorum
Hangi yarışmayıYarışmayı bizimkiler kazanmışlar
Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...Nden böyle hissediyorsun?
canım senin diyet sürecini bilmiyorum tabi ama ben 3 aydır hiç ara vermedim ve gerçekten de sıkılmış durumdayım.Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...
Gidecek ama yavaş yavaş olacak bu süreç, kendini bu şekilde görme. Bu halinle de mutlu olmaya çalış geçici bir süreç olduğunu düşünerek:) Bu kadar karamsarlık neden?Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...
3 aydın ara vermedin mi? Maşallah ya. Nasıl bir irade örneğisin? Maşallahcanım senin diyet sürecini bilmiyorum tabi ama ben 3 aydır hiç ara vermedim ve gerçekten de sıkılmış durumdayım.
böyle zamanlarda zayıf halimi, daha sağlıklı olacağımı, insanların bana bakışlarının değişeceğini, giyebileceğim elbiseleri falan düşünüp kendimi gaza getiriyorum. Sabırlı olmak zorundayız.
evet canım sona yaklaştıkça verdiğim kilolar azalıyo bide. Acaba yanlış hedef mi seçtim diyorum. Çok mu abarttım; 61 yeterli olur muydu?3 aydın ara vermedin mi? Maşallah ya. Nasıl bir irade örneğisin? Maşallah
Benim 10. Günüm bugün şimdiden sıkıldım. Ama daha çook yolum var benim.
Ne zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.evet canım sona yaklaştıkça verdiğim kilolar azalıyo bide. Acaba yanlış hedef mi seçtim diyorum. Çok mu abarttım; 61 yeterli olur muydu?
Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu anNe zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?