Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım kan degerlerinede bakar mutlaka git dr

Geçmiş olsun canım kan degerlerinede bakar mutlaka git dr
Sagol canım ınsallah gıdecegım
Aksama sulu köfte yaptım yürüyüşümu tamamlamam lazım
Yarın sabah bebeği yıkamaya gideceğim ip aldim ona minnoş bi lif örecem bu akşam bitirmem lazım
Banyo yapicam
Ama benim canım yatmak istiyo
Ne guzel gorumcesın sen ya masallah. Bende hep yatmak ıstıyorum bu ara

Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...
canım senin diyet sürecini bilmiyorum tabi ama ben 3 aydır hiç ara vermedim ve gerçekten de sıkılmış durumdayım.
böyle zamanlarda zayıf halimi, daha sağlıklı olacağımı, insanların bana bakışlarının değişeceğini, giyebileceğim elbiseleri falan düşünüp kendimi gaza getiriyorum. Sabırlı olmak zorundayız.

Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...
Gidecek ama yavaş yavaş olacak bu süreç, kendini bu şekilde görme. Bu halinle de mutlu olmaya çalış geçici bir süreç olduğunu düşünerek:) Bu kadar karamsarlık neden? Kilolu kal ya da kilolu olmak güzel bir şey diye demiyorum ama öyle kişiler var ki kilolu haliyle bile çok harika gözüküyorlar.

3 aydın ara vermedin mi? Maşallah ya. Nasıl bir irade örneğisin? Maşallah
Benim 10. Günüm bugün şimdiden sıkıldım. Ama daha çook yolum var benim.

İyi akşamlar kızlar,
unutmadan menümü paylaşayım,
Sabah 10:00
1 Haşlamış yumurta, 2 dilim peynir, domates, 1 dilim TB ekmeği, 2 Ceviz. Üzerine 1 Türk Kahvesi

Saat 13:30
Börek yedim!!!!!! ama sadece içindeki peynirli kısmını yedim yanında salata vardı. Üzerine 1 Türk Kahvesi

Saat 16:00
1 Mandalina ( Çok pratik oluyor. Ama çabuk acıktırıyor beni)

Saat 19:30
Tavuk but ızgara, ayran.
1 Türk Kahvesi

Havalar çok soğudu yürümeye üşeniyorum desem yalan olmaz

3 aydın ara vermedin mi? Maşallah ya. Nasıl bir irade örneğisin? Maşallah
Benim 10. Günüm bugün şimdiden sıkıldım. Ama daha çook yolum var benim.
evet canım sona yaklaştıkça verdiğim kilolar azalıyo bide. Acaba yanlış hedef mi seçtim diyorum. Çok mu abarttım; 61 yeterli olur muydu?

Benim hayatımda illaki tatlı olacak ya. Gerçi şu an emzirdiğim için böyle hissediyorum sanırım ama 2 senedir emziriyorım ve minimum 1.5 yıl daha emzireceğim. Kendimi şu an motive ediyorum zayıfla ondan sonra belli bir plan çerçevesinde istediğini ye diye. Bide bazi kilolarıma tatlı ödülleri koyuyorum. Hadi bakalım nasıl olacak görücez. Allah yardımcımız olsun

evet canım sona yaklaştıkça verdiğim kilolar azalıyo bide. Acaba yanlış hedef mi seçtim diyorum. Çok mu abarttım; 61 yeterli olur muydu?
Ne zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.

Ne zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.
Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu an Elifcig93

9.00
2 yumurtadan omlet
1 sb ceviz
Peynir dereotu maydanoz
6 zeytin
4 yk lor kavurması

12.00
1 sb süt

15.00
3 yk kısır

18.30
Yumurtalı ıspanak
1 kase brokoli çorbası
Kısır (canım istiyor ama yemeyebilirim)
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…