- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet bence de öyle. Son anlarda Zor gidiyor zaten. Ben geçen sene 74te takılmıştım. Ama 6-8 ay olmuştu. Daraldım dikkat etmedim. Sonra 80le hamile kaldım.Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu anElifcig93
Şu an 64.5 musun? Yılbaşı hedefin kaçtı?Ben sanırım yılbaşı hedefimi tutturamayacağım gibi geliyor. Tartıda hiç oynama yoktu sabah tartıldığımda.
Ne zamandır kilo vermen azaldı? Boyuna falan baktım. Kemiklerin iri mi? İriyse şu anki kilon iyi gibi duruyor. Ben senin yerinde olsam korumaya geçerdim 6 ay.
Artık yavaş yavaş normal ve zayıf kategorisine girdiği için zayıflaması zorlaşmış olabilir bence. Çünkü fazla kilosu yok gibi şu anElifcig93
Annem çalışıyor bebeği yıkamakta bana kalıyor çok seviyorum hala kuzusu o benimSagol canım ınsallah gıdecegım
Ne guzel gorumcesın sen ya masallah. Bende hep yatmak ıstıyorum bu ara
Neden olumsuz düşünüyorsun canım yapabilirsin istersen unutmaBen sanırım yılbaşı hedefimi tutturamayacağım gibi geliyor. Tartıda hiç oynama yoktu sabah tartıldığımda.
Istersek her şeyi yapabiliriz pes etmek yok bol bol spor yap ❤Bu kilolar hemen gitsin istiyorum bu görüntüden mutlu olamıyorum...
canım senin diyet sürecini bilmiyorum tabi ama ben 3 aydır hiç ara vermedim ve gerçekten de sıkılmış durumdayım.
böyle zamanlarda zayıf halimi, daha sağlıklı olacağımı, insanların bana bakışlarının değişeceğini, giyebileceğim elbiseleri falan düşünüp kendimi gaza getiriyorum. Sabırlı olmak zorundayız.
Gidecek ama yavaş yavaş olacak bu süreç, kendini bu şekilde görme. Bu halinle de mutlu olmaya çalış geçici bir süreç olduğunu düşünerek:) Bu kadar karamsarlık neden?Kilolu kal ya da kilolu olmak güzel bir şey diye demiyorum ama öyle kişiler var ki kilolu haliyle bile çok harika gözüküyorlar.
Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi seyIstersek her şeyi yapabiliriz pes etmek yok bol bol spor yap ❤
Yılbaşı hedefi 60 demiştim ama olmayacak galiba 64.1 tattıldım sabah.Şu an 64.5 musun? Yılbaşı hedefin kaçtı?
1 ayda 4 kg çok gibi değil miNeden olumsuz düşünüyorsun canım yapabilirsin istersen unutma
Ekmeksiz duramayan ben yapiyorsam herkes yapar sabah 9:30da yediğim 2dilim tb ekmeği
Daha açlık hissetmiyorum düşün
Spor yapmayınca ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Spor yapmak şart diyette. İnsanın zihnini boşaltıyor. Özgüven veriyor.Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey
Daha 1 ay var. 59 bile olurYılbaşı hedefi 60 demiştim ama olmayacak galiba 64.1 tattıldım sabah.
Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey
Ya yine 300 400 gidiyorsa iyi. Bence de diyetisyene gidip yardım istemek en mantıklısı. Bende 74te durakladığımda gittim diyetisyene. Benimle hiç ilgilenmedi. Canım sıkıldı bıraktımİlk olarak yaklaşık 1,5 ay önce 64 lerde takıldım. Sonra 64leri aştım 61 lere geldim. yani yaklaşık 2 hafta oldu ama artık hafta 300-400 gr ancak verebiliyorum.
En iyisi bi diyetisyene gideyim diyorum. Artık kilolar yağdan değil de kastan gidiyorsa sıkıntı olur . onlar ölçüyorlar, belli olur galiba.
Neden olmasın veren nasil veriyor kendini sartlama veremem diye diyet ve sporla verirsin eminim1 ayda 4 kg çok gibi değil mi
Aynen canım bende öyle hissediyorum spor ruhuma ıyi geliyor özellikle yürüyüşSpor yapmayınca ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Spor yapmak şart diyette. İnsanın zihnini boşaltıyor. Özgüven veriyor.
Dimi ama❤Daha 1 ay var. 59 bile olur
Kizzzz ne diyon senBenimde vücut tipim aynı canım. Üstümle alt beden arasında 2 bedene yakın fark var. Ama üstümün kilolu olup bacaklarımın incecik olmasını istemezdim bence böylesi daha iyi. Zayıflayacağız inşallah ve böyle bir problemimiz olmayacak
Afiyet olsun canım ❤İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
Tavada yumurta
Domates
2 çatal peynir
Akşam15.00
5 kaşık Yogurtlı Kabak sote
2 kaşık bol yeşillikli patates salatası
2 kaşık menemen
1 kaşık nohut yemeği
Ara17.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
1 litre su içtim misafirim vardı oyuzden spor yapamadım bugun
Bunların hepsi geçecek bölgesel çalışıp aşarız hepsini. Moral bozmak yok. Benim şu an sayılı kıyafetim var. Bişeyler almak benim de içimden gelmiyor. Çünkü 44-46 arası bir bedendeyim. Ve zayıflayacağıma inancım tam.Hepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey
Bence olur 4 kilo. Sen azimlisin canım yaparsın.Yılbaşı hedefi 60 demiştim ama olmayacak galiba 64.1 tattıldım sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?