Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Normal yiyince Bende yapmıyor ama sende de yapmaz inşallah
Yeşil çay iç akşam her ihtimale karşı.
Geçen haftanın acısını çıkarmak istiyorum aldığım yarım kg yu verdim. Ama ekstra vermem lazım yeşil çay içiyorum her akşam. Kiraz sapı vs ne varsa katmak lazım perşembe akşamları

Çok geçmiş olsun canım. Ben de merakla bekliyorum yarını
Buralardayım inşallah artık canım normale dönüyoruz çok şükür ben haftasonu artıdan kurtulup haftaiçi eksiye geçersin diyordum. Düzenini kuramadın orada dur bakalım yine de sabahı bekleyelim
Anka reglin son günü yazacağım teflon yazmışım çeyiz işimi bi buraya bulastirmamistim o da oldu
çeyiz işlerinden önce seni minimal topiğimize davet ediyorum

Kızlar acıktım. Bir bardak tarçınlı süt içicem akşama da karnabahar yapıcam fırında. Bugün koşturmalı bir gün. Büyük oğlumun saçlarını kestirdim küçüğe de karartma perde siparişi verdim geldim eve çok şükür

Kızlar öncelikle kendi adıma konuştuğumu belirteyim. Ben bu topiğe zayıflamak için motivasyonum artsın diye geliyorum. Birilerinin yediği güzel ama sağlıksız şeyleri canım çekiyor. Ve bu durumdan memnun değilim. Lütfen bile isteye yemeyin bunları. Yiyorsanız da buraya yazmayın diyemiyorum çünkü buranın esas amacı menülerdeki yanlışları düzeltmek. Sadece biraz daha öZen gerekiyor. Kimsenin şahsına konuşmuyorum yanlış anlamayın herkese söylüyorum

İyi akşamlar kızlar,
Sabah aç kalacam demiştim. Öğlen yediğim salatayı saymazsam aç kaldım bugün
Menüm;
07:30
1 Türk Kahvesi

09:00
1 Haşlanmış Yumurta, çok az peynir, 3-5 tane de zeytin

10:00
1 Fincan Yeşil Çay

13:00
1 Tabak salata ( Kocaman bi tabak)
1 Türk Kahvesi

15:00
1 bardak normal çay, 3 adet Form

19:30
Salata, 1 dilim Tb Ekmeği ( salatayla ekmek. salatanın suyuna bana bana yerim )

Bayılmazsam akşam yürüyüş yaparım.

Toksun ve zayıflıyorsun
Toksun ve zayıflıyorsun
Toksun ve zayıflıyorsun

Tam perşembe menüsü:)

28 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.00
Soğanlı kıymalı yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek

Öğle 13.00
1 tabak kara lahana yemeği
1 bardak ayran
Az kabuska

14.30 şekersiz türk kahvesi

Ara 16.00
2 mandalina
1 b ayran

Akşam 18.30
3 küçük parça tavuk
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
1 gün kurusu
2 ceviz

2 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…