Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar,
Yarın tartı günü. Bu hafta sabit kalsam o da yetecek bana. hafta sonu yaptığım 1-2 kaçamağın bu kadar etkileyebileceğini hiç sanmazdım.
Bugün aç kalacam.
Ben de sabah 1 yumurta 1 dilim TB ekmek yedim. Akşam da kabak sotelicem. Yarın o 69 gelecek

Ben de sabah 1 yumurta 1 dilim TB ekmek yedim. Akşam da kabak sotelicem. Yarın o 69 gelecek
ay inşallah .
ben de sabah haşlanmış yumurta ve çok az peynir yedim. öğleni geçiştirip, akşamı da salatayla atlıycam. bakalım ne olcak?
Akşam saat 5 e kadar bolca da su içerim.

Son düzenleme:
O zaman burda işin ne canım. Buranın amacı birbirimizin hatalarını göstermek değil mi
Haklisin kaptan. Sen cikarabilirsin beni gruptan istersen. Inan zaten cok zor zamanlar geciriyorum bi de burda yerilmeye vaktim yok. Elimden geleni yapiyorum. Benim tarzim böyle. Kendime göre menülerim var ve ona göre veriyorum zaten. Benim dünkü hamburger menüm kücüktü bir porsiyon nohut yemegine esit diyebiliriz. Sabah da az yemistim aksam da yemedim toplam 1000 kaloriyi bulmamistir. Inan iki senedir ilk kez yedim o an o ruh halindeydim. Napalim yani ölelim mi?

Ben tek başıma kesinlikle kimseyi takımdan çıkamıyorum. kaç yıldır kaptanlık yapıyorum 1 kişi diskalifiye ettim şimdiye kadar. Yeterince anlayışlı bir kaptan olduğumu düşünüyorum. Bir patatese bile, bir dilim ekmeğe bile takanlar var.
Ama senin menülerin cidden sıkıntılı. Kilo vermen önemli değil ki sağlıksız besleniyorsun. Kendin dedin bak vücudun ciddi deformasyona uğramış. Bunlar sağlıksız beslenmekten, protein az tüketmekten. Menülerin karbonhidrat dolu. Bu şekilde yağdan veremezsin ki kas yıkımın da çoğalır.
Herkesin problemi var. Hiç kimsenin hayatı yolunda gitmiyor ki. Tarzın böyle olduğu için kilolusun. Kiloluyuz. Bunu çözmeye hayatımızı düzeltmeye çalışıyoruz. bilmiyorum herkes rahat rahat yiyor ve kendine laf söyletmiyor. Ben 4 çocukla niye burada vaktimi harcıyorum kafamda deli sorular

Dogru söylüyorsun haklisin.

Ay kızlar bi arkadaş 7.5 aylık doğum yaptı.
Çok zayıftı zaten erken doğum oldu bebiş iyi küvezdeyms arkadaş da iyi gidemedim hastaneye ulaşım arabasız çok zormus 2 gün sonra eve cikacakms o zmn gtcem. Ama çok merak ettim ya valla. Zayıf olmak da kilolu olmak da dert anlayacağınız kızlar

Su perisi86 bu arada evet nohut çok kalorili. 1 porsiyon nohut yemeği 400 küsur kalori
Karatay kilo verme döneminde tavsiye etmiyor.
Yaaa ankam bu şimdi söylenir hiç bilmiyordum kalorisinede hiç bakmadım evde nohut yemeği yasağı çıktı suandan itibaren
Ne kadar gitmiş? Her hafta 1 kg çok değil mi ya? Hani diyetin başında normal de hızlı kilo vermek sonrası için değil diye biliyorum. O yüzden yani moralini bozma. Normal.
Evet çok haklısın kendimi böyle motive edecegim
Su perisi86 Bana yazabilirsin arkadaşım, benim ihtiyacım var
Tamam canım yazarım ❤

Kızımla dönüşte kv uğradık biz girdik gorumcem geldi kv kizartmalar yapmis bol karbonhidrat saymıyorum çayı demlediler

Ben kalkıyorum sabah banyo yaptim çıktım ev öylece duruyor bi süpürge çekip silcem kızım halasıyla kalsın dedim

Bisey yemeden gitme diye ısrar edince gelinin orda yedim tokum dedim
Halbuki acım şimdi öğlen yemegimi yedim evi temizliycm sonra gidecegim

Cemrenil yemişti daha önce o zaman da yazmıştım aslında.
Gözden kaçırmışım o zaman
Kalori sayaci uygulaması vardı sildim küçük hanımın oyunlarina yer açılması lazimmis çünkü
Vermisim kiloda gr sabah yine tartılırım unutmazsam yine ıyi 500gr

Senin şu iradene hastayım zaten beni çok fena yeneceksin yarın

gulenyuzumsunsen canım sen yine görünmüyosun ne yiyosun de hele
Şehir dışından misafirleri vardı ondan giremiyor diye düşünüyordum ben
Yemiyorummmmm
Misafirlerim vardı gittiler
Sonra ev işleriyle uğraştım bi yandan da hastalık tabi
Dün gece de oğlum uyutmadı kusma ateş , sabaha kadar yandı.
Öyle uğraşıyorum ya , bu arada hiç tartılmadım , akşam 8 den sonra yemedim ,çok su içtim, ekmek yemiyorum 3 gündür de 20 şer bölgesel hareket yaparak spora ısınmaya çalışıyorum . Yarın tartıyı merakla bekliyorum valla .

Su perisi86 harika bir irade var sende
Anka kaptanim seni burda görmek ne güzel
mavimli nefstir insan zaman zaman yenilir bunlar olur ama yanlış olduğunu bildiğimiz şeylerse bunlar bizim için emek harcayan vaktini veren önce kaptan sonra burdaki diğer herkesin eleştirilerine daha yumuşak bir karşılık vermeliyiz amacımız yalnızca kilo vermek değil temiz beslenmeyi öğrenmek ve alışkanlık edinmek yarına - gelecegine inanıyorum
madamhd basenlerime baktıkça sinir oluyorum yine de
Anka kaptanim sabah sabit çıktım teflon son günü aksama yemek yemeyecegim şu ve yeşil çay. .. sabit görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…