Ben de sabah 1 yumurta 1 dilim TB ekmek yedim. Akşam da kabak sotelicem. Yarın o 69 gelecekGünaydın kızlar,
Yarın tartı günü. Bu hafta sabit kalsam o da yetecek bana. hafta sonu yaptığım 1-2 kaçamağın bu kadar etkileyebileceğini hiç sanmazdım.
Bugün aç kalacam.
Şehir dışından misafirleri vardı ondan giremiyor diye düşünüyordum ben
ay inşallah .Ben de sabah 1 yumurta 1 dilim TB ekmek yedim. Akşam da kabak sotelicem. Yarın o 69 gelecek
Haklisin kaptan. Sen cikarabilirsin beni gruptan istersen. Inan zaten cok zor zamanlar geciriyorum bi de burda yerilmeye vaktim yok. Elimden geleni yapiyorum. Benim tarzim böyle. Kendime göre menülerim var ve ona göre veriyorum zaten. Benim dünkü hamburger menüm kücüktü bir porsiyon nohut yemegine esit diyebiliriz. Sabah da az yemistim aksam da yemedim toplam 1000 kaloriyi bulmamistir. Inan iki senedir ilk kez yedim o an o ruh halindeydim. Napalim yani ölelim mi?O zaman burda işin ne canım. Buranın amacı birbirimizin hatalarını göstermek değil mi
Benim yüzümden sonuncu olmazsiniz. Ben gayet sorumlu biriyimdir.Tamam kızmayalım kesmeyelim her canı isteyen istediğini yesin. Her hafta dibe batıyoruz. Bu hafta da sonuncu oluruz nolcak. Yeter ki senin canının isteği geçsin.
Ben tek başıma kesinlikle kimseyi takımdan çıkamıyorum. kaç yıldır kaptanlık yapıyorum 1 kişi diskalifiye ettim şimdiye kadar. Yeterince anlayışlı bir kaptan olduğumu düşünüyorum. Bir patatese bile, bir dilim ekmeğe bile takanlar var.Haklisin kaptan. Sen cikarabilirsin beni gruptan istersen. Inan zaten cok zor zamanlar geciriyorum bi de burda yerilmeye vaktim yok. Elimden geleni yapiyorum. Benim tarzim böyle. Kendime göre menülerim var ve ona göre veriyorum zaten. Benim dünkü hamburger menüm kücüktü bir porsiyon nohut yemegine esit diyebiliriz. Sabah da az yemistim aksam da yemedim toplam 1000 kaloriyi bulmamistir. Inan iki senedir ilk kez yedim o an o ruh halindeydim. Napalim yani ölelim mi?
Dogru söylüyorsun haklisin.Ben tek başıma kesinlikle kimseyi takımdan çıkamıyorum. kaç yıldır kaptanlık yapıyorum 1 kişi diskalifiye ettim şimdiye kadar. Yeterince anlayışlı bir kaptan olduğumu düşünüyorum. Bir patatese bile, bir dilim ekmeğe bile takanlar var.
Ama senin menülerin cidden sıkıntılı. Kilo vermen önemli değil ki sağlıksız besleniyorsun. Kendin dedin bak vücudun ciddi deformasyona uğramış. Bunlar sağlıksız beslenmekten, protein az tüketmekten. Menülerin karbonhidrat dolu. Bu şekilde yağdan veremezsin ki kas yıkımın da çoğalır.
Herkesin problemi var. Hiç kimsenin hayatı yolunda gitmiyor ki. Tarzın böyle olduğu için kilolusun. Kiloluyuz. Bunu çözmeye hayatımızı düzeltmeye çalışıyoruz. bilmiyorum herkes rahat rahat yiyor ve kendine laf söyletmiyor. Ben 4 çocukla niye burada vaktimi harcıyorum kafamda deli sorular
Yaaa ankam bu şimdi söylenirSu perisi86 bu arada evet nohut çok kalorili. 1 porsiyon nohut yemeği 400 küsur kalori
Karatay kilo verme döneminde tavsiye etmiyor.
Evet çok haklısın kendimi böyle motive edecegimNe kadar gitmiş? Her hafta 1 kg çok değil mi ya? Hani diyetin başında normal de hızlı kilo vermek sonrası için değil diye biliyorum. O yüzden yani moralini bozma. Normal.
Tamam canım yazarım ❤
Cemrenil yemişti daha önce o zaman da yazmıştım aslında.Yaaa ankam bu şimdi söylenirhiç bilmiyordum kalorisinede hiç bakmadım evde nohut yemeği yasağı çıktı suandan itibaren
Evet çok haklısın kendimi böyle motive edecegim
Tamam canım yazarım ❤
O zaman bundan sonra menülerinde cıss görmüyoruz ve kaptana karşı gelmiyoruzDogru söylüyorsun haklisin.
Gözden kaçırmışım o zamanCemrenil yemişti daha önce o zaman da yazmıştım aslında.
Senin şu iradene hastayım zatenKızımla dönüşte kv uğradık biz girdik gorumcem geldi kv kizartmalar yapmis bol karbonhidrat saymıyorum çayı demlediler
Ben kalkıyorum sabah banyo yaptim çıktım ev öylece duruyor bi süpürge çekip silcem kızım halasıyla kalsın dedim
Bisey yemeden gitme diye ısrar edince gelinin orda yedim tokum dedim
Halbuki acım şimdi öğlen yemegimi yedim evi temizliycm sonra gidecegim
Yarına gider az daha.Gözden kaçırmışım o zaman
Kalori sayaci uygulaması vardı sildim küçük hanımın oyunlarina yer açılması lazimmis çünkü
Vermisim kiloda gr sabah yine tartılırım unutmazsam yine ıyi 500gr
YemiyorummmmmŞehir dışından misafirleri vardı ondan giremiyor diye düşünüyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?