- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Her hafta aynı gitmeyebilir cnm sıkma canını ama nohut banada hiç iyi gelmiyor dün 1 kaşık yedim oyuzden bugün hiç yemicem yarına sıkıntı çıkarır falan diye.Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum
Mekanın sahibi geldi
Bende bu sabah tartıldım gorumcem yarın sabah kahvaltiya cagirir eltimle beni unuturum aceleden diye tartıldım
Her hafta 1 -1.5 kilo gidince bu haftaki tartıdaki eksi hosuma gitmedi acaba diyorum nohut bana iyi gelmiyormu acaba
Yarın pazarimiz var bol bol sebze ve yeşillik alacağım çok taktım şuan aç gezdim bide bu hafta
Zayıfmış onun tuzu kurudur tabiGorumceme diyetteyim dersem bozmam için elinden geleni yapar biliyorum bu yüzden masum bir yalan soyluycem midemi üşütmüşüm yiyemiyorum diyeceğim
Kendide 74 kilo boyuda 1.70
Canım inanki ben çoğu kaçamağa karışmıyorum. Nefistir insanın canı çeker. Diyeti eziyet haline getirmeye gerek yok. Kimseden %3 %4 yapmasını beklemiyorum. %1 getirse herkes yeter bize. Onun için de 600-700-800 gr falan vermek yetiyor.Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum
İnşallah canım yaaa bak şimdi umudum yerine geldiAnka yarın listemiz güzel olacak merak etme canım. Hadi Kızlar iş başına incecik olalım herkesi kıskandıralım
Mümkünse akşam yemeyelimGünaydın kızlar bugün perşembe lütfen extra dikkat edelim yüzdeyi düşürmeyelimsuyumuzu bol bol içelim bitki çaylarına gömülelim ve akşam yemeğini çok hafif yiyelim
Ne kadar gitmiş? Her hafta 1 kg çok değil mi ya? Hani diyetin başında normal de hızlı kilo vermek sonrası için değil diye biliyorum. O yüzden yani moralini bozma. Normal.Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum
Mekanın sahibi geldi
Bende bu sabah tartıldım gorumcem yarın sabah kahvaltiya cagirir eltimle beni unuturum aceleden diye tartıldım
Her hafta 1 -1.5 kilo gidince bu haftaki tartıdaki eksi hosuma gitmedi acaba diyorum nohut bana iyi gelmiyormu acaba
Yarın pazarimiz var bol bol sebze ve yeşillik alacağım çok taktım şuan aç gezdim bide bu hafta
Canım inanki ben çoğu kaçamağa karışmıyorum. Nefistir insanın canı çeker. Diyeti eziyet haline getirmeye gerek yok. Kimseden %3 %4 yapmasını beklemiyorum. %1 getirse herkes yeter bize. Onun için de 600-700-800 gr falan vermek yetiyor.
Ama buger menü nedir arkadaşım
Canim haklisin regliyim ve cok b.ktan bir hafta gecirdim onun sonucu olabiliyor böyle seyler. Hepimiz insaniz sonucta.Etkiler tabi canım ödem yapıyor yazacaktım sonraki mesajlarını da okudum sabah görmüşsün neler olduğunu
Merhaba mavimli burası bir zayıflama yarışması biz bir takımız ve diyet yapıyoruz hatırlayabildin mi acaba
Ben eksideyim sabah tartildim aksam yemeyerek hallediyorum herkesin diyeti kendine.Canım inanki ben çoğu kaçamağa karışmıyorum. Nefistir insanın canı çeker. Diyeti eziyet haline getirmeye gerek yok. Kimseden %3 %4 yapmasını beklemiyorum. %1 getirse herkes yeter bize. Onun için de 600-700-800 gr falan vermek yetiyor.
Ama buger menü nedir arkadaşım
O zaman burda işin ne canım. Buranın amacı birbirimizin hatalarını göstermek değil miBen eksideyim sabah tartildim aksam yemeyerek hallediyorum herkesin diyeti kendine.
Bana da gelecekler galiba. Sinir sistemim alt üstBüyük ihtimalle bugün regl olacam karnım ağrıyor inşallah yarınki tartıyı etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?