Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Her hafta aynı gitmeyebilir cnm sıkma canını ama nohut banada hiç iyi gelmiyor dün 1 kaşık yedim oyuzden bugün hiç yemicem yarına sıkıntı çıkarır falan diye.
Gorumceme diyetteyim dersem bozmam için elinden geleni yapar biliyorum bu yüzden masum bir yalan soyluycem midemi üşütmüşüm yiyemiyorum diyeceğim

Kendide 74 kilo boyuda 1.70
Zayıfmış onun tuzu kurudur tabi sen öyle de aynen midem çok kötü dersin. Bende diyette oldugum u çoğu yerde söylemiyorum bi bahane uydurup yemiyorum

Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum
Canım inanki ben çoğu kaçamağa karışmıyorum. Nefistir insanın canı çeker. Diyeti eziyet haline getirmeye gerek yok. Kimseden %3 %4 yapmasını beklemiyorum. %1 getirse herkes yeter bize. Onun için de 600-700-800 gr falan vermek yetiyor.

Ama buger menü nedir arkadaşım

Ne kadar gitmiş? Her hafta 1 kg çok değil mi ya? Hani diyetin başında normal de hızlı kilo vermek sonrası için değil diye biliyorum. O yüzden yani moralini bozma. Normal.

Su perisi86 Bana yazabilirsin arkadaşım, benim ihtiyacım var

oylamaya katılınız

Canim haklisin regliyim ve cok b.ktan bir hafta gecirdim onun sonucu olabiliyor böyle seyler. Hepimiz insaniz sonucta.

Ben eksideyim sabah tartildim aksam yemeyerek hallediyorum herkesin diyeti kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…