- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Çok iyi gidiyorsun, azimlisin bence bunu da atlatacaksın hiç canın sıkılmasın. Bizimle paylaşıp rahatlayabilirsin içindekileri.Allahım kimseyi ruh sağlığı ile imtihan etmesin
Yok mu arkadaşın filan kafa dağıt konuş sohbet et dışarıda kahve filan içinAnnem arasam konussam üzülüyorbu durumuma
Birileriyle konusmam lazım içimde aşırı sıkıntı var
şimdi daha hırslandım bakOoo süper rakibem daha rakiplerimden kazanan olmadı birincilik bende
hoşgeldin canım ❣Anka çoook kilo aldım çoookçok mutsuzum kilolu bir şekilde hangi tarihte listeye girebiliyorum bi bakabilirmisin canım
oğlum ateşli onla uğraşıyorum canım
Aynen haklisin canımKesinlikle pes etme. Bu azimle sen herşeyin üstesinden gelirsin. Kadınız biz her şeyi yapabiliriz
Annem arasam konussam üzülüyorbu durumuma
Birileriyle konusmam lazım içimde aşırı sıkıntı var
Kendimi bazen bitmiş hissediyorum hiç bir şey zevk vermiyor herşey çok anlamsiz geliyorÇok iyi gidiyorsun, azimlisin bence bunu da atlatacaksın hiç canın sıkılmasın. Bizimle paylaşıp rahatlayabilirsin içindekileri.
Var canım hepsi çalışıyor eve gelince cocuklariyla vakit geciriyorlar acikcasi bu devirde içini acabilecegin dostmus arkadasmis kimse yokYok mu arkadaşın filan kafa dağıt konuş sohbet et dışarıda kahve filan için
Geçmişolsun canım çocuklar hasta olmasin rabbim şifa versinşimdi daha hırslandım bak
hoşgeldin canım ❣
oğlum ateşli onla uğraşıyorum canımhedefim 78
Birazdan abdest alip okuycagim iyi oldu hatırlattığın canım bugün vaktim olmadı şimdi tam zamanı kızım babasiyla resim yapıyorBol bol inşirah suresini oku canım Rabbim içine ferahlık versin inşallah.
Hoşbulduk canım nasılsın ? Oğluna geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinşimdi daha hırslandım bak
hoşgeldin canım ❣
oğlum ateşli onla uğraşıyorum canımhedefim 78
Tamam canımCanım şu Cuma telaşı bitsin döncem sana
Ohhh maşallah gitsin kilolarİyiyim çok şükür heyecanlı bir şekilde zayıflıyorum
Sen nasılsın? yolun düştü yine buralara
Hoşbulduk canım
Canım diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yürütüyorsun diyeti29 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.30
Az menemen
1 tk pekmez (ev yapımı şeker ilavesiz)
3 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.00
1 tabak fasulye kavurması
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
Yarım elma
Yarım mandalina
1 b ayran
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
5-6 kaşık taşlık kavurma
1 b ayran
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
2 ceviz
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Amin canım bol dua et ..Allahım kimseyi ruh sağlığı ile imtihan etmesin
Hoşgeldin aramiza canım duamı okudum ıyi geldiAmin canım bol dua et ..
Hoşbulduk canım ❤ Allah kabul etsin dualarınıHoşgeldin aramiza canım duamı okudum ıyi geldi
Hoşgeldin cnm aramızaHoşbulduk canım ❤ Allah kabul etsin dualarını
Hoşbulduk canım teşekkürlerHoşgeldin cnm aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?