Kesinlikle alternatif çok. Bir ara şekersiz 21 güne başladım. Şekersiz kek tariflerini denedim. Tat alamadım. Ama şu an 13. Günüm bugün. Hayatımda Şeker nerdeyse Sıfır. Alıştım. O yüzden artık tatları daha güzel gelebilir belkiAslında sekere cok alternatıf var da bız alısmısız sekeregayet guzeldi bu kıs bal kabagı ve yas hurma yıyecegım gıbı ☺
Ya bence vucudun kılo vermemekte haklı. Daha ne kadar verceksın cook fıt gorunuyosun masallah ya
Verılır ınsallah
Cesurca fazla yemekten kılo aldım dedıgın ıcı tebrıklerbız kadınlar kılomuza hep bahane buluyoz yok ınsulun dırencım var yok guatrım var yok bunye alıyor cok yıyoz ıste kardesım
Oo rakıp gayet saglıklısın ben bugun batırdım
Evelık bı ot demı bızım oralarda da biliriz nerelısın ben sıvas
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın ?
Çok sağol canım bende 20 aralığa kadar kilo vermeye devam edeyim sizle yer olursa girerim listeye olmazsa beklerim yeterki sizlerle tekrar disipline gireyimOyy gelemedim akşamdan beri. Daha yeni oturabildim
ada81 20 aralık Cuma girebilirsin listeye canım. Bizde hiç yer yok ama o zamana açılır mı bilmiyorum.
Dogrusu en fazla bir dilim zatenDiyetisyen bu hafta beni aç bırakmaya niyetlendi ben de sizi aç bırakacağım
Bundan sonra her lokmanızı sayacağım
Milletin diyetisyeni 8-10 dilim ekmek veriyor benimki 1 dilim yazmışsanki kendi cebinden çıkıyor parası
Çok tşk ederim kaptanim dün gece yasin mülk ve diğer okuduğum süreler çok Iyi geldi çok şükür rabbimeBeni arayabilirsin ne zaman istersen. Çare olamasam da konuşur rahatlarsın
Canim nasil oldunuz annekiz umarim daha iyisinizdir.Günaydın Mutlu sabahlarımiz olsun
Dün aksam bize de sekersiz kek geldi ama ben begendim burda insanlar acayip dikkat ediyorlar yediklerine. Hersey bio, vegan vs.Kesinlikle alternatif çok. Bir ara şekersiz 21 güne başladım. Şekersiz kek tariflerini denedim. Tat alamadım. Ama şu an 13. Günüm bugün. Hayatımda Şeker nerdeyse Sıfır. Alıştım. O yüzden artık tatları daha güzel gelebilir belki
Artık eskisi kadar spora vaktim kalmıyor canım ... yaparsam sabahları 1 saat onun dışında okula gidip geliyorum eve gelip yemek telaşı kızımın dersleri vs deyince bi bakıyorum saat 21.00 olmuş... ondan sonra atıyorum kendimi koltuğa... pazartesi 1 saat spor yapmaya başlayacambilmiyorum nasıl olmuş. İlk gelince çok uçuyor insan o yüzden ben maksimum hedef koyuyorum sonra azaltıyorum
Sen ve sporu bırakmak. Neden öyle oldu ki. Çok seviyordun spor yapmayı.
Hadi bakalım bu azimle yaza kadar görürsün
Afiyet olsun canım.
Oyy canımı fasulye kavurması çektirdiniz yanii
Evet yaa baya azimliler4. olduk bu hafta. Yüzdemiz çok iyiydi. Bi de biz çok kalabalık olduğumuz için yüzdemiz çok bölünüyor. Sağlık olsun haftaya derece alırız. Sonuçta hiç kilo alan yok hiç sabit yok
Afiyet olsun canım
Nasıl oldu canım kuzu
Ben hedefi değiştirdim @madamhd nin dediği gibi 68 yaptım
Keşke sabaha ayırsaydın sabah yeseydinyarın karbonhidrat tüketme artık
Afiyet olsun meyve çok gibi geldi aslıhda ama bütüne bakınca iyi gibi bilemedim tam
Cnm biz senle bask a topiklerdede beraberdik sanki hiö yabancı gelmedin bana . Diyette yaptık beraber bide 2013 nisan annelerindemiydinArtık eskisi kadar spora vaktim kalmıyor canım ... yaparsam sabahları 1 saat onun dışında okula gidip geliyorum eve gelip yemek telaşı kızımın dersleri vs deyince bi bakıyorum saat 21.00 olmuş... ondan sonra atıyorum kendimi koltuğa... pazartesi 1 saat spor yapmaya başlayacam
Seninde ismin bana yabancı gelmedi evet kızım nisan 2013 doğumlu oralarada takılmıştım 🖒 sanki ismini 13. Takımda hatırlıyorumCnm biz senle bask a topiklerdede beraberdik sanki hiö yabancı gelmedin bana . Diyette yaptık beraber bide 2013 nisan annelerindemiydin
Ben iki öğün bir minik ara ile diyete bugün başlıyorumGünaydın kızlar bugün kahvaltıyı ekmeksiz de olsa biraz abarttım sanki midem rahatsız oldu. neyse akşama telafi etcem bugün ara öğünde taoçpmatı düşünmüyorum rekt akşam yemeği yicem
Dün akşam bir arkadaşa davetliydik onun oğlunun bir rahatsızlığı var... kesinlikle paketli ürünler yasakmış özellikle şeker... dr şöyle demiş sakın çocuklarınıza vermeyin paketli ürünler beyinlerini uyuşturuyor onlar dikkat sorunu çıkıyor ortaya bunların hepsinin nedeni paketli ürünler diyorlar....o kadar şey anlattıki eve geldim ne kadae paketli ğrün varsa hepsini kaldırdım artık kızım istesede vermeyecem ...Dün aksam bize de sekersiz kek geldi ama ben begendim burda insanlar acayip dikkat ediyorlar yediklerine. Hersey bio, vegan vs.
ben de artik bu sisteme uygun yeme aliskanligi gelistirecegim. Vegan olamam yalniz yogurt yumurta peynir cok seviyorum. Diyet icin degil yalniz bir ömürlük aliskanligi gelistirmek gerek. Ben tatliyi cok seviyorum yeni yöntemler bulmali beyaz sekeri tamamen cikarmaliyim hayatimdan.
Iyiyim ben çok şükürCanim nasil oldunuz annekiz umarim daha iyisinizdir.
Benim kizimda bayiliyor annnee çikolata yokmu deyip ağlıyo onceden çok fazla tuketirdi azalttim şuan günde bi tane hakkin var diyorum kek kraker ne isterseDün akşam bir arkadaşa davetliydik onun oğlunun bir rahatsızlığı var... kesinlikle paketli ürünler yasakmış özellikle şeker... dr şöyle demiş sakın çocuklarınıza vermeyin paketli ürünler beyinlerini uyuşturuyor onlar dikkat sorunu çıkıyor ortaya bunların hepsinin nedeni paketli ürünler diyorlar....o kadar şey anlattıki eve geldim ne kadae paketli ğrün varsa hepsini kaldırdım artık kızım istesede vermeyecem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?