Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kesinlikle alternatif çok. Bir ara şekersiz 21 güne başladım. Şekersiz kek tariflerini denedim. Tat alamadım. Ama şu an 13. Günüm bugün. Hayatımda Şeker nerdeyse Sıfır. Alıştım. O yüzden artık tatları daha güzel gelebilir belki

Oyy gelemedim akşamdan beri. Daha yeni oturabildim
ada81 20 aralık Cuma girebilirsin listeye canım. Bizde hiç yer yok ama o zamana açılır mı bilmiyorum.
Çok sağol canım bende 20 aralığa kadar kilo vermeye devam edeyim sizle yer olursa girerim listeye olmazsa beklerim yeterki sizlerle tekrar disipline gireyim

Beni arayabilirsin ne zaman istersen. Çare olamasam da konuşur rahatlarsın
Çok tşk ederim kaptanim dün gece yasin mülk ve diğer okuduğum süreler çok Iyi geldi çok şükür rabbime
Kizimin ateşi normal dönüşümlü ateş düşürücü ve antibiyotik kullaniyor

Kizlar günaydin dün aksam giremedim misafir basti
Cuma günü menümü yazayim
Kahvalti 8 de sucuklu yumurta, kahve
Öglen 2de tavuk sinitzel sandvic
Aksam misafir gelince kek de geldi ama bio ve vegan ve sekersiz unsuz yumurtasiz bir dilim yedim 7de. Aksam yemegi yemedim.

Spor olarak da yürüyüs yaptim bir saat. Kendime güzel bir spor ayakkabisi aldim artik hergün yürüyecegim. Bir de bisiklet alacagim ise bisiklet ile gitmeyi düsünüyorum burda herkes öyle yapiyor zaten. Bisiklete binme avantaji olan bir ülkede yasiyorum bari degerlendireyim

Dün aksam bize de sekersiz kek geldi ama ben begendim burda insanlar acayip dikkat ediyorlar yediklerine. Hersey bio, vegan vs.
ben de artik bu sisteme uygun yeme aliskanligi gelistirecegim. Vegan olamam yalniz yogurt yumurta peynir cok seviyorum. Diyet icin degil yalniz bir ömürlük aliskanligi gelistirmek gerek. Ben tatliyi cok seviyorum yeni yöntemler bulmali beyaz sekeri tamamen cikarmaliyim hayatimdan.

Artık eskisi kadar spora vaktim kalmıyor canım ... yaparsam sabahları 1 saat onun dışında okula gidip geliyorum eve gelip yemek telaşı kızımın dersleri vs deyince bi bakıyorum saat 21.00 olmuş... ondan sonra atıyorum kendimi koltuğa... pazartesi 1 saat spor yapmaya başlayacam

Cnm biz senle bask a topiklerdede beraberdik sanki hiö yabancı gelmedin bana . Diyette yaptık beraber bide 2013 nisan annelerindemiydin

Günaydın kızlar bugün kahvaltıyı ekmeksiz de olsa biraz abarttım sanki midem rahatsız oldu. neyse akşama telafi etcem bugün ara öğünde taoçpmatı düşünmüyorum rekt akşam yemeği yicem

Cnm biz senle bask a topiklerdede beraberdik sanki hiö yabancı gelmedin bana . Diyette yaptık beraber bide 2013 nisan annelerindemiydin
Seninde ismin bana yabancı gelmedi evet kızım nisan 2013 doğumlu oralarada takılmıştım 🖒 sanki ismini 13. Takımda hatırlıyorum

Günaydın kızlar bugün kahvaltıyı ekmeksiz de olsa biraz abarttım sanki midem rahatsız oldu. neyse akşama telafi etcem bugün ara öğünde taoçpmatı düşünmüyorum rekt akşam yemeği yicem
Ben iki öğün bir minik ara ile diyete bugün başlıyorum aslında iki öğün sağlık diyorlar

Dün akşam bir arkadaşa davetliydik onun oğlunun bir rahatsızlığı var... kesinlikle paketli ürünler yasakmış özellikle şeker... dr şöyle demiş sakın çocuklarınıza vermeyin paketli ürünler beyinlerini uyuşturuyor onlar dikkat sorunu çıkıyor ortaya bunların hepsinin nedeni paketli ürünler diyorlar....o kadar şey anlattıki eve geldim ne kadae paketli ğrün varsa hepsini kaldırdım artık kızım istesede vermeyecem ...

Canim nasil oldunuz annekiz umarim daha iyisinizdir.
Iyiyim ben çok şükür
Kızımın ayaklarindada cikmis kırmızı su dolu seylerden ellerinde vardı sadece görünce çok üzüldüm tabanından cikmaz inş

Hapşırmayada başladı evde şurubu var onu içiririm artık

Benim kizimda bayiliyor annnee çikolata yokmu deyip ağlıyo onceden çok fazla tuketirdi azalttim şuan günde bi tane hakkin var diyorum kek kraker ne isterse
Tamamiyle kesebilsem bide ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…