Evet yazmıştım bir kaç kere daha yediklerimiz göbeğimizde, basenimizde hala bizi terketmediler ideal kilomuza gelince hepsinden yeriz azar azaraynen öyle, 2-3 ay sabır, sonrası biraz biraz izin olacak zaten.
Valla benimde yardım edesim geliyor her okuduğumda. Konya’ya gelirsemAnka yakınında otursam sana çok yardim etcemde ahhh şu dağlar yollar
Gece o saatte mutfakta is yapinca ses olmuyordu benim adam söylenir durur
Ben de iki kilo fazla ciktim ayyy amaninnn
Su içsek yarıyo yaaYaaa direk kapatalım gidelim takımı bu ne yaaaben dünyaları yedim kaç kase sütlaç yedim 100 gr eksi çıktım siz ne yediniz de böyle yahu
Yok işte zayıflama takımındaki üyeye hazırlık yapmaman lazım sen birde pastaneden bişeler mi yedireceksin?Pastaneden hazır pastayla hallediyoruz onuLAydLiNe biliyor çıkın çıkın gelin erken haber verin oturacak yer açayım
evet evetSu içsek yarıyo yaa
Çok mantıklıevet evet
Özellikle 4. Maddedeki su mavimli için
Tşk ederim ankam gördüm paylasimda ❤87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağımne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi
soffty hadi beraber toplanalım artık ben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim sen de tut elimden
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım
soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladı kucağımdan indirmeye korkuyorum
@madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım
@cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine
Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda
@MorVampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmışbu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm
@MorVampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum
Su perisi86 Allah rahmet eylesin kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir
G gunesli gunler @Sarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun
G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü
soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.
suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta
Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan
Tşk ederim canım canım darısı senin başına ❤Aaa öyle mi hiç yapmadım bilmiyorum. Tamam bence 15i 1 puan olsun.
Tamam cıss yok :)
Su perisi86 'ne ne güzel bir jest olmuş
Dimi ama kaptanimBu hafta sen birinci ol seni yazayım
Geçmiş olsun canımGit git
benimkide oksurmeye basladi evi toparlayim bi sağlık ocağına goturecem
Neden acabaBen de iki kilo fazla ciktim ayyy amaninnn
Kaptanım sen kaçırdın galiba irmik helvasi yemis okadar çok yemiski akşam yemeği yememis düşün kendi söylediYaaa direk kapatalım gidelim takımı bu ne yaaaben dünyaları yedim kaç kase sütlaç yedim 100 gr eksi çıktım siz ne yediniz de böyle yahu
aaaa evet şimdi hatırladım. 1 kilo irmik 1 kilo süt 1 kilo şeker mi yedi acabaTşk ederim ankam gördüm paylasimda ❤
Spor jestinde harika
Amin inş güzel şeyler olsun hepimizin hayatinda
Benle rakip olanda şöyle bir psikoloji oluyor bu kesin beni yener zaten kendimi strese sokmayayim diyp yiyorlar
Tşk ederim canım canım darısı senin başına ❤
Dimi ama kaptanim
Geçmiş olsun canım
Neden acaba
Kaptanım sen kaçırdın galiba irmik helvasi yemis okadar çok yemiski akşam yemeği yememis düşün kendi söyledidün akşam
Kullanıcı Adı 6.12.2019 7.12.2019 8.12.2019 9.12.2019 10.12.2019 11.12.2019 12.12.20192. Hafta Anka 0@MorVampirella 90 45 135@Elifcig93 0mavimli 75 75Su perisi86 erisi86 246 275 521@zeyas 105 90 120 315B Baharyagmuru35 0G gunesli gunler 0@asliayet 75 90 165@cemrenil 115 75 190suukaa 45 195 240@Sarayca 0@ada81 230 230@madamhd 145 100 100 345zeyneppk 0@wendy 30 30gulenyuzumsunsen 127 127
Kızlar 3 günlük spor puanlarımız bunlar. Puanı eksik olan varsa alıntılasın gireyim :) Hepinize etiket yapıyorum şimdi.
Biz senle ikimiz bi 69 olamadık zatenAhahahahah B Baharyagmuru35 bak görüyor musun bana hava atıyor
Bu Cuma 69 um ben var mısın iddaya
Vallahi ya işte beni anlayan biri
Sanki göğsümden mideme hortum var bebek emince boşaltıyorama bitti artık en azından 70 lerden kurtulayım. Sonra da sana derim ki Suskunkuşşşş bak seni geçtim
Ya da gel beraber 60 lara yürüyelim
227.5 puan G gunesli gunler cuma.gunku sporum eklemsiim cnm şimdi buldum 35 dk imiş yürüyüş yanlış yazmışım bu üstteSpor Bugun puanlama var mı?
10 dk koşu 35 dk tempolu yürüyüş 500 ip atlama
Tamam canım ekliyorum :)227.5 puan G gunesli gunler cuma.gunku sporum eklemsiim cnm şimdi buldum 35 dk imiş yürüyüş yanlış yazmışım bu üstte
Normal hız yürüyüş de sayılıyor mu haftasonu onları spordan saymadım daTamam canım ekliyorum :)
Adım sayısı olarak hesaplıyor kızlar genelde.Normal hız yürüyüş de sayılıyor mu haftasonu onları spordan saymadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?