Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka yakınında otursam sana çok yardim etcemde ahhh şu dağlar yollar
Gece o saatte mutfakta is yapinca ses olmuyordu benim adam söylenir durur
Valla benimde yardım edesim geliyor her okuduğumda. Konya’ya gelirsem Anka ya uğramak tanışmak isterim ama birde bana hazırlık yapmaya çalışır. O yüzden gitmem

Valla benimde yardım edesim geliyor her okuduğumda. Konya’ya gelirsem Anka ya uğramak tanışmak isterim ama birde bana hazırlık yapmaya çalışır. O yüzden gitmem
Pastaneden hazır pastayla hallediyoruz onu LAydLiNe biliyor çıkın çıkın gelin erken haber verin oturacak yer açayım

Pastaneden hazır pastayla hallediyoruz onu LAydLiNe biliyor çıkın çıkın gelin erken haber verin oturacak yer açayım
Yok işte zayıflama takımındaki üyeye hazırlık yapmaman lazım sen birde pastaneden bişeler mi yedireceksin? herkese senin gibi kaptan lazım canım

Tşk ederim ankam gördüm paylasimda ❤
Spor jestinde harika
Amin inş güzel şeyler olsun hepimizin hayatinda
Benle rakip olanda şöyle bir psikoloji oluyor bu kesin beni yener zaten kendimi strese sokmayayim diyp yiyorlar
Aaa öyle mi hiç yapmadım bilmiyorum. Tamam bence 15i 1 puan olsun.

Tamam cıss yok :)

Su perisi86 'ne ne güzel bir jest olmuş
Tşk ederim canım canım darısı senin başına ❤
Bu hafta sen birinci ol seni yazayım
Dimi ama kaptanim
Git git
benimkide oksurmeye basladi evi toparlayim bi sağlık ocağına goturecem
Geçmiş olsun canım
Ben de iki kilo fazla ciktim ayyy amaninnn
Neden acaba
Yaaa direk kapatalım gidelim takımı bu ne yaaa ben dünyaları yedim kaç kase sütlaç yedim 100 gr eksi çıktım siz ne yediniz de böyle yahu
Kaptanım sen kaçırdın galiba irmik helvasi yemis okadar çok yemiski akşam yemeği yememis düşün kendi söyledi dün akşam

aaaa evet şimdi hatırladım. 1 kilo irmik 1 kilo süt 1 kilo şeker mi yedi acaba

Merhaba kızlar dun yazamadım aksam oglumun okula pasta yaptım azıcık kek arttı ondan yedım nasıl yorulmussam yataga attım kendımı. Bugunde temızlık yapacagım yarın kayınvalıde görümce gelıyor bana kesın onu getır bun goturden bısey yıyemem ☺ bugun sıkı tutmam lazım Anka bu hedeflerı ne guzel yazmıssın ınan motıve ettın benı sagolasın evet sımdı kendıme gelıp 1 bardak su ıcıp ıslere donmek zıra coooook ısım var

Cuma günü yapmıştım ben sanırım belirtmedigimden eklenmemiş . Menü altına yazmıştım aslında . 10 dk koşu 30 dk tempolu yürüyüş 500 ip atlama vardı . Toplam 215 puan yapıyor G gunesli gunler

Biz senle ikimiz bi 69 olamadık zaten bu hafta sen ol artık yaparsın . Ben kaç kiloyum.bilmiyorum cuma gorcez en son geçen cuma 71.4 dum . Ama listeye gireceğim bu hafta olmasa bile haftaya kesin girip 69 olcam artık bende bunaldim . Şu boğazı kesme zamanı geldi yeterince yedim ıctim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…