- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
O zaman cumartesi adim 2700 . 27 puanAdım sayısı olarak hesaplıyor kızlar genelde.
Trambolinde ip gibi olabilir G gunesli gunler ne dersin87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağımne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi
@soffty hadi beraber toplanalım artıkben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim sen de tut elimden
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım
@soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladıkucağımdan indirmeye korkuyorum
madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım
@cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine
Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda
Mor Vampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmış bu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm
Mor Vampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum
Su perisi86 Allah rahmet eylesin kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir
G gunesli gunlerSarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun
G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü
@soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.
suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta
Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan
Bende de aynisi oluyor yazamiyorum telden cok ksiye...Kızlar alıntı yaptım ama cevap yazdığım yerde ekran kaymıyor yukarı çıkamıyorumkomple bütün sayfa çıkıyor eskiden böyle olmuyordu
Çok kötü oldu bu yaBende de aynisi oluyor yazamiyorum telden cok ksiye...
Ben calisiyorum arada okuyorum ama yazamiyorum pek :)
Evet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücemBiz senle ikimiz bi 69 olamadık zatenbu hafta sen ol artık yaparsın . Ben kaç kiloyum.bilmiyorum cuma gorcez en son geçen cuma 71.4 dum . Ama listeye gireceğim bu hafta olmasa bile haftaya kesin girip 69 olcam artık bende bunaldim . Şu boğazı kesme zamanı geldi yeterince yedim ıctim
Valla yanındaki arkadaşın güzelliğinden seni hatırlamıyorum zayıf mıydınHeeee yaaaa o kadar geldim bir de tuttum pasta yedim ama o zaman daha zayıftımAnka şimdi olsa yediremezsin
15 zıp 1 puan dedi Anka trombolin için sanırım.
Valla yanındaki arkadaşın güzelliğinden seni hatırlamıyorum zayıf mıydın
O kadar geldin insan bi kurabiye yapar dimi ama ben anca oturacak yer açabiliyorum
Ben seni görmeye gelmiştim canım pasta, kurabiye yemeye değil
Yanımdaki arkadaşta zayıflıktan şikayetçi ama ben onu evlenince göreceğim
Nerdesin ki canım kar yağıyor ne güzelGruba sessizlik hakim :) Bugün kar olsa da biraz dışarı çıkıp yürüdüm 5700 adım olmuş. Dönerken de yürürüm. 9000 filan eder inşallah. Başka da spor yapamadım. Karnım da çok acıktı. Biraz ayran içeyim de göbüşüm şişsin
Erzurum :)Nerdesin ki canım kar yağıyor ne güzel
Uff eltim çaya çağırdı yorgunum bi sürü bahane sundum itiraz yok konusmaya ihtiyacım var dedi gittim yarim saat önce geldim
Onun gibi biseyaaaa evet şimdi hatırladım. 1 kilo irmik 1 kilo süt 1 kilo şeker mi yedi acaba
Bilmiyorum ki veremezsem arkadaş girsin madem ben verene kadar yine boşluk olur kesinEvet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücemlistede 1 kişilik yer boş bırakalım o zaman. ada81 mavi izinden döneceğim derse onun önceliği var canım. Ama kilo veremezsen nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?