Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Görüşürüz
Trambolinde ip gibi olabilir G gunesli gunler ne dersin

Evet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücem listede 1 kişilik yer boş bırakalım o zaman. ada81 mavi izinden döneceğim derse onun önceliği var canım. Ama kilo veremezsen nasıl olacak

Heeee yaaaa o kadar geldim bir de tuttum pasta yedim ama o zaman daha zayıftım Anka şimdi olsa yediremezsin
Valla yanındaki arkadaşın güzelliğinden seni hatırlamıyorum zayıf mıydın
O kadar geldin insan bi kurabiye yapar dimi ama ben anca oturacak yer açabiliyorum

Valla yanındaki arkadaşın güzelliğinden seni hatırlamıyorum zayıf mıydın
O kadar geldin insan bi kurabiye yapar dimi ama ben anca oturacak yer açabiliyorum

Ben seni görmeye gelmiştim canım pasta, kurabiye yemeye değil

Yanımdaki arkadaşta zayıflıktan şikayetçi ama ben onu evlenince göreceğim

Gruba sessizlik hakim :) Bugün kar olsa da biraz dışarı çıkıp yürüdüm 5700 adım olmuş. Dönerken de yürürüm. 9000 filan eder inşallah. Başka da spor yapamadım. Karnım da çok acıktı. Biraz ayran içeyim de göbüşüm şişsin

Nerdesin ki canım kar yağıyor ne güzel
Uff eltim çaya çağırdı yorgunum bi sürü bahane sundum itiraz yok konusmaya ihtiyacım var dedi gittim yarim saat önce geldim

Nerdesin ki canım kar yağıyor ne güzel
Uff eltim çaya çağırdı yorgunum bi sürü bahane sundum itiraz yok konusmaya ihtiyacım var dedi gittim yarim saat önce geldim
Erzurum :)
Ay ne güzel gitmişsin iyi olmuş bence. Bazen çıkmak istemiyoruz sonra çıkınca çok iyi geliyor :)

9.00
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık biber
Ceviz

12.00
Şekersiz balkabağı tatlısı

16.30
1 bardak kefir

18.00
4 yk bulgur pilavı
2 yk patlıcan kavurması
1 yk nohut
2 kase cacık
Bol salata

3 lt su

Evet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücem listede 1 kişilik yer boş bırakalım o zaman. ada81 mavi izinden döneceğim derse onun önceliği var canım. Ama kilo veremezsen nasıl olacak
Bilmiyorum ki veremezsem arkadaş girsin madem ben verene kadar yine boşluk olur kesin ama sıkı diyetteyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…