Aynen ben de onu yazacaktım yuarda beceremedimödem suları yeşil çay banyosu falan yap artık.
ya bilemedim erken mi diyosun, ben dikkat edince hemen veririm aslında, 1 gün hasta olsam ertesi güne gider ondan. porsiyon ayarlayamıyorum bence hala.3. günün olduğundan olabilir mihemen ne bekliyorsun ki sabır biraz
Diyetisyene yediklerinin resmini atmıyor musun?ya bilemedim erken mi diyosun, ben dikkat edince hemen veririm aslında, 1 gün hasta olsam ertesi güne gider ondan. porsiyon ayarlayamıyorum bence hala.
Ayy çok güzel afiyet olsun, tam karatay kahvaltısı ekmek de olmasa.
Bugün yemesin dengelerin sıkıntı yokBen tabi bir fırın ekmek yediğim içinHaftalık ekmek yeme hakkımı kullandım
Diyetisyene yediklerinin resmini atmıyor musun?
1 çay bardağı kuru yemiş eksikAyy çok güzel afiyet olsun, tam karatay kahvaltısı ekmek de olmasa.
Sen sorsana. Atman lazım aslında.yok canım, öyle bişi demedi.
Evet bugün açım ölümüneeeeeBugün yemesin dengelerin sıkıntı yok
tamam bugün nasıl gittiğiyle ilgili mesaj istedi, olmazsa ben size atayım yoksa emin olamıyorum diyim.Sen sorsana. Atman lazım aslında.
Vayyy tam zamanında yazmışım az daha 70 olacaktın sayemde yırttınYa bak kızı emzirdim ne yesem diye mutfağı karıştırıyordum tam makarna yiyecektim ki vazgeçtim
Yemiyorum işte:) Bi bardak suyumu içip yatıcam.
Benim 50leri görmem gerek Ankacım beyimiz öyle istiyormuş:)
İp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağımne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi
soffty hadi beraber toplanalım artık ben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim sen de tut elimden
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım
soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladı kucağımdan indirmeye korkuyorum
madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım
cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine
Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda
Mor Vampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmış bu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm
Mor Vampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum
Su perisi86 Allah rahmet eylesin kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir
G gunesli gunlerSarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun
G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü
soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.
suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta
Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan
Olmaz trambolin yapan bi arkadaşım iple 1000 zor atlıyorun trambolinli 5000 atlıyorum demişti. 15 tanesi mi 1 puan olsa acabaİp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?
İncir ağacı dikmeyeceğim yaaValla aç duracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?