Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

cumartesi menü:

sabah; 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin, süzme peynir ve bira labne.

öğle; ton balığı, biraz kereviz (ölçüleri diyetisyenin söylediği ölçüde)

ara: yarım elmalı tarçınlı yoğurt, nescafe (şekersiz sütlü)

ara; 2 yumurta (kızarmış) 1 dl tam bugday ekmek. (kriz anımdı sanki, kurtulamıyorum bu açlık anından, bunu buldum bi an kendime.)

akşam; mercimek çorba, kıyma kavurma.

pazar;

sabah (10); kızarmış peynir 3 adet, biraz peynir, 5 zeytin, 2 çatak helva (resmen savaştım kendimle, normalde 3 parçayı yerdim düşünün 1/6 falan yaptım.

ara; sobada köz ayva, 1 mandalina, 4-5 kestane.

öğle; fırın patates ve sebzeler (patatesi dikkat ettim ama porsiyonumu gözlemleyemedim )

biraz geçince fırın tavuk, salata. (16 olmaya gün kapandı.)

su'lar 1,5 lt şimdilik, artacak. spora vakit bulup yapamıyorum, küçük durmuyor, uyuyunca da bende uyuyorum

Aynen ben de onu yazacaktım yuarda beceremedim ödem suları yeşil çay banyosu falan yap artık.
Offf bir de hayalım bu hafta 62 görmekti. Neyse 2 kilo gider artık detoks metoks yakacağız bir şekilde. Herkesten özür dilerim bu kaçamağım için. Haftasonu arada beni dürtün yaaa Aptal kafam.

87,156 numaralı alıntıları burada etiketle sırayla cevaplayacağım ne diyor bu derseniz o mesajdan yazdığınıza bakabilirsiniz inşallah çorba etmem herkesi

soffty hadi beraber toplanalım artık ben çok kararlı başladım bakalım bu sefer olacak eminim sen de tut elimden
Kontrol tartısı mecbur değil isteyen tartılıp yazıyor canım

soffty 3,30 du mutfağı bitirdiğimde. Bebek hiç bırakmıyor ya napcam bilmiyorum bi de kafasını yere vurmaya başladı kucağımdan indirmeye korkuyorum

madamhd Allah kabul etsin canım. Gece bitirdim çok şükür bi daha dağılır akşama o zaman çağırayım

cemrenil hadi bakalım inşallah ulaşırsın hedefine

Su perisi86 teşekkür ederim canım. Paylaşımda yazdım karar defterine eklenir adın kısa zamanda

Mor Vampirella ben hiç yemedim cennet elması denicem bi ara inşallah. Gerçi B kan grubuna cennet hurması da tahin de yasakmış bu hafta ona çok dikkat edip Cuma 69 la geleceğim herkesin diline düştüm

Mor Vampirella iyi kalpli yardımcım topladım çok şükür mutfağımı akşama bekliyorum

Su perisi86 Allah rahmet eylesin kan görmek iyidir derler inşallah senin için de iyi bir olaya işarettir

G gunesli gunler Sarayca trambolinle zıplama yok galiba kaç puan olsun

G gunesli gunler tablo için eline sağlık. Kaptana bak hiç puanı yok tüüüü

soffty ben de her gün içerdim bir kaç gündür unutuyorum şimdi içeyim daha kahvaltı yapamadım.

suukaa hadi bakalım güzel bir eksi gelir artık o zaman G gunesli gunler ocağımıza incir ağacı dikmezse bi derece yapacağız gibi geliyor bu hafta

Su perisi86 senle rakip olan bi tuhaflaşıyor sanki korkudan

Vayyy tam zamanında yazmışım az daha 70 olacaktın sayemde yırttın
Benim de görmem lazım 59,9 en azından görmek istiyorum hadi başlayalım yaza 50 lerde girelim

İp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?
İncir ağacı dikmeyeceğim yaa Valla aç duracağım

İp atlama ile aynı puan olabilir kaptancım belki?
İncir ağacı dikmeyeceğim yaa Valla aç duracağım
Olmaz trambolin yapan bi arkadaşım iple 1000 zor atlıyorun trambolinli 5000 atlıyorum demişti. 15 tanesi mi 1 puan olsa acaba

Hadi bakalım o zaman aç durma da cıss yeme yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…