İnşallah canım bugün şekersiz günlere niyet edip başladım ..... kuru meyvede dahil yemiyecem 21 günü atlatırsam sonrası çok güzel olacakada81 64,1 miş kilon. İlk haftan olduğu için 63 gelir senden hadi sık dişini bize 63 getir. İsteyince çok güzel disiplin sağlıyorsun
@zeyneppk sen Perşembeden beri girmemişsin nerdesin
Hadi rakibem zor bi işe girmissin ins üstesinden gelirsinİnşallah canım bugün şekersiz günlere niyet edip başladım ..... kuru meyvede dahil yemiyecem 21 günü atlatırsam sonrası çok güzel olacak
Aaa öyle mi hiç yapmadım bilmiyorum. Tamam bence 15i 1 puan olsun.Olmaz trambolin yapan bi arkadaşım iple 1000 zor atlıyorun trambolinli 5000 atlıyorum demişti. 15 tanesi mi 1 puan olsa acaba
Hadi bakalım o zaman aç durma da cıss yeme yeter.
Bu hafta sen birinci ol seni yazayımAaa öyle mi hiç yapmadım bilmiyorum. Tamam bence 15i 1 puan olsun.
Tamam cıss yok :)
Su perisi86 'ne ne güzel bir jest olmuş
Ben de yemicem inşallah destek olalım birbirimizeİnşallah canım bugün şekersiz günlere niyet edip başladım ..... kuru meyvede dahil yemiyecem 21 günü atlatırsam sonrası çok güzel olacak
Söylenmiyor da Söylense napayım gündüz çocuklardan fırsatım olmuyor ki. Allah razı olsun canım sıkıştığımda beni rahatlatıyorsun, derdimi dinliyorsun daha nolsunAnka yakınında otursam sana çok yardim etcemde ahhh şu dağlar yollar
Gece o saatte mutfakta is yapinca ses olmuyordu benim adam söylenir durur
Kaptandan cezbeden tekliflerBu hafta sen birinci ol seni yazayım
1. sayfa işini beceremedim ama bu telefondan oluyor yaparımKaptandan cezbeden teklifler
Git gitTamam kesin gittim
Takım birincisine de yapabiliriz aslıda motivasyon olur :) Ben de yaparım yani sorun değil :) Maksat gazlamak olsun.1. sayfa işini beceremedim ama bu telefondan oluyor yaparım
Ben de iki kilo fazla ciktim ayyy amaninnnBen tabi bir fırın ekmek yediğim içinHaftalık ekmek yeme hakkımı kullandım
Tartıda göreceğin eksiler seni daha çok sevindirecek üzülme sabrın sonu baharyemekte tahinli kadayıf varmışnormalde olsa oh mis yemiştim.
Yaaa direk kapatalım gidelim takımı bu ne yaaaBen de iki kilo fazla ciktim ayyy amaninnn
Tartıda göreceğin eksiler seni daha çok sevindirecek üzülme sabrın sonu bahar
Yaa biraz öyle olmuşciddi misin ben o zaman bir fırın ekmek yedim
Şekersiz günde kuru meyve yeniyordu sanırım yaİnşallah canım bugün şekersiz günlere niyet edip başladım ..... kuru meyvede dahil yemiyecem 21 günü atlatırsam sonrası çok güzel olacak
Evet evet sabredelim. İncecik olunca istediğimizden az az yeriz.aynen öyle, 2-3 ay sabır, sonrası biraz biraz izin olacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?