Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü
Kahvaltı
3 ince dilim.sucuk
Yarim yumurtadan omlet
1 dilim tam.bugday ekmegi küçük kare ekmek
Çay sekersiz
Ara
Nescafe sekersiz sütlü granür
Öğlen
5 çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi
Yarim bardak ayran
2 yk yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor

5300 adim 53 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
25 puan çok hızlı yürüyüş 62.5 puan
60 dakka dumbell ve ağırlık makinalarla kol egzersizi 120 puan
Toplam 435.5 puan

Evet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücem listede 1 kişilik yer boş bırakalım o zaman. ada81 mavi izinden döneceğim derse onun önceliği var canım. Ama kilo veremezsen nasıl olacak
Canım , listedeyken kendimi daha çok tutuyorum elimden geleni yaparım olmadı atarsın
Tabii öncelik kiminse o girsin zaten ben 20 aralıktan önce giremiyorum o zamana kadar listede bir değişiklik olursa bende girmek isterim listeye ...liste beni olumlu yönde etkiliyor...

Son cümleyi maviye söylemiştim. Sen verirsin sana güvenim sonsuz. Mavi veremiyor diye çıkarmıştım da listeden allahım niye 22 kişi olamıyoruz sanki hepinizi alırım ben de işte kurallar.

Alintilamalarda sıkıntı mi var ilk sayfadaki listedeye yazıcam yazamiyorum

Ya hala çiğ köfte yiyorsun nerden buluyorsu bu kadar sık çiğ köfteyi

Bizim ki öğle uykusundan yeni kalktı desene gene uykusuz bi gece beni bekliyor

Vayyy tam zamanında yazmışım az daha 70 olacaktın sayemde yırttın
Benim de görmem lazım 59,9 en azından görmek istiyorum hadi başlayalım yaza 50 lerde girelim
Öyle oldu hatta sabah tartıldım 68.7 geldim sayende
Hadi Bismillah diyelim o zaman da bu emzirme sonrası krizleri nasıl çözücez varmı sende bir taktik?

Hadi Bismillah diyelim o zaman da bu emzirme sonrası krizleri nasıl çözücez varmı sende bir taktik?
Benimde 3 aylık bir oğlum var. Gün boyu tarçınlı limonlu su içiyorum. O kesiyor beni. Tavsiye ederim.

Bebeğin ne kadr lik bi yediklerini yaz ona göre yorum yapalım eksik mi yiyorsun yada fazla karbonhidratlj mi bi yaz

Bizim ki öğle uykusundan yeni kalktı desene gene uykusuz bi gece beni bekliyor
Kaç aylık bebiş? Keşke biraz uyuyunca kaldırsaydın. Çocukların gündüz bir uykuda 2 saatten fazlasını uyumasını önermiyorlar. Geceden çalar derler.

Son cümleyi maviye söylemiştim. Sen verirsin sana güvenim sonsuz. Mavi veremiyor diye çıkarmıştım da listeden allahım niye 22 kişi olamıyoruz sanki hepinizi alırım ben de işte kurallar.
Sağol canım inşallah güvenini boşa çıkarmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…