- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Ay buraya da yolla kış boyu hiç Kar yokGruba sessizlik hakim :) Bugün kar olsa da biraz dışarı çıkıp yürüdüm 5700 adım olmuş. Dönerken de yürürüm. 9000 filan eder inşallah. Başka da spor yapamadım. Karnım da çok acıktı. Biraz ayran içeyim de göbüşüm şişsin
Canım , listedeyken kendimi daha çok tutuyorum elimden geleni yaparım olmadı atarsınEvet ben bu Cuma 69,9 dahi olsa 69 u görücemlistede 1 kişilik yer boş bırakalım o zaman. ada81 mavi izinden döneceğim derse onun önceliği var canım. Ama kilo veremezsen nasıl olacak
Son cümleyi maviye söylemiştim. Sen verirsin sana güvenim sonsuz. Mavi veremiyor diye çıkarmıştım da listedenCanım , listedeyken kendimi daha çok tutuyorum elimden geleni yaparım olmadı atarsın
Tabii öncelik kiminse o girsin zaten ben 20 aralıktan önce giremiyorum o zamana kadar listede bir değişiklik olursa bende girmek isterim listeye ...liste beni olumlu yönde etkiliyor...
Ya bu mu senin sıfır karbon menünMenüm:
Sabah 8.30
2 kuru kayısı
2 kuru erik
Öğlen 13.30
2 bardak ayran
Akşam 18.30
Yarım tabak ezogelin
1 kepçe ıspanak
1 çiğ köfte
1 kaşık börülce salatası
1 kup az şekerli sütlaç
Spor 9000 adım 135 p
Su:2,5 lt
Aynı canımKızlar yürüş bandındaki yürüyüşle dışarda tempolu yürüyüş aynı puan mı ? Bugün her ikisinide yaptım
Ya hala çiğ köfte yiyorsun nerden buluyorsu bu kadar sık çiğ köfteyiMenü
Kahvaltı
3 ince dilim.sucuk
Yarim yumurtadan omlet
1 dilim tam.bugday ekmegi küçük kare ekmek
Çay sekersiz
Ara
Nescafe sekersiz sütlü granür
Öğlen
5 çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak ayran
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi
Yarim bardak ayran
2 yk yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor
5300 adim 53 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
25 puan çok hızlı yürüyüş 62.5 puan
60 dakka dumbell ve ağırlık makinalarla kol egzersizi 120 puan
Toplam 435.5 puan
Tamam canım PC açınca ekleyim
Öyle oldu hatta sabah tartıldım 68.7 geldim sayendeVayyy tam zamanında yazmışım az daha 70 olacaktın sayemde yırttın
Benim de görmem lazım 59,9 en azından görmek istiyorum hadi başlayalım yaza 50 lerde girelim
Benimde 3 aylık bir oğlum var. Gün boyu tarçınlı limonlu su içiyorum. O kesiyor beni. Tavsiye ederim.Öyle oldu hatta sabah tartıldım 68.7 geldim sayende
Hadi Bismillah diyelim o zaman da bu emzirme sonrası krizleri nasıl çözücez varmı sende bir taktik?
Bende menü yazacam site çok yavaşAlintilamalarda sıkıntı mi var ilk sayfadaki listedeye yazıcam yazamiyorum
Bebeğin ne kadr lik bi yediklerini yaz ona göre yorum yapalım eksik mi yiyorsun yada fazla karbonhidratlj mi bi yazÖyle oldu hatta sabah tartıldım 68.7 geldim sayende
Hadi Bismillah diyelim o zaman da bu emzirme sonrası krizleri nasıl çözücez varmı sende bir taktik?
Kaç aylık bebiş? Keşke biraz uyuyunca kaldırsaydın. Çocukların gündüz bir uykuda 2 saatten fazlasını uyumasını önermiyorlar. Geceden çalar derler.Bizim ki öğle uykusundan yeni kalktı desene gene uykusuz bi gece beni bekliyor
Sağol canım inşallah güvenini boşa çıkarmamSon cümleyi maviye söylemiştim. Sen verirsin sana güvenim sonsuz. Mavi veremiyor diye çıkarmıştım da listedenallahım niye 22 kişi olamıyoruz sanki hepinizi alırım ben de işte kurallar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?