Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Rezene kimyon falan yok mu içsen.
Ya da nane kekik de iyi gelir çayını yapsan gaza.
Yoktu kaptanım ama daha iyiyim en azından ağrıyor bugun
Burdayim güzelim sorma dün pestilim cikmisti giremedim
Pestil deyince aklıma gelen tek Pestilin yediğimiz Pestil olması
Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsin ben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
Ben de çok gezerek bi ara pc de olunca gezmek kolay oluyo severim dedektifligi

Az sona nöbet gidecegim yarın bi aksilik olmazsa bi gelinlikçiler var oraya gideceğim şu belden sıkmalı İpli olanlardan yaptıracagim kilo verirsem sorun olur mu o modelde sizce

Off gecmis olsun cok kötü olmus

Bende yoğurt mu yesem acaba akşamları?
Bence ye cnm arkadaş 1 ayda 5 kilo verdi diyetisyen eşliğinde tabi ama bunuda yemiş akşamaları
Yaaa ben bir gün de sana geleyim canım. Öylesine ziyarete. Belki birlikte yağlama yaparız
demedik say
keşke öyle bir imkan olsa yapardım tüm topik yerdik

Az sona nöbet gidecegim yarın bi aksilik olmazsa bi gelinlikçiler var oraya gideceğim şu belden sıkmalı İpli olanlardan yaptıracagim kilo verirsem sorun olur mu o modelde sizce
Yok canım benim de ipliydi, ipli daha iyi bence. Düğme hem de çok zor açması kapaması, ip güzel sıkışıyor.

Sali menümü yazayim.
Sabah karatay kahvaltisi yaptim 8de yine de öglen aciktim. Asya yemegi yedim bir tabak saat 2de. icinde az noodle, yesil salata, et ve aci baharatlar var.
Bu arada 12de bir kücük muz, iki ceviz, bir hurma, espresso.
Aksam yogurt yiyecegim yada cacik yaparim.

Off 1 saat izin alıp kuaföre gidecektim güya alamadım izin amirimden Akşama da arkadaşlarla oturacağız. Böyle paspal paspal giderim artık

9.30
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
2 tahıllı pankek
1 patatesli küçük börek

12.00
Filtre kahve
1 az şekerli balkabaklı kurabiye
Buraya kadar olan her şeyi arkadaşımda yedim. Zorla yedirdi. Yine iyi kurtardım

16.00
3 ceviz

18.00
150 gr tavuk ızgara
Yoğurtlu yağsız kabak sote

1 lt bile su içemedim sanırım. Ama artık içiyorum
Spor
3000 adım 45 p @ aslihancngz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…