- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Yoktu kaptanım ama daha iyiyim en azından ağrıyor bugunRezene kimyon falan yok mu içsen.
Ya da nane kekik de iyi gelir çayını yapsan gaza.
Pestil deyince aklıma gelen tek Pestilin yediğimiz Pestil olmasıBurdayim güzelim sorma dün pestilim cikmisti giremedim
Ben de çok gezerek bi ara pc de olunca gezmek kolay oluyo severim dedektifligiYok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsinben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
Off gecmis olsun cok kötü olmusPara kazanmaya geldik paralardan olduk başımıza işler geldi.. en az 5 bin para cezası gelirmiş .
Adi herif hiçbirşey yapmadan polisi arayıp darp ediyolar diye yalan söyledi şerefsiz. Sonrs sinirlendi esim zaten . O kdr guvendik srabads birsey yok degilmi o kdr yol gelcez dedik tavan kazalı cikti araba dökülüyor . Resmen dolandiricilik yaptığı bide 5 saat karakolda bekledik o yorgunluk üstüne . Bide daha geri döneceğiz.. Perişan durumdayız yayan kaldık sokaklarda
Bence ye cnm arkadaş 1 ayda 5 kilo verdi diyetisyen eşliğinde tabi ama bunuda yemiş akşamalarıBende yoğurt mu yesem acaba akşamları?
Yaaa ben bir gün de sana geleyim canım. Öylesine ziyarete. Belki birlikte yağlama yaparız
demedik say
Yok canım benim de ipliydi, ipli daha iyi bence. Düğme hem de çok zor açması kapaması, ip güzel sıkışıyor.Az sona nöbet gidecegim yarın bi aksilik olmazsa bi gelinlikçiler var oraya gideceğim şu belden sıkmalı İpli olanlardan yaptıracagim kilo verirsem sorun olur mu o modelde sizce
Hangi konuMalum konu hala kapanmamış arkadaşlar!
YağlamaHangi konuben kaçırdım galiba
Hee ben hiç yemedim onu galiba bilemedimYağlama
Yok ben de hiç yemedim zatenHee ben hiç yemedim onu galiba bilemedim
Işte bu canim ya yaparsın sen iste yeter ki ❤Simdi yarim saat tempolu yürüyüs zamani.
Off 1 saat izin alıp kuaföre gidecektim güya alamadım izin amirimdenAkşama da arkadaşlarla oturacağız. Böyle paspal paspal giderim artık
Son yarım saat verdi koştum geldim şimdi :)))Öğle arası gitseydin keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?