Kestaneleri erittiğine çok sevindim canım. Ama yağlamayı düşünmüyoruz. Düşüncesi de kilo aldırıyorGünaydın kızlar
Cuma günkü tartıma yaklaşamadım ama eksi görme ümidimi artırdım. Bu sabah tartıldım 64.1Ayran detoksu işe yaramış. Resmen 1 ay geriye gitmiştim kiloda Korkunç.
Aynı puan olu r:)
Ayy ben de daha kesmedim, bunu duyunca kesesim de gelmedi
Heralde insan zamanla yener bu huyu diye düşünüyorum. Henüz yolun başındayım
valla çk etki etmedi sanki
Aynı şeyi ben de yapıyorum geziyorum grupları, sonra da diyorum ya gıcık oluyorlarsa
Offf yağlama neydi öyle
Vardı canım 30 dk boosted Leslie 90@
Spor listemiz bu şekilde :) Eksik olan varsa alıntılayıp yazsın kızlar, kaçırabiliyorum.
Kullanıcı Adı 6.12.2019 7.12.2019 8.12.2019 9.12.2019 10.12.2019 11.12.2019 12.12.20192. Hafta Anka 0@MorVampirella 90 45 135@Elifcig93 0@mavimli 75 75@Su perisi86 246 275 350 871@zeyas 105 90 120 145 460@Mavi95 227,5 27 28 457,5 740G gunesli gunler 60 30 30 165 285@asliayet 75 90 165@cemrenil 115 75 75 265suukaa 45 195 240@Sarayca 75 75@ada81 230 375 605@madamhd 145 100 100 345@zeyneppk 0wendy 30 30@gulenyuzumsunsen 127 127suukaa canım senin yok muydu spor?
Bazılarımız hiç spor yapmıyor sanırım. Bugün herkes ipsiz ya da ipli 100 tane ip atlama hareketi yapsın lütfen.
Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.
Bende 19 aylıkken memeden kestim. Artık eziyet olmaya başlamıştı. Küçüğü de 19 falan emziririm inşallah.Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadan
Bende bu ara o kadar çok artı geliyorum ki. Artık bunaldım. Ama burayı bırakma bence de. Yoksa komple motivasyon kaybı olur.Günaydın,
Hiç gelemedim buralara kusura bakmayın. Ben yokken neler yazıldı neler oldu hiç bilmiyorum.
Neden hiç giremedim siteye?
Bir sürü bahanem var aslında ama 2 dakika da olsa girebilirdim. Yine de girmedim. Giremedim. Çünkü yaklaşık 3 aydır diyetteyim ve ilk defa artı geldim tartıda. Sanırım siteye girdiğimde kendi başarısızlığımla yüzleşeceğimden korktum yada öyle bi şey işte. Biraz fazla üzüldüm, bi de regl haftam ağladım felan.... tahmin edersiniz.
Sonuçta anladım ki, bu artı gelme işine bu kadar takılmam mantıklı değil. Neredeyse 3 ayda 12 kilo verdim. Azcık daha kaldı yeniden eskiye dönemem.
Bu arada diyeti hiç bozmadım. Sadece spor yapamadım.
Benimki de seninkiyle aynı model. Hayır bide o da kilolu. Neyine güveniyorsa dün biskrem falan gömüyordu akşam.Eşim dün akşam bana diyor ki "Artık hiç eğlenceli değilsin."Neden? Gece bir şey yemiyormuşum
Çok merak uyandırdı bu kişi bendeYok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsinben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
Benimki de göbekli ya :/Benimki de seninkiyle aynı model. Hayır bide o da kilolu. Neyine güveniyorsa dün biskrem falan gömüyordu akşam.
Zaten listene göre az değil mi bunlar aslında canım. Saatler de düzensiz
listeni özelden ya da buradan atar mısın bana?Ekmek yoksa listen benimkine göre biraz az canım
Ekliyorum heemeeenVardı canım 30 dk boosted Leslie 90
30 mekik 5 toplam 95 puan
Boş ver tartışıp banlanmak istemiyorum kimseyleÇok merak uyandırdı bu kişi bendeKim o engellenen
PekiBoş ver tartışıp banlanmak istemiyorum kimseyle
maşallah maşallah. Şu evrene benim adıma da seslen canım ya. 85 leri göremiyorumGünaydın canlarımmmm canlarımmmmm
Çok mutluyum bu gün nedense
Tartı yine 70,8 dedi halbuki
Geçmişe girmeden menü yazayım unutuyorum sonra
9 Aralık 2019
10:00 2 yumurta ile omlet 2 patates köftesi
1 kk peynir
15:00 2 dilim TB ekmek ile tost 1 bardak ayran
19:00 8 kaşık kuru fasulye 5 kaşık bulgur pilavı
Bu gün hiç ekmek yemeyip yarın 69,9 Cumaya fa 69 olayım diyorumevrennnnn duy sesimi
harikasın. Bende senden esinlenerek akşam kabak sote yicemGünaydın kızlar cuma gününe olan inancım arttı bugün çok şükür haftasonu kaçacağını dünkü kabak ile telafi ettim. Bugün de sadece kabak sote yiyeceğim
Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorumTV ile hiç alakam yok
eveett. Takıldım bence. Ya Cuma günü kaçamak yaptım ya onu verebildim mi diye baktım dün. Bugünde eksiye geçtim mi diye baktım.Sen de su içse yarayanlardan mı oldun? Her gün tartılma yaa :/ Hadi ben kaçamak yaptım diye tartıldım sen niye her gün tartılıyorsun?
Zaten bir kere kaçamak yapsak gidiyor :/ O yüzden sıfır kaçamak lazım sanırım. Neyse toparlarsın ama sen bir de minnacık bebeğin varmaşallah maşallah. Şu evrene benim adıma da seslen canım ya. 85 leri göremiyorum
harikasın. Bende senden esinlenerek akşam kabak sote yicem
ya dün öylesine açtım. Açmaz olaydım.
eveett. Takıldım bence. Ya Cuma günü kaçamak yaptım ya onu verebildim mi diye baktım dün. Bugünde eksiye geçtim mi diye baktım.bana bahane bitmez.
Bende yoğurt mu yesem acaba akşamları?Ya bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinede
Ben onu izleyeyim bari artıkben temizlik avcıları izledim pazar akşam, pazartesi sabah 6 buçukta banyo yıkadım
olumlu etki bence toptan temizlik avcıları izleyelim.
Çok geçmiş olsun aman allahım neler olmuşGeldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz
Yaaa ben bir gün de sana geleyim canım. Öylesine ziyarete. Belki birlikte yağlama yaparızUff iyiki dün izlememişim cok canım cekerdi kesin cünlü dün cok actım.bir kayseri gelini olaraktan yaglamayıda çok güzel yaparım bu arada keske zayıf olsakta yapıp yapıp yesek
Yaa çok geçmiş olsun cnm valla oluyor böyle seyler allah beterinden korusun cnm bozma moralini her serde bir hayır vardır demişler
demedik sayYağlama demeyin bana
sayın misafir okuyucular lütfen giriş yapıp gelin konumuza.Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsinben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
bende bende.Çok merak uyandırdı bu kişi bendeKim o engellenen
benimki de göbekli de. Öyle söylemek istememiştim.Benimki de göbekli ya :/
Saol canım yediğim her şeyi kısıtladım o canımı sıkıyor. Daha neyi azaltıcam?Zaten bir kere kaçamak yapsak gidiyor :/ O yüzden sıfır kaçamak lazım sanırım. Neyse toparlarsın ama sen bir de minnacık bebeğin varOna rağmen harikasın.
Azaltmayıp çoğaltsan? Karatay mesela, evdesin rahat yaparsın bence. Bol protein sebze yiyerek belki direnci kırarsın.sayın misafir okuyucular lütfen giriş yapıp gelin konumuza.
Tamam kaptanım artık diğer topiklerdeyim. Bide buraya uğramıyormuşum
bende bende.
benimki de göbekli de. Öyle söylemek istememiştim.
Saol canım yediğim her şeyi kısıtladım o canımı sıkıyor. Daha neyi azaltıcam?
Haklısın. Bugün kabak sote yapıcam. Fazla yapayım.Azaltmayıp çoğaltsan? Karatay mesela, evdesin rahat yaparsın bence. Bol protein sebze yiyerek belki direnci kırarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?