Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kestaneleri erittiğine çok sevindim canım. Ama yağlamayı düşünmüyoruz. Düşüncesi de kilo aldırıyor

Vardı canım 30 dk boosted Leslie 90
30 mekik 5 toplam 95 puan

Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadan
Bende 19 aylıkken memeden kestim. Artık eziyet olmaya başlamıştı. Küçüğü de 19 falan emziririm inşallah.

Bende bu ara o kadar çok artı geliyorum ki. Artık bunaldım. Ama burayı bırakma bence de. Yoksa komple motivasyon kaybı olur.

Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsin ben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
Çok merak uyandırdı bu kişi bende Kim o engellenen

Zaten listene göre az değil mi bunlar aslında canım. Saatler de düzensiz

akşam arasını yapamıyorum, canım istemiyor. işte orda hem sebze hem pro olmamalıymış aslında çokta abartmamışım dimi? tek sıkıntım spor yapmayışım bence.
Ekmek yoksa listen benimkine göre biraz az canım
listeni özelden ya da buradan atar mısın bana?

maşallah maşallah. Şu evrene benim adıma da seslen canım ya. 85 leri göremiyorum
Günaydın kızlar cuma gününe olan inancım arttı bugün çok şükür haftasonu kaçacağını dünkü kabak ile telafi ettim. Bugün de sadece kabak sote yiyeceğim
harikasın. Bende senden esinlenerek akşam kabak sote yicem
Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorum TV ile hiç alakam yok
ya dün öylesine açtım. Açmaz olaydım.
Sen de su içse yarayanlardan mı oldun? Her gün tartılma yaa :/ Hadi ben kaçamak yaptım diye tartıldım sen niye her gün tartılıyorsun?
eveett. Takıldım bence. Ya Cuma günü kaçamak yaptım ya onu verebildim mi diye baktım dün. Bugünde eksiye geçtim mi diye baktım. bana bahane bitmez.

Zaten bir kere kaçamak yapsak gidiyor :/ O yüzden sıfır kaçamak lazım sanırım. Neyse toparlarsın ama sen bir de minnacık bebeğin var Ona rağmen harikasın.

Çok geçmiş olsun aman allahım neler olmuş

Yaaa ben bir gün de sana geleyim canım. Öylesine ziyarete. Belki birlikte yağlama yaparız
Yağlama demeyin bana
demedik say

Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsin ben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke
sayın misafir okuyucular lütfen giriş yapıp gelin konumuza.
Tamam kaptanım artık diğer topiklerdeyim. Bide buraya uğramıyormuşum
Çok merak uyandırdı bu kişi bende Kim o engellenen
bende bende.
Benimki de göbekli ya :/
benimki de göbekli de. Öyle söylemek istememiştim.
Zaten bir kere kaçamak yapsak gidiyor :/ O yüzden sıfır kaçamak lazım sanırım. Neyse toparlarsın ama sen bir de minnacık bebeğin var Ona rağmen harikasın.
Saol canım yediğim her şeyi kısıtladım o canımı sıkıyor. Daha neyi azaltıcam?

Azaltmayıp çoğaltsan? Karatay mesela, evdesin rahat yaparsın bence. Bol protein sebze yiyerek belki direnci kırarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…