Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka pazarı sayma, tatlı vs hiç yemedim valla 5 gündür. neler neler çevirdim inanmazsın.

geçmiş olsun canım olaya bak

Adam in sözüne güvenip araba düzgün diye 500 km yol güldiken az 700 tl harcayacağız gut gel ye ic .yalan cıktı bi de hala yalan söylüyor bide hiçbirşey yapmadan polisi aradı darp etti diye esimde zaten etmediği halde etti diye şikayet edince vurdu

Son düzenleme:
Para kazanmaya geldik paralardan olduk başımıza işler geldi.. en az 5 bin para cezası gelirmiş .
Adi herif hiçbirşey yapmadan polisi arayıp darp ediyolar diye yalan söyledi şerefsiz. Sonrs sinirlendi esim zaten . O kdr guvendik srabads birsey yok degilmi o kdr yol gelcez dedik tavan kazalı cikti araba dökülüyor . Resmen dolandiricilik yaptığı bide 5 saat karakolda bekledik o yorgunluk üstüne . Bide daha geri döneceğiz.. Perişan durumdayız yayan kaldık sokaklarda

Kızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Uff iyiki dün izlememişim cok canım cekerdi kesin cünlü dün cok actım.bir kayseri gelini olaraktan yaglamayıda çok güzel yaparım bu arada keske zayıf olsakta yapıp yapıp yesek
Yaa çok geçmiş olsun cnm valla oluyor böyle seyler allah beterinden korusun cnm bozma moralini her serde bir hayır vardır demişler

aa geçmiş olsun canım ya insanlara güven olmuyor maalesef. Bikaç gün önce haberlerde izlemiştim adam arkadaşıyla beraber arabasını satmaya gitmiş. Alıcılar dolandırıcıymış meğer adamı ve arkadaşını bayıltıp ayrı ayrı şehirlere bırakmış arabayı alıp kaçmışlar ne hale geldik ya

Yağlama demeyin bana

Yuh valla bizimki de baya kötü oldu . Gece 1 de bindik 7 de indik 7 den 9 a kadar terminalde bekledik . 10 dan 12 ye kadar da karakolda . 3 bcktada tekrar binip doncez. Bi ton da para gitti para cezası da gelecek ki ins hapis filan olmaz ya

Çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayır

Olan oldu artık canım bu kadarla kurtulduğunuza şükredin. Allah korusun canınıza kastedebilirlerdi de.

Otur evde çok gezenin sonu iyi değil bak suskunkuş benim ağıma düştü seni de kaparlar sonra
ay valla bilemedim. Utandım çıktım millet neler yapıyor bakayım dedim. Ama çok merak iyi değildir dimi kaptancm?

Ya birde ev sahibine cidden çok ayıp oluyor gibi geliyor bana. O kadar hazırlık yapıyor sonuçta.

ay valla bilemedim. Utandım çıktım millet neler yapıyor bakayım dedim. Ama çok merak iyi değildir dimi kaptancm?
Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsin ben birine laf atmıştım o da gitti zaten 2 misafir var onları merak ediyorum aslında giriş yapıp okusalar keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…