Menümü yazayım bi;
Sabah; 2 yumurta, 5 zeytin, 20 gr süzme peynir, maydonoz dereotu roka, açık çay.
öğle; domates çorba, yoğurt
ara; Türk kahvesi
akşam üstü; ton balığı, zeytinyağlı kereviz.
bu saatten sonra ayran içerim artık, sporda yapınca yazayım. Çok değil 20-30 dk bişi yapıcam evde.
Günaydın kızlar, dünkü menümü yazmamışım;
sabah (09.00) 2 yumurtalı omlet, 20 gr kadar süzme peynir, 5 zeytin, birazcık labne (çok çok az)
öğle (12.00) mercimek çorba, tavuk tandır, ayran.
ara (12.30) Türk kahvesi,biraz geçince evden getirdiğim yoğurdum
ara (16.00) yarım Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam (19.00) küçüğe çorba yedirdim 3-4 kaşık aldım, azıcık yoğurtla.
su; 1,5 lt
Spor; 10 dk bisiklet (tam başladım küçük ağladı)
cumartesi menü:
sabah; 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin, süzme peynir ve bira labne.
öğle; ton balığı, biraz kereviz (ölçüleri diyetisyenin söylediği ölçüde)
ara: yarım elmalı tarçınlı yoğurt, nescafe (şekersiz sütlü)
ara; 2 yumurta (kızarmış) 1 dl tam bugday ekmek. (kriz anımdı sanki, kurtulamıyorum bu açlık anından, bunu buldum bi an kendime.)
akşam; mercimek çorba, kıyma kavurma.
pazar;
sabah (10); kızarmış peynir 3 adet, biraz peynir, 5 zeytin, 2 çatak helva (resmen savaştım kendimle, normalde 3 parçayı yerdim düşünün 1/6 falan yaptım.
ara; sobada köz ayva, 1 mandalina, 4-5 kestane.
öğle; fırın patates ve sebzeler (patatesi dikkat ettim ama porsiyonumu gözlemleyemedim)
biraz geçince fırın tavuk, salata. (16 olmaya gün kapandı.)
su'lar 1,5 lt şimdilik, artacak. spora vakit bulup yapamıyorum, küçük durmuyor, uyuyunca da bende uyuyorum
Dünkü menümü yazayım;
Sabah (08.00) 2 az tereyağlı yumurta 1 dl ekmek şekersiz açık çay
Öğle (12.00) Mercimek çorba (2 kepçe) et döner (pilavını vs yemedim çok değildi) 1 kase salata 1 kase yoğurt
Akşam (16.00) Mercimek çorba (1 kase) yoğurtlu köz patlıcan salatası (1 dolu kase) 1 dl kızarmış peynir 2 minik incir
Ara (18.00) (eşim gelince hazırladım yemiyorum tripi yedim diye) 2 çatal çılbır, 2-3 çatal köz patlıcan salata
su;1,5 lt spor neden yok bilmiyorum, biri hantallığımı alsın üstümden
geçmiş olsun canımGeldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz
Valla perişan olduk şimdi otobüsle o kdr yolu dön bir de .geçmiş olsun canımolaya bak
Adam in sözüne güvenip araba düzgün diye 500 km yol güldiken az 700 tl harcayacağız gut gel ye ic .yalan cıktı bi de hala yalan söylüyor bide hiçbirşey yapmadan polisi aradı darp etti diye esimde zaten etmediği halde etti diye şikayet edince vurduonu da yapayım elime yapışmaz diye düşündüm haklısın mekik lafta kolay boynumu ağrıtırım hep çekerken ben.
ya ahah çok eğleniyorum bende, denk gelirsem mutlaka izliyorum.
paylaştım canım. tek tek bulup alıntılayım mı?
aaa suçsuzken suçlu olmuşsunuz, adam dövmek nedir eşin neden öyle bişi yaptı ki? başınıza iş aldınız.
Uff iyiki dün izlememişim cok canım cekerdi kesin cünlü dün cok actım.bir kayseri gelini olaraktan yaglamayıda çok güzel yaparım bu arada keske zayıf olsakta yapıp yapıp yesekKızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Yaa çok geçmiş olsun cnm valla oluyor böyle seyler allah beterinden korusun cnm bozma moralini her serde bir hayır vardır demişlerGeldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz
Geldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz
Anka pazarı sayma, tatlı vs hiç yemedim valla 5 gündür. neler neler çevirdim inanmazsın.
Yağlama demeyin banaUff iyiki dün izlememişim cok canım cekerdi kesin cünlü dün cok actım.bir kayseri gelini olaraktan yaglamayıda çok güzel yaparım bu arada keske zayıf olsakta yapıp yapıp yesek
Yaa çok geçmiş olsun cnm valla oluyor böyle seyler allah beterinden korusun cnm bozma moralini her serde bir hayır vardır demişler
Ben normalde de çok sevmem ekmeği zaten, ihtiyaç duyarsan ye dedi, ok dedim. çorba vs olunca gerek olmuyor zaten.Ekmek yok mu senin listende
Yuh valla bizimki de baya kötü oldu . Gece 1 de bindik 7 de indik 7 den 9 a kadar terminalde bekledik . 10 dan 12 ye kadar da karakolda . 3 bcktada tekrar binip doncez. Bi ton da para gitti para cezası da gelecek ki ins hapis filan olmaz yaaa geçmiş olsun canım ya insanlara güven olmuyor maalesef. Bikaç gün önce haberlerde izlemiştim adam arkadaşıyla beraber arabasını satmaya gitmiş. Alıcılar dolandırıcıymış meğer adamı ve arkadaşını bayıltıp ayrı ayrı şehirlere bırakmış arabayı alıp kaçmışlarne hale geldik ya
Çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayırPara kazanmaya geldik paralardan olduk başımıza işler geldi.. en az 5 bin para cezası gelirmiş .
Adi herif hiçbirşey yapmadan polisi arayıp darp ediyolar diye yalan söyledi şerefsiz. Sonrs sinirlendi esim zaten . O kdr guvendik srabads birsey yok degilmi o kdr yol gelcez dedik tavan kazalı cikti araba dökülüyor . Resmen dolandiricilik yaptığı bide 5 saat karakolda bekledik o yorgunluk üstüne . Bide daha geri döneceğiz.. Perişan durumdayız yayan kaldık sokaklarda
Zaten listene göre az değil mi bunlar aslında canım. Saatler de düzensizAnka pazarı sayma, tatlı vs hiç yemedim valla 5 gündür. neler neler çevirdim inanmazsın.
Yuh valla bizimki de baya kötü oldu . Gece 1 de bindik 7 de indik 7 den 9 a kadar terminalde bekledik . 10 dan 12 ye kadar da karakolda . 3 bcktada tekrar binip doncez. Bi ton da para gitti para cezası da gelecek ki ins hapis filan olmaz ya
Konuyu kapatıyoruz düşünmek bile kilo yapıyorYağlama demeyin bana
Ben normalde de çok sevmem ekmeği zaten, ihtiyaç duyarsan ye dedi, ok dedim. çorba vs olunca gerek olmuyor zaten.
Otur evde çok gezenin sonu iyi değil bak suskunkuş benim ağıma düştüseni de kaparlar sonra
Ya birde ev sahibine cidden çok ayıp oluyor gibi geliyor bana. O kadar hazırlık yapıyor sonuçta.Bu boğazı tutmayı öğrenemedikten sonra kilo versek ne sanki
Akşama bi saat kala falan öğrendim. Üstümü değiştirirken de aynada kendime baktım hiçbişey yememe kararı aldım. Tok gidersem kendimi tutma ihtimalim daha yüksek diye düşündüm çok da toktum aslında ama bu boğazahiçbişey fayda etmedi
Yok canım ya bize de geliyor diğer takımlardan arkadaşlar. Bişey olmaz gezebilirsinay valla bilemedim. Utandım çıktım millet neler yapıyor bakayım dedim. Ama çok merak iyi değildir dimi kaptancm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?