Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İki öğün candır.

İki öğün çok iyi gerçekten vücud dinleniyor yenileniyor ... menülerini ve saatlerini heycanla bekliyorum bakalım bi uzman iki öğünü nasıl ayarlıyor...

İki öğün çok iyi gerçekten vücud dinleniyor yenileniyor ... menülerini ve saatlerini heycanla bekliyorum bakalım bi uzman iki öğünü nasıl ayarlıyor...
Evet başta küçük aralar verecek. Ben bir türlü ayarlayamadım ya kilo veremedim ya açlık krizlerine girdim. Bu kadın çok hoşuma gitti bakalım inanıyorum kendime getirecek beni

Çok üzülerek yazıyorum 400gr artidayim
Neyi yanlış yaptım
Spor bu hafta fazla kaçtı bi kacamagim var
Bana en iyi gelen sadece yürüyüş onu yapacağım bu hafta sadece

Hepinizden özür diliyorum
olur canım arada. Merak etme. Ama bence de sporu fazla yaptın bu hafta. Genelde sporun etkisi başta ödem sonra kilo verme oluyor. Kasların şişmiştir çok büyük ihtimalle.
Teşekkür edrm cnm.
Sen de harikasın
Umarım hepimiz böyle devam ederiz.
Bu hafta derece yaparız inşallah.
inşallahh çok mutlu oldum valla.
Geçen hafta 63.85
Bu hafta 61 90
Yüzde 3.05 ada81
süpersin maşallah
Kızlar ben bugün kırmızı kartı gördüm regl oldum Bariz bir şişlik var :/ Belki daha fazla verirdim bilemiyorum.
daha ne olacaktı canım maşallah hem haftaya daha çok gider.
Geçen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Aradaki fark -400 g
Yüzde 0.48 ( doğru hesapladımmı emin değilim kızlar kontrol edersiniz)
Harikasın yüzden de doğru ellerine sağlık.

Kizlar ben eksiye gecemedim utanarak yaziyorum 78,9 ciktim. Yani tam yarim kilo almis görünüyorum off ya moralim feci bozuk. Ben online diyetisyene falan mi baslasam acaba
Anka

Öğünlerini düzenlemen lazım. Sandviçten başka şansım yok diyorsun. Akşam yemeklerinde sıkıntılı. Diyetisyenin verdiği listeye uyamadıktan sonra gitmenin bi anlamı yok

Çok iyi canım tebrikler

Seni numaracı seni bütün hafta kilo veremedim diye ağladın bize iyi ki verememişsin tebrikler canım

Rakibem yanlış menülerin sonucu böyle oldu sanırım yoksa ilk haftan daha fazla gitmesi gerekirdi. Olsun yine de her eksi candır bizim için

Çok üzülerek yazıyorum 400gr artidayim
Neyi yanlış yaptım
Spor bu hafta fazla kaçtı bi kacamagim var
Bana en iyi gelen sadece yürüyüş onu yapacağım bu hafta sadece

Hepinizden özür diliyorum

Arada olur öyle canım şimdiye kadar hep çok iyi kilo verdin üzme kendini

Geçen hafta 63.85
Bu hafta 61 90
Yüzde 3.05 ada81

wooouuww naptın sen ya harikasın

Ben 70,1 geldim yine
Dişçiye gittim sıra dolmuş Pazartesi sabahın köründe kalkıp gideceğim
B Baharyagmuru35 Konyadayım canım. Uzağa da gidemiyorum. Yakınlarda sadece üniversite hastanesi var.

Allah Allah ya şansa bak inşallah pazartesiye kadar ağrın olmaz

İki öğün çok iyi daha önce daha iyi veriyordum. Şimdi araya öğlen olmasa çok iyi de çok erken yapıyoruz kahvaltıyı biraz bekleyeyim ben sonra yaparım diyorum ama kalkar kalkmaz çok aç oluyorum

Geçen hafta 83.9
Bu hafta 83.5
Aradaki fark -400 g
Yüzde 0.48 ( doğru hesapladımmı emin değilim kızlar kontrol edersiniz)

Gayet iyi canım tebrikler

Haydi bismillah diyelim o zaman

Eki Görüntüle 2564705
Geçen cuma 64.100
Bu hafta : 63.600
Giden :500

Regli olmadım onun şişkinliği var bide fazla dikjat etmedim açıkçası... bi an önce listeye girebilirsem kendime gelecem

Gayet iyi bir başlangıç

Artıyı temizlemen iyi oldu ama artık daha dikkat etmemiz lazım canım. Kistedesin unutma seni sahalarda görmek istiyoruz artık

Arkadaşlar biraz bekledim belki kilomda değişiklik olur diye sabahki kilomla aynıyım şuanda. Tam 62 görünüyorum. 100 gr 100 gr vermeye devam ben de. Bu hafta 1 2 atıştırma dışında diyete uydum. Ama regl haftam. Kendimi 100 kg hissediyorum buna rağmen mutluyum 100 gr 100 gr dır. Şişkinlik gitsin haftaya çok iyi olacağına inanıyorum

Sonuç olarak 62.100-62.00= 100 vermişim

Ben 70,1 geldim yine
Dişçiye gittim sıra dolmuş Pazartesi sabahın köründe kalkıp gideceğim
B Baharyagmuru35 Konyadayım canım. Uzağa da gidemiyorum. Yakınlarda sadece üniversite hastanesi var.
Hmm inşallah bugün hallederler dişleri tekrar geçmiş olsun cnm. Bende tartılcam şimdi ama kesin kilo aldim ben diyete bikac gün oldu başlayali cok erkili olmamıştır o bikac gun diye dusunuyorum

Eline emeğine sağlık canım tebrikler 2. Ve 3.olan arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…