Rakip için çekiliş yapacağım akşam.
Madamhd - su perisi
Soffty - ada81
Kendileri rakip olmak istedi sanırım. Başka var mı rakibi belli olan. Gülenyuzumsunsen beni istemiş hiç şansı olmadığını bile bile
Başka varsa onları çekilişe katmayacağım.
A Afra00 sen de girecek misin rakip çekilişine canım. Seni ben baya baya 12. Takımlı yaptım
UOTE="Sarayca, post: 62062782, member: 641964"]
Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın
Elifcig93 Evet
@MorVampirella hayır
mavimli
Su perisi86
@aslihancngz Evet
cemrenil hayır
madamhd Hayır
Z zeyas
Sarayca hayır
@asliayetevet
suukaa
gulenyuzumsunsen evet
wendy
Anka - hayır
@Mavi95
soffty
ada81
A Afra00 Hayır
[/QUOTE
Bir ay sonraHarika bir sonuç
Anladım Allah kolaylık versin. Bu dil kursu ne zaman bitecek ondan sonra en azından yemek yeme vaktin olur
Ben evet dedim.Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın
Elifcig93 Evet
@MorVampirella hayır
mavimli
Su perisi86
@aslihancngz Evet
cemrenil
madamhd Hayır
Z zeyas
Sarayca hayır
@asliayetevet
suukaa evet
gulenyuzumsunsen evet
wendy
Anka - hayır
@Mavi95 Hayır
soffty Hayır
ada81
A Afra00 Hayır
Canım bu ödem atıcı su kaç günlük yapılıyor?Benim diyetisyenimin ayarladığı liste. Öğleyim tost yerine sandviç yersin sen. Fikir olsun diye ekliyorum
Bir gün yapıp bir gün bırakıyorsun ama bebeğin 6 aydan büyük olması lazım sen yapamazsın :)Canım bu ödem atıcı su kaç günlük yapılıyor?
Tamam canım sen nasıl istersen zaten dediğin gibi yer yok yer açılana kadar sen zayıflarsınaynen ya zaten çıkmıyordum burdan ama yazmıyordum. Bahaneyle kilo verirsem ne ala.
Yeri gelmişken yazayım canım ben liste işine hiç bulaşmayayım istersen eğer sizin için bi sakıncasıda yoksa böyle free takılırım zira diyetteyim düşüncesi ile daha çok yeme isteğim oluyor takım ortalamasını düşürmek istemem istikrarlı olamazsam. Zaten yerde yok :) diğer rekabetlere katılabilirim sadece kızım iyileşene kadar çok aktif olamayabilirim
Teşekkür ederim ilgin için
Tamam canım çok teşekkür ederim bunu söylediğin için. Ben seni baz alıyorum hep. Bebişimin küçük olduğunu unutuyorum hep.Bir gün yapıp bir gün bırakıyorsun ama bebeğin 6 aydan büyük olması lazım sen yapamazsın :)
Cemrenil hayır dedi cnm
Ekledim canım kaçırmışımCemrenil hayır dedi cnm
Eline sağlık cnmEkledim canım kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?