Benim diyetisyenimin ayarladığı liste. Öğleyim tost yerine sandviç yersin sen. Fikir olsun diye ekliyorumCanim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.
Arkadaşlar çok afedersiniz
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 70.8
Fark 1.1
Yüzde 1.53
Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.
Çocuklardan kalan yemekleri yedim ondan 1 er kaşık oldu . Çok koşturmacalı bir gündü ,şimdi oturabildim yerime yorgunluktan yemek yiyecek halim kalmadıKahvaltı 11:00
3 yk menemen
5 halka sucuk 1 yumurtayla
5 zeytin
2 lokma ekmek
14:30 1 yk nohut yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran
16:00 1 bardak çay 1 kurabiye
2 lt su
Sağol canım ben geçmişe bakamadım umarım sizlerin sonuçları güzeldirHarika bir sonuç
Anladım Allah kolaylık versin. Bu dil kursu ne zaman bitecek ondan sonra en azından yemek yeme vaktin olur
Bende yağlama istiyorumBu saatte bıle açım valla hersey yarın ki yağlama için
Benimde aklım kaldı davet eden yokmuBende yağlama istiyorum
Yağlama deme ankacıgım kızıyor atcak bızı gruptan gızlı gızlı konusalım bu konuyuBende yağlama istiyorum
Bence toparlanmak ve kendini görmek için güzel bi yöntem oluyor, kendini bilen hafta sonu tutuyor zaten ama sonucu görmek lazım ki cuma güzel sonuçlar gelsin.Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın
Elifcig93 Evet
@MorVampirella hayır
mavimli
Su perisi86
@aslihancngz Evet
cemrenil
madamhd Hayır
Z zeyas
Sarayca hayır
@asliayetevet
suukaa evet
gulenyuzumsunsen evet
wendy evet
Anka - hayır
B Baharyagmuru35 Hayır
soffty Hayır
ada81
@SuSKuNKuS Hayır
gel ben yapayım sanaBenimde aklım kaldı davet eden yokmu
Anka adından dolayı kızıyordur yaYağlama deme ankacıgım kızıyor atcak bızı gruptan gızlı gızlı konusalım bu konuyu
Benimde çok canım istiyor yahu. Ama incecik olunca yicem diyerek durduruyorum kendimiBi de kızlar ben emziriyorum ve kaptan dahil bissürü emziren anne var içimizde, nolur cısları açık açık yazmayalım
hafta sonu cozutan olunca benim de bozasım geliyor, beni düşünün yemeyin nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?