Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim diyetisyenimin ayarladığı liste. Öğleyim tost yerine sandviç yersin sen. Fikir olsun diye ekliyorum

Eklentiler

• FED4E34A-D45E-4F02-8093-3236A7A9A3FB.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar çok afedersiniz

Geçen hafta 71.9
Bu hafta 70.8
Fark 1.1
Yüzde 1.53

Harika bir sonuç

Anladım Allah kolaylık versin. Bu dil kursu ne zaman bitecek ondan sonra en azından yemek yeme vaktin olur

Kahvaltı 11:00
3 yk menemen
5 halka sucuk 1 yumurtayla
5 zeytin
2 lokma ekmek

14:30 1 yk nohut yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran

16:00 1 bardak çay 1 kurabiye

2 lt su
Çocuklardan kalan yemekleri yedim ondan 1 er kaşık oldu . Çok koşturmacalı bir gündü ,şimdi oturabildim yerime yorgunluktan yemek yiyecek halim kalmadı

Dün eksi çıkmak için sadece elma falan yemiştim açtım onun için kahvaltı biraz fazla oldu farkındayım daha güzel olacak inşallah bu hafta Anka’yla rakibim

Bence toparlanmak ve kendini görmek için güzel bi yöntem oluyor, kendini bilen hafta sonu tutuyor zaten ama sonucu görmek lazım ki cuma güzel sonuçlar gelsin.

Benimde aklım kaldı davet eden yokmu
gel ben yapayım sana
Yağlama deme ankacıgım kızıyor atcak bızı gruptan gızlı gızlı konusalım bu konuyu
Anka adından dolayı kızıyordur ya Yoksa o herşeye kızmaz biliyormuymuş acaba konuştunuz mu hiç sayısını abartmazsan olur bence

Yine de kaptanla konuşalım tabi yakmasın çıramızı arkasından iş çevirdik şimdi

Bi de kızlar ben emziriyorum ve kaptan dahil bissürü emziren anne var içimizde, nolur cısları açık açık yazmayalım

hafta sonu cozutan olunca benim de bozasım geliyor, beni düşünün yemeyin nolur :)
Benimde çok canım istiyor yahu. Ama incecik olunca yicem diyerek durduruyorum kendimi

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11
3 yumurta ile boş acılı Kuvırcık salata

Ara14.00
Yarım kase süt ile mısır gevreği

Akşam17.00
2 adet avucum kadar et
5 adet mantar
1 bardak ayran

Spor 8000 adım 》》 120 puan
@aslihancngz
@Su perisi86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…