Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

13 Aralık Menüm

Kahvaltı 10.30
Az yağda yumurta
Az peynir
2 d tahıllı ekmek
1 tk tahin pekmez

Öğle 14.00
Yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 17.00
2 minik mandalina
1 b ayran

Akşam 19.00
Hamsi (yağsız)
Salata
2 d tahıllı ekmek
2 lokma tahin pekmez

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
3 hurma

2 lt su
40dk tempolu yürüyüş (100puan) G gunesli gunler Su perisi86

Yok canım el açması esmer undan çeyrek yufka. Bir yağlama muhabbetinden buralara geldim

Afiyet olsun güzel canım

Afiyet olsun rakibem menü spor harika

[/QUOTE]
10 hayır 7 evet oyuyla oylama bitmiş. Öneri kabul edilmemiştir. Tartılmak isteyenler yine Pazartesi tartılp bildirim yapabilir ama mecburi değildir

İlk yorum ben yapayım ekmegın sanki Biraz fazla olmuş akşam dolmalar olmayaaymıs daha ıyı olurdı

Kızlar ben yine akşama kadar diyet yapip akşam mahvettim mozaik pasta yedim 1 dilim . 2 saat sonra pişman oldum kapida ip atladim şimdi 1600 tane biraz hızlı oldu sanırım 200p yapacaktim fakat kafama ağrı girdi beynim zonkluyo tansiyon a birşey mi oldu ki aralıksız aralarda 20 sn dinlenerek 100 100 toplam 1600 tane atladım .
Adim 1500 22.5 puan 1600 ip atlama 320 puan toplam 342.5 puan G gunesli gunler

afiyet olsun güzel
Sadece tahin pekmez tek öğünde olsa daha iyi olur gibi geldi ama diyetisyen menüsü afiyet olsun canım

Bugünki menü
Sabah 10
1cay k yağla 1 yumurtayla omlet
2 dilim peynir
2dilim ekmek
4ınce dilim muz
Öğlen 14.30
2yk ev erıstwsı
2yk taZe fasulye cay

Akşam 18
Fırında hamsi
Yağsız salata 2 lokma b ekmek
Ara 21.30
1 porsıyon tatlı cay
Spor yarım saat yuruyus

Bu gün balık günü galiba
Evet pazar vardı bugün hafta bırde olsa almaya çalışıyorum merak edıyorum arkadaşlar sızın yaşadığınız yerdede hamsi fiyatları ne kadar ıstanbulda bugün 12 ile 25 tl arasındaydı tezgahlarda

Kayserıde gecen hafta 12.5 ıdı hafta sonu 15 tı. Aslında ıstanbulda daha ucuz olması lazım degıl mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…