Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar dün kızımla bakirkoy ğ pazarına gittik yorgunluktan öldüm o kadar
r dolaştı kendime bişey aldinmi tabiki Hayır çocuklar mutlu olsun yeter almis kadar oluyoruz
Ben de zayıflayınca alırım diye diye yıllardır aynı şeyleri giyiyorum. Bi ara ev için kıyafet aldım sadece başka yok

Merhaba kızlar
Kizkardesime gideceğim yaprak sarcaz bi büyük tencere anaokuluna yerli malı haftası için memleket tokat olunca sarma kacinilmaz oluyor aksama ins aktif olurum menülere beni etiket yapmayı unutmayın
Kolay gelsin canım. Ben de arkadaşları toplayıp sardırıyordum bu sene yaprağım yok kaldı

Bugün hiçbişey yapasım yok ya. Sadece evi süpürdüm. Lavaboları yıkayacaktım ama kızım yarım saate uyandı onu da yapamadım Neyseki yemeğim var oturup iftarı bekleyebilirim

Bugün hiçbişey yapasım yok ya. Sadece evi süpürdüm. Lavaboları yıkayacaktım ama kızım yarım saate uyandı onu da yapamadım Neyseki yemeğim var oturup iftarı bekleyebilirim
Allah kabul etsin canım .bende şöyle bi toplayıp 1 saat yattım çocuklarla , uyumuşum biraz daha rahatladım..

Şu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Ankacım sen yanlış anladın olayı kilo veriyoruz almıyoruz ama emziriyorsun seni çoook iyi anlıyorum
Bu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte
Bende diyorum bir günde ne yemiş olabilir ki bu kadar kilo alsın meğer yanlış yazmışsın
Eğer bu hafta 67,2 olursam %4,14 oluyor. Yüzde 4 ten fazlası sayılmıyor boşa gitmesin şimdi ben 67,3 olayım 3,99 yeter A Afra00 u da geçerim ohhh
Hayaller hayaller

Allah kabul etsin canım .bende şöyle bi toplayıp 1 saat yattım çocuklarla , uyumuşum biraz daha rahatladım..

Sağol canım. İyi yapmışsın uyumakla. benim kızım bana yapışık 2 sn bile ayrılmaz yanımdan o yüzden uyuyunca bişeyler yapma derdine giriyorum ama uzun uyumadığı için hiçbişey yetişmiyor herşeyi salmış durumdayım çalışıyorken de ev dağınık pisti evdeyim yine aynı

Bazen oluyor öyle ya aman boşver bazen o da gerekli toplayınca noluyor sanki

Slm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.

Hoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
Gel tabi biz seni çok özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…