Evet yaaa bi yüzde 4 ben patlatayım bu haftaE dün ki tahinli keki saysana kapanıştan sende hergün yaparsan bizde böyle
Bizim yüzdemiz en yüksek olmalı biz kazanalım rakibem yeme bişi
Ben de zayıflayınca alırım diye diye yıllardır aynı şeyleri giyiyorum. Bi ara ev için kıyafet aldım sadece başka yokGünaydın kızlar dün kızımla bakirkoy ğ pazarına gittik yorgunluktan öldüm o kadar
r dolaştı kendime bişey aldinmi tabiki Hayırçocuklar mutlu olsun yeter almis kadar oluyoruz
Kolay gelsin canım. Ben de arkadaşları toplayıp sardırıyordum bu sene yaprağım yok kaldıMerhaba kızlar
Kizkardesime gideceğim yaprak sarcaz bi büyük tencere anaokuluna yerli malı haftası için memleket tokat olunca sarma kacinilmaz oluyor aksama ins aktif olurum menülere beni etiket yapmayı unutmayın
hadi bak bakıyımEvet yaaa bi yüzde 4 ben patlatayım bu hafta
Dur bakayım kaç kilo olursam yüzde 4 oluyor.
Ayyynı benBen de zayıflayınca alırım diye diye yıllardır aynı şeyleri giyiyorum. Bi ara ev için kıyafet aldım sadece başka yok
Olsun ameller niyetlere göredirBu arada diyetisyenim hala aramadı beniortada liste yok ben hedef koyuyorum
Allah kabul etsin canım .bende şöyle bi toplayıp 1 saat yattım çocuklarla , uyumuşum biraz daha rahatladım..Bugün hiçbişey yapasım yok ya. Sadece evi süpürdüm. Lavaboları yıkayacaktım ama kızım yarım saate uyandı onu da yapamadımNeyseki yemeğim var oturup iftarı bekleyebilirim
Ankacım sen yanlış anladın olayı kilo veriyoruz almıyoruzŞu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Bende diyorum bir günde ne yemiş olabilir ki bu kadar kilo alsın meğer yanlış yazmışsınBu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte
Hayaller hayaller
Allah kabul etsin canım .bende şöyle bi toplayıp 1 saat yattım çocuklarla , uyumuşum biraz daha rahatladım..
Bazen oluyor öyle ya aman boşver bazen o da gerekli toplayınca noluyor sankiSağol canım. İyi yapmışsın uyumakla. benim kızım bana yapışık 2 sn bile ayrılmaz yanımdan o yüzden uyuyunca bişeyler yapma derdine giriyorum ama uzun uyumadığı için hiçbişey yetişmiyorherşeyi salmış durumdayım çalışıyorken de ev dağınık pisti evdeyim yine aynı
Hoşgeldin canımSlm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?