Bence de en güzeli diyetisyen vermesem de almıyorum ben aylardırYarın fırsat bulursam diyetisyene gidicem zaten. Dengeyi tutturamıyorum. Bu kadar kilo vermişken almak istemiyorum.
Herkes yorum yapıyor ama o takip ediyor kim paylaştı paylaşmadı karışıyor ben takip edemedim.
Evet canım sağol ❤
Çocukları hastaneye götürdm. Küçüğüm orta kulak iltihabı oldu. Yemeğe vakit ayıramadığım bir gün oldu.Herkes yorum yapıyor ama o takip ediyor kim paylaştı paylaşmadı karışıyor ben takip edemedim.
Senin menün çok az olmuş ama.
Ahh çok geçmiş olsun canım yaaÇocukları hastaneye götürdm. Küçüğüm orta kulak iltihabı oldu. Yemeğe vakit ayıramadığım bir gün oldu.
Sana ve çocuklara geçmiş olsun Allah şifa versinÇocukları hastaneye götürdm. Küçüğüm orta kulak iltihabı oldu. Yemeğe vakit ayıramadığım bir gün oldu.
Ahh o piyangodan cikanlar olmasaydı daha iyiydirakibem bakalım hangimiz eksi görecek cuma daha fazla
15/12/2019 kapanış menüsü
10:30
5 dilim sucuk 2 yumurta ile omlet
yarım simit
13:00 2 dilim tahinli kek
17:00
8 mercimek köfte 2 bardak ayran marul(dışarda olunca yemek yapamadım dünden kalmıştı)
18:00 2 badem çikolata
Yarından itibaren böyle menüler görmeyeceksiniz söz veriyorum.
Sporumu tamamlayıp yazarım 8000 adımda kaldım. 10 bini tamamlayacağım
Su perisi86
Bugün yediklerim Sabah
10:00 sucuklu yumurta peynir bi çeri domates iki dilim tb ekmeği yeşil çay
14:30 da kardesimde 7 kaşık sebzeli bulgur pilavı 4kasik yogurt ( Yemediklerim nohut yemeği turşu kola)
17:45 beş kofte 3 çeri domates bi kozlenmis biber bi bardak ayran bi dilim tb ekmeği
19:15 2 ceviz
21:30 yeşil çay bi dilim ananas tarçınlı
30dk tempolu yürüyüş 75p
G gunesli gunler
Merhaba hanimlar nasilsiniz
Ben yapamiyorum bir turlu disipline olamiyorum o sebeple kayiptim oruc tutacaktim regl olucam diye tutmadim olmadimda yarin inşallah oruca basliycam inşallah orucla birlikte saglikli beslenmeye guzel bir baslangic yapmis olurum
Şimdiden kolay gelsin canımYarın spora yine gidemeyecegim kaynanam evine temizliğe gtcez eltimle doğalgaz bağlanmış. Hiç gidesim yok bütün gün ve spor çöp olacak of of
Afiyet olsun çok az olmuş acikmadinmiBugünki menümü yazayım
Sabah (Dışarıdaydım)
1 simit
1 küçük kutu meyvesuyu
Akşam(16.30)
1 tabak dolusu pırasa yemeği pirinçsiz
Diğerleri gibi 1 kilo muhallebi, 1 kavanoz çikolata yemedim ama yaaaBu son olsun ankacım artık kapanış görmek istemiyoruz
Geçmiş olsun canım yaÇocukları hastaneye götürdm. Küçüğüm orta kulak iltihabı oldu. Yemeğe vakit ayıramadığım bir gün oldu.
Hımmm demek az yiyorsun neyse yarın ben de az yicem geçicem seniSabah
7:00 1 kupa ballı süt
Öğlen
12:30 2 dilim Ispanak sufle 3 çeri 5 zeytin bol yeşillik 1 dl tb ekmek
Ara 15:00
2 hurma 3 ceviz
Akşam
18:00 1 por. Et sote 2 kaşık p pilav 1 b ayran 1 dilim tb ekmek
2lt su
O zaman 150 jumping jack yapalım hadi bakalım baya çok kaçmış seninKızlar kaçamak yaptım bugün malesef dün tuttum kendimi ama bugün tutamadım ya malesef
Sabah herşey güzel başlamıştı bilerek bugüne özel bir şey yapmadım
Saat 9.30
2 yağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
2 zeytin
Akşam 15.0ü
5 adet çiğköfte 1 lavaş ile
2 bardak ayran
Veee saat 18 de 2 adet profiterol yedim
Spor
6000 adım 》》 90 puan
G gunesli gunlerSu perisi86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?