- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
VayyYarın evi dip bucak temizleyip evdekilerin 1 haftalık yemeklerinin ön hazırlıklarını yapacağım. Bu hafta kaçamaksız tam listeye uyarak geçireceğim. Hiç bahane bırakmayacağım kendime.
Rezene içtim ısırgan içecektim unuttum ya benher anne çocuğu için en iyisini diye lafa gireyim diyet maceranın başını bilmiyorum ama keşke 3 ay daha beklesemiydin diyet için canım ❤Vicdan azabı çekmezdin en azından
evet bence zararı çok yok ya
Not:ilerde yersem diye yerimi ayırtıyorum
Kimyon çayı iç bence bugün ve yarın , hem süt yapar hem de mercimeğin şişkinliğini alır
Ya aslında diyet yapmıyorum tam. Sağlıklı besleniyorum. Şeker vücudumuza zararlı. Ee paketli ürün yasak. Ekmek şişiriyor beni hantallaştırıyor. Fazla kilo belimdeki fıtığı zorluyor. Çocuklara yetişemiyorum. Bide işe başlayınca giyecek kıyafetim yok. Bu bahaneler bir araya toplanınca kendimi burda buldum.her anne çocuğu için en iyisini diye lafa gireyim diyet maceranın başını bilmiyorum ama keşke 3 ay daha beklesemiydin diyet için canımVicdan azabı çekmezdin en azından
evet bence zararı çok yok ya
Not:ilerde yersem diye yerimi ayırtıyorum
Kimyon çayı iç bence bugün ve yarın , hem süt yapar hem de mercimeğin şişkinliğini alır
Hayırdır canımUykum gelmiyor. Birkaç gündür zihnim çok dolu. Beynimin konuşmasını durduramadığım için uyuyamıyorum. Uyusam da yarım oluyor
Sebepsiz canım. Habire bişeyler geliyor aklıma. Ama sanırım işe başladığımda bakıcı oğluşlarımın ikisine birden nasıl bakacak diye düşünüyorum.Hayırdır canım
Benim de çocuklar uyumadı sabrımı zorluyorlar resmen
4te kaçsınız şu an?Hayırdır canım
Benim de çocuklar uyumadı sabrımı zorluyorlar resmen
Hmm ıyı barı ya. 3 saat cok degıl ☺ bende severimyaprak dokumunuüzülme canım 3 saat gidicem. İşim evime yakın hem. Özellikle yakın tuttuk. Bana değişiklik olacak. Evde oturmaktan sıkıldım. Yaprak dökümü izliyorum sıkıntıdan.
Paketli ürün yasak bana. Oğlumun kakası direkt renk değiştiriyoro yüzden evden yapıp yiyorum hep.
Mercimek şişiriyor canım. Yarın tartılma bence. Bide 69 u çok takıntı yaptın. Biraz unut bence. 78e falan odaklan.
Uzun zamandır sizinle sanırım bakar inşallah. Zaten çocukların bütün nazı anneye başkalarının yanında gayet uyumlular. Rabbim yardımcın olsun canımSebepsiz canım. Habire bişeyler geliyor aklıma. Ama sanırım işe başladığımda bakıcı oğluşlarımın ikisine birden nasıl bakacak diye düşünüyorum.
4 te 14te kaçsınız şu an?
İyi akşamlar kızlar. Akşam hamsi yaptım arkadaşımı da çağırdım. O yüzden giremedim pek. Şimdiden söylüyorum emziren arkadaşlarım menümü okumadan bir sonraki iletiye geçin
9.00
3 parça sucuk
1 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 yk tahin helvası
13.00
Salep
18.00
Hamsi kızartma
Salata
3 yk fırında tahin helvası
2 dilim mozaik pasta
1 sade soda
(Süt sağacağım diye sabah helva yedim. Akşamda arkadaşım helvayı almış gelmiş. Fırında helva yapalım deyince hayır diyemedim. Bide üstüne yedim. Mozaik de doğum günümden kalmıştı)
Su 2.5 lt
Spor yok
Hep söylüyorum ya işe başlıcam 1.5 ay sonra. O yüzden süt sağmam lazım. Ben işteyken oğluşuma en az 100-150 cc süt içirecek bakıcımız. O yüzden şu an her gün sağım yapmam lazım. Beslenme düzenimi çok değiştirdim. O yüzden sütüm azalmış gibi hissediyorum. Şu an oğluma yetiyor ama sağacak kadar çıkmıyor. O yüzden bugün helva yedim. Çünkü helvayla benim sütüm ciddi artıyor. Bu ilk sebebim. İkincisi de haftada bir gün bozunca vücudum şaşırıyor ve daha iyi kilo veriyorum. Geçen bi ara 10 gün aynı kilolarda takılmıştım. Doğum günü kaçamağımdam sonra 1.2 verdim. O yüzden yedim.
4 te 1
Normalde kızım uyumaz bu gün kızım uyudu diğer üçü ayakta
Haklısın canım bu ara bir karar vermem lazım. Diyetisyene gidip öyle çözeyim bu durumu.Canım tatlı biraz fazla kaçmış ama genel olarak yediklerin senin için az. Neden diyetisyen desteği almıyorsun? Diyetisyen bana “uno” nun çok tahıllı ekmeğini yememi söylemişti sütü artırmaya yardımcı olur demişti şimdi emzirmiyorum ama hala o ekmeği yiyorumve de süt çayları önermişti.
Birde göğüs zamanla terbiye oluyor ya bebeğe yetecek kadar süt salgılıyor. Baştan beri sağıp sağıp dolaba atsaydın keşke.
4 te 1
Normalde kızım uyumaz bu gün kızım uyudu diğer üçü ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?