Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Rezene içtim ısırgan içecektim unuttum ya ben

Ya aslında diyet yapmıyorum tam. Sağlıklı besleniyorum. Şeker vücudumuza zararlı. Ee paketli ürün yasak. Ekmek şişiriyor beni hantallaştırıyor. Fazla kilo belimdeki fıtığı zorluyor. Çocuklara yetişemiyorum. Bide işe başlayınca giyecek kıyafetim yok. Bu bahaneler bir araya toplanınca kendimi burda buldum.

Uykum gelmiyor. Birkaç gündür zihnim çok dolu. Beynimin konuşmasını durduramadığım için uyuyamıyorum. Uyusam da yarım oluyor

Hayırdır canım
Benim de çocuklar uyumadı sabrımı zorluyorlar resmen
Sebepsiz canım. Habire bişeyler geliyor aklıma. Ama sanırım işe başladığımda bakıcı oğluşlarımın ikisine birden nasıl bakacak diye düşünüyorum.

Hmm ıyı barı ya. 3 saat cok degıl ☺ bende severimyaprak dokumunu tencere yemegıde olursarahatlıkla kılo verırsın bebısıne bolll boll sutler olsun ınsallah

Iyi geceler kızlar yeni yataga girdim bu akşam misafirlikteydik

Kızım yine öksürüyor çok uykum var menüm yarına kalsın ins dün menü yazmayan arkadaslar bugün yazmislardir yarın bakacam tek tek

Iyi uykular sabah inş geç kalkar kizimda esimde bende uyuruz

Sebepsiz canım. Habire bişeyler geliyor aklıma. Ama sanırım işe başladığımda bakıcı oğluşlarımın ikisine birden nasıl bakacak diye düşünüyorum.
Uzun zamandır sizinle sanırım bakar inşallah. Zaten çocukların bütün nazı anneye başkalarının yanında gayet uyumlular. Rabbim yardımcın olsun canım

Canım tatlı biraz fazla kaçmış ama genel olarak yediklerin senin için az. Neden diyetisyen desteği almıyorsun? Diyetisyen bana “uno” nun çok tahıllı ekmeğini yememi söylemişti sütü artırmaya yardımcı olur demişti şimdi emzirmiyorum ama hala o ekmeği yiyorum ve de süt çayları önermişti.
Birde göğüs zamanla terbiye oluyor ya bebeğe yetecek kadar süt salgılıyor. Baştan beri sağıp sağıp dolaba atsaydın keşke.

Haklısın canım bu ara bir karar vermem lazım. Diyetisyene gidip öyle çözeyim bu durumu.

Cumartesi menümü yazayim. Su perisi86
Kahvalti 9 da bir dilim pancake, tulum peyniri, bir ck bal, kahve
Ara bir muz, bir parca bitter
3te bir porsiyon et sote, 4 kasik makarna, 3 kasik yogurt
Aksam cocuklari uyutttuk 10 gibi film izlerken bir avuc kavrulmamis tuzsuz fistik, cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…