Yok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içinceUyku ilacı biraz fayda ediyormu acaba
Tövbe deBu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte
Aynen tövbe tövbeTövbe de
79 yazdın kızAynen tövbe tövbe
Akşam 78 79 konuşunca bilinç altıma işledi galiba79 yazdın kız
Akşam 78 79 konuşunca bilinç altıma işledi galiba
O değil de bana bu gün kapanış yapmak yakışır dimi
Yok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içincebaşka ilaç yazdı ama ben kullanmadım dursun bakalım.
Bu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte
Herrrryerr iş dolu benim evde de . Ama regl oldum sürünüyorum Kanepeden kanepeyeKahvaltı yapıldı şimdi iş vakti
Aşkkkk olsunnnnn ben size böyle mi yapıyorummmmm
Daha Emoji var at dersen atıyım
Bende oldum ama sokulmedi daha şimdilik iyiyimHerrrryerr iş dolu benim evde de . Ama regl oldum sürünüyorum Kanepeden kanepeye
E dün ki tahinli keki saysana kapanıştan sende hergün yaparsan bizde böyleAşkkkk olsunnnnn ben size böyle mi yapıyorummmmm
darısı bana inşallahBende oldum ama sokulmedi daha şimdilik iyiyim
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar
Kizkardesime gideceğim yaprak sarcaz bi büyük tencere anaokuluna yerli malı haftası için memleket tokat olunca sarma kacinilmaz oluyor aksama ins aktif olurum menülere beni etiket yapmayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?