Hoş geldin canım çok çok geçmiş olsunSlm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.
Çok geçmiş olsun canımSlm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.
Vuhuuuuuu hemen evde dönüyorumDışardaydım ben de 6700 adım atmışım. 10 bine tamamlayalım iddaa büyük bu sefer
Slm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.
Kazan mübarek olsunBen bi cumartesi sabahindan itibaren yazismalari okuyup alıntılayıp geliyorum
Evin içinde döndüm valla baya başım döndüTamam canım zaten excele geçmedim, geçerken hallederimHelal olsun ayrıca 10bin adım
Geçemezsin beni yorma kendiniVuhuuuuuu hemen evde dönüyorum
Afiyet olsun canım ❤Kahvaltı 10:00
1 yumurtayla çemenli yumurta
3 lokma yufka ekmek
7 zeytin
1 kibrit kutusu kadar pişi
Ara 13:30 çeyrek ananas 10 Antep fıstık
16:15
3 yk pırasa yemeği
1 yk makarna
2 yk yoğurt
Akşam 19:00
9 küçük fırında mantar
1 sb yoğurt
2 lt su
2 Şişe maden suyu
15 dk Leslie
Su perisi86 @aslihancngz
Ankam afiyet olsun ama yanlış okumadiysam bu yediklerin tartiya yansimis14 Aralık 2019
10:30
1 kk peynir
1 dilim tahinli kek
3 ceviz
13:00
3 ceviz 1 mandalina
16:00
1 lavaş 2 kk peynir
18:30
5 mercimek köfte
2 bardak ayran
Yarına 71 gelmem inşallah
Cuma cumartesi pazar menü yokKızlar koşturmacadan yazamadım ama menüler güzel, kaçamak yok.
Cuma eksi gelirsen ne ala gelmezsenHafta sonu buralar sakın oluyor
Menu
Sabah 9 da
Peynır domates salatalık üçlüsü
Ara
Yarım trabzon hurması
Aksam 15 de
Dun kı kafama koydugum ama yapamadıgım sey arkadaslar kızıyor adını soyleyemıyorumondan yaptım yedımsımdı dıyetıme donebılırım
Afiyet olsun canım saat yazmayı unutmaİyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah
KKK
Ara
Ceviz
Aksam
5 ızgara köfte
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata
Su 2 lt
Cumaya güzel eksi getirecek bi menü süpersin canım ❤Menümü yazayım ay çok yorgunum bugün, yarın da sınav var.
Sabah 8.00
1 grissini
1 zeytin
1 hurma
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
1 tabak hamsi
Salata
Mantar
1 ince dilim ekmek
Spor:
Yarım saat tempolu yürüyüş
Su:
1,5 lt
Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuşİyi aklamalr kızlar bugün annemdeydim daha yeni geldim eve
Sabah11
2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
2 tatlı kaşığı tağın pekmez
Ara14.00
Türk kahvesi
1 kare çikolata
Akşam17.0ü
1 tabak Kıymalı sulu yemek
Salata
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Spor 6000 adım》》 90 puan
@aslihancngz @Su perisi86
Tatlı çok abartmissin evet bende senin zamanlarinda emzirirken yiyordum ne oldu hepsi kilo olarak kaldı bendeİyi akşamlar kızlar. Akşam hamsi yaptım arkadaşımı da çağırdım. O yüzden giremedim pek. Şimdiden söylüyorum emziren arkadaşlarım menümü okumadan bir sonraki iletiye geçin
9.00
3 parça sucuk
1 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 yk tahin helvası
13.00
Salep
18.00
Hamsi kızartma
Salata
3 yk fırında tahin helvası
2 dilim mozaik pasta
1 sade soda
(Süt sağacağım diye sabah helva yedim. Akşamda arkadaşım helvayı almış gelmiş. Fırında helva yapalım deyince hayır diyemedim. Bide üstüne yedim. Mozaik de doğum günümden kalmıştı)
Su 2.5 lt
Spor yok
Bir örnek menü daha ❤afiyet olsunBenim bu günkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 yumurta ile 2 3 dilim sucuk
Peynir domates yeşillik
1 dilim ekmek
Ara(14 gibi)
2 kaşık kereviz salatası
Ceviz
2 dilim portakal
Akşam(17.30)
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Salata
Su 1,5 litre
Spor
5 bin adım 75
@aslihancngz
Ahh o piyangodan cikanlar olmasaydı daha iyiydi14 Aralık Menüm
Kahvaltı 10.30
2 yağda yumurta
2 d ekmek
1 lokma tahin pekmez
Öğle 14.00
1 tabak kabuska
Yarım kase yoğurt çorbası
1 d ekmek
Yarım b ayran
Ara 17.00
1 dilim elma
1 dilim ayva
1 b ayran
Akşam 18.30
5 yk taşlık kavurma
Salata
1 kase yoğurt
2 d ekmek
Ara 21.00 (bunlar piyangodan çıktı)
Bikaç lokma pekmez
2 küçük kurabiye
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) 4bin adım (60puan)
@aslihancngzSu perisi86
Afiyet olsun canım bu cuma senden herkes bi atak bekliyor hem haftaya rakibiz kimseye söz vermeCumartesi menümü yazayim.Su perisi86
Kahvalti 9 da bir dilim pancake, tulum peyniri, bir ck bal, kahve
Ara bir muz, bir parca bitter
3te bir porsiyon et sote, 4 kasik makarna, 3 kasik yogurt
Aksam cocuklari uyutttuk 10 gibi film izlerken bir avuc kavrulmamis tuzsuz fistik, cay
Ah canım allah yardımcın olsunYok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içincebaşka ilaç yazdı ama ben kullanmadım dursun bakalım.
Hoşgeldin aramiza canım geçmiş olsunSlm arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Almış olduğum kilomu verebilirsem listemize hemen geri döneceğim inş. Ayın 26 sında ameliyatımı olmuştm. Bu haftada işe başladım raporum bitti. Burda olmayınca motive olamıyor insan. Kilo almaya eğilim artıyor o yüzden tekrar buralarda olmak istiyorum inş.
Mor vampirella izin aldı. Diğerlerinin yazması lazım kızlar nerde menüler yormasanıza benim perimiCuma menü paylasmayan arkadaşlarım
Sarayca
Mor Vampirella
wendy cuma cumartesi ve bugunde yok galiba
Yarın fırsat bulursam diyetisyene gidicem zaten. Dengeyi tutturamıyorum. Bu kadar kilo vermişken almak istemiyorum.Afiyet olsun canım ❤
Ankam afiyet olsun ama yanlış okumadiysam bu yediklerin tartiya yansimis
Cuma cumartesi pazar menü yok
Cuma eksi gelirsen ne ala gelmezsen
Bide ne kadar yedinki 15de yazmışsın hiç acikmamissin
Afiyet olsun canım saat yazmayı unutma
Cuma menün yok göremedim
Cumaya güzel eksi getirecek bi menü süpersin canım ❤
Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş
Tatlı çok abartmissin evet bende senin zamanlarinda emzirirken yiyordum ne oldu hepsi kilo olarak kaldı bende
Kızım 6 aylikken diyetisyene gitmiştim menumde tatlı bir şey yoktu haftada bir sütlü tatlı vardı bi kase
Bir örnek menü daha ❤afiyet olsun
Ahh o piyangodan cikanlar olmasaydı daha iyiydirakibem bakalım hangimiz eksi görecek cuma daha fazla
Afiyet olsun canım bu cuma senden herkes bi atak bekliyor hem haftaya rakibiz kimseye söz verme
Ah canım allah yardımcın olsun
Hoşgeldin aramiza canım geçmiş olsun
Kalp kalbe karşıBende tam yazayım diyordum fırsat bulmuşken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?