- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
İlk sayfadan bakıp hesaplarım canım, kusura bakma.
Çok iddialı bir rakam. Anka listeni paylaşacak mısın? merak içindeyim?Bu arada yeni tartıldım 70,6 geldim
4 günde 3,2 kilo nasıl verilir öğrenmek için izlemede kalın
bana da geçenler de öyle oldu gün bitmiş gibi hissettimSelam kızlar.
Yıllardır sabah 7-8 arası kalkarız bu gün çocukların uyuyacağı tuttudaha yeni kalktık kaldı benim diş yine Diyorum ki Allah allah bu gün güneş ne erken doğmuş erkenden tepeye çıkmış. Her gün karanlıkta kalkıyoruz ya
İnstagramda takip ettiğim 3 kişi de yağlama paylaşmış tövbe yarabbi yıllardır ilk kez duyuyorum her yerden çıkıyor karşıma
Liste gelirse özelden göndereceğimÇok iddialı bir rakam. Anka listeni paylaşacak mısın? merak içindeyim?
Aynen ya saat 11 oldu daha kahvaltı yapmadıkbana da geçenler de öyle oldu gün bitmiş gibi hissettim
Dus aldirdim boyundan aşağı düştü gece 2kadar masal anlat sohbet etUyudu mu canım düştü mü ateşi
Öksürüğü var şuan yarın mecbur okula gidecek randevum var kimseye birakamamSu perisi86 kizin nasil oldu canim?
Ben çoğunlukla kavurmasini yapıyorum az bulgurla bol acılı süper oluyorUnuttum normalde koyarım yedik ictikten sonra mesajı görünce aklıma geldi
Rabbim hakkında hayırlı olani versinNasılsınız ben sizi cok özledim.. tercih listemi oluşurdum bir tek sisteme yazmak kaldı inşallah akşama onu da yapıp bitireceğim bunu. Gerçekten çok zormuş sadece kendimi düşünmeyerek acaba eşim orda iş bulur mu diye düşünerek acaba çocuğum olsa orda okutabilir miyim diyerek bir yerleri yazmak.. giderdem en az 4 sene orda kalmam gerekecek
Dün biraz kacamaklar olmuş daha dikkatli ol canımCuma;
Sabah; 1 dl kepekli ekm, 1 az yağlı yumurta, açık çay
Öğle; 1 lahmacun, 1 ayran
Akşam: 1 kase çorba, 1 ayva, 3 yk yoğurt
aralarda türk kahvesi ve hurma var, zaman geçince tam zamanını hatırlayamadım ama kaçamak yok dediğim gibi.
Cumartesi;
Sabah; 2,5 haşlanmış yumurta, çeyrekten az simit, 1 tk cevizli pekmez.
ara: 2 hurma
Öğle (arkadaş oturması) 1 tavuklu börek, 3-4 yk elmalı havuç tarator, acı soslar, türk kahvesi ve çay
Akşam; yoğurt, hurma, 1 ayva
Pazar; Sabah 2 az yağlı yumurta, 2 çatal helva, 2 zeytin
ara; 1 dl börek (kv taze taze pişirince), 1 köz patates, 1 ayva, 1 probis
Öğlemsi Akşam; Fırın tavuk, çok az patatesi, 3 yk yoğurt, salata
Su; 1,5 lt
Spor;
Cuma; 2500 adım
Cumartesi; 2500 adım
Pazar; 3000 adım
Su perisi86 G gunesli gunler
Ayy sorma kaptanim bizde 10da uyandik gün bitmiş gibi geliyor şuan banaSelam kızlar.
Yıllardır sabah 7-8 arası kalkarız bu gün çocukların uyuyacağı tuttudaha yeni kalktık kaldı benim diş yine Diyorum ki Allah allah bu gün güneş ne erken doğmuş erkenden tepeye çıkmış. Her gün karanlıkta kalkıyoruz ya
Bende yemek yarışması topiginde görmüştüm ilk burdaİnstagramda takip ettiğim 3 kişi de yağlama paylaşmış tövbe yarabbi yıllardır ilk kez duyuyorum her yerden çıkıyor karşıma
Kuzum naptın akşam o saatte dürüm bugün mutlaka telâfi et daha karbonhidrat olmasin menünde bu haftaDünkü menüm:
Sabah 8.00
Kaşarlı, mantarlı omlet (baya yarım tava yedim)
Öğlen 14.00
Yarım tabak yeşil fasulye yemeği
2 köz patates (abarttım tamam)
Akşam 20.00
1 bardak ayran
1 tavuk dürüm (taçlandırdım günü yani)
Spor: 5500 adım
Su: 1,5 lt
Bende istiyorum.Liste gelirse özelden göndereceğimama listem gelmedi ki daha. Ben acele ettikçe o ağırdan aldı
geçmiş olsun kızına canım.Dün biraz kacamaklar olmuş daha dikkatli ol canım
Menüleri mutlaka günlük paylaş saat istiyoruz bide
Günaydın kızlar Kahvaltımızı yapıyoruz şuan geçmişe bakamadım
Ama sabah tartida güzel bir eksi gördüm
Dünkü menüm:
Sabah 8.00
Kaşarlı, mantarlı omlet (baya yarım tava yedim)
Öğlen 14.00
Yarım tabak yeşil fasulye yemeği
2 köz patates (abarttım tamam)
Akşam 20.00
1 bardak ayran
1 tavuk dürüm (taçlandırdım günü yani)
Spor: 5500 adım
Su: 1,5 lt
Anaaa 1. Miyimmmyanlış mı gördüm
Sağol canımgeçmiş olsun kızına canım.
saatlerimde problem çok yok ama yazarım toplu olunca yazamadım. ertesi gün sabah yazıyorum genelde ben, hafta sonu malum koşturmaca olunca yazamadım. telafi edeceğim
Artilar gitmis üzerine bi o kadar daha gitmisArtı gelmiştin ya kolay gitmiştir o. Ben tartılmadım kilomdan haberim yok.
Çok abartmışsın bütün haftanın acısını çıkardın heralde
Bende görünce aynıtepkiyi verdim
Tamam canım bugün telafi ediyorum inşallahDus aldirdim boyundan aşağı düştü gece 2kadar masal anlat sohbet et
Canavarlardan cok korkuyorum dedi öyle bir şey olmadığını anlattım
Sonra ikimizde uyumusuz gece süt istedi
Icti geri uyudu horlayarak burundan zor nefes aldigi icin
Öksürüğü var şuan yarın mecbur okula gidecek randevum var kimseye birakamam
Ben çoğunlukla kavurmasini yapıyorum az bulgurla bol acılı süper oluyor
Rabbim hakkında hayırlı olani versin
Dün biraz kacamaklar olmuş daha dikkatli ol canım
Menüleri mutlaka günlük paylaş saat istiyoruz bide
Ayy sorma kaptanim bizde 10da uyandik gün bitmiş gibi geliyor şuan banakahvaltı masasi ev temizliği herşey duruyor bu saat olmuş
Bende yemek yarışması topiginde görmüştüm ilk burda
Kuzum naptın akşam o saatte dürüm bugün mutlaka telâfi et daha karbonhidrat olmasin menünde bu hafta
Canım gecmıs olsun benım bebelerde hasta. Gunluk sakızı unutma lutfen bun al ısıt koy ben yaptım hemen kesıldı suan oksurme yok oldu sadece burun akıntısı varAhhh ah kızım yanimda burnundan nefes alamadikca ağlıyo sprey sıktım fayda etmedi öksürüğü ayri dert
Göğsüne tereyağ zeytinyağ karabiber karışımı sürdüm sardım zor uyudu bunu cikar diye
Kararliyim antibiyotik kullanmiycam çok kullandık bu ay
Annem öksürüğümuz oldugunda bize böyle yaparmis deniyim dedim
Cumartesı 4000 adım 60 puan pazar 7000 adım 105 puanKızlar 3 günlük spor puanlarınız. Hata varsa düzelteyim. Bir de lütfen puanları hesaplayıp yazın
Kullanıcı Adı 13.12.2019 14.12.2019 15.12.2019 16.12.2019 17.12.2019 18.12.2019 19.12.2019653. Etap Anka 160 0 350 510@MorVampirella 0@Elifcig93 0mavimli 0 75 0 75Su perisi86 150 0 75 225@zeyas 120 90 90 300@Mavi95 342,5 0 0 342,5G gunesli gunler 170 75 75 320@asliayet 60 0 0 60@cemrenil 235 75 150 460suukaa 0 0 0 0@Sarayca 0 0 0 0@ada81 0madamhd 100 160 100 360wendy 30 30 45 105@soffty 75 75gulenyuzumsunsen 0 150 90 240Ben bir de puan hesaplıyorum
tamam canımCanım gecmıs olsun benım bebelerde hasta. Gunluk sakızı unutma lutfen bun al ısıt koy ben yaptım hemen kesıldı suan oksurme yok oldu sadece burun akıntısı var
Cumartesı 4000 adım 60 puan pazar 7000 adım 105 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?