- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben çok merak ediyorum ya her gün tartılmaya çok alıştım.Allahım zaman geçmiyor bu gün yahudiyetisyen her gün tartılmamı yasakladı
Ben her saat başı tartılıyorum ama denicem artık sadece Cumadan Cumaya inşallahBen çok merak ediyorum ya her gün tartılmaya çok alıştım.
Saat başımıBen her saat başı tartılıyorum ama denicem artık sadece Cumadan Cumaya inşallah
Daha iki günün var bence inersin 67yeBen de 70 geldim
İnanmıyorum 69 bile olamadım değil ki %4 çıkaracaktık
69 a bi ineyim de 67 gelecek haftayı beklesinDaha iki günün var bence inersin 67ye
Kullandım bende özelden aticam şimdi bakalım tutmuşmuAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Hadi bakalım kaç numaralara verdiğini yaz özelden yazarım tutmuş tutmamış
HarikasınKullandım bende özelden aticam şimdi bakalım tutmuşmu
Olsun canım böyle şeyler hep olacak. Akşam hiç yememek yerine sebze yemeği yoğurt şeklinde yiyebilirsin ekmeksiz.Kızlarrrr bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. İş arkadaşlarım doğum günümü kutladılar. Birde pasta kestiler malum. Ve yemek zorunda kaldım.kaç aydır görüşmüyorduk. Yemesem çok ayıp olacaktı. akşam yemicem artık.
Valla takılınca çok üzücü oluyor ama bırakmak yok devamKız ben de veremiyormuşum sana söylüyordum takma diye ama ben takmaya başladımarada çocukları falan tartıyorum 70 ten aşağısını tartmıyor mu acaba diye
Doğum günün kutlu olsun canım yarın sabah ac karna spor yapmaya çalış ya da ip atla hoca söyledi banada bugün bozarsan ertesi sabah ac karna cardio yap dedi . Akşam da protein beslen acıkırsın hiçbirşey yemezsenKızlarrrr bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. İş arkadaşlarım doğum günümü kutladılar. Birde pasta kestiler malum. Ve yemek zorunda kaldım.kaç aydır görüşmüyorduk. Yemesem çok ayıp olacaktı. akşam yemicem artık.
Kolay gelsin canım ye misafire ayıp olmasın oturma köşede
O rakibim ya o yüzden diyorSenin gibi kaptana can kurban. Ye diyor valla.
Ya bilmiyordum içmeyeyim o zaman bu haftabenim misafirim var ya
Tarçın geciktiriyor canım regli,
Evet canım dene bence regl olmadığın için ödem olabilirYa bilmiyordum içmeyeyim o zaman bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?