Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Online diyetisyen o zaten canım telefondan hizmet veriyor ücreti ne kadar sormak lazım Anka ya
Hangisinin
Ücret benim söylemem doğru olmaz sanırım ama çok pahalı değil.
B Baharyagmuru35 öncekinin Adı Tuğba şentürk
İnstagramdan mesaj at istersen. İlk görüşme ücretsiz anlaşırsanız para yatırıyorsun. 10 günde 1 tartılıp yazıyorsun kilonu. Sen evdesin yemekleri yapmak kolay olur sana

Okula başlayınca öyle oluyormuş. Geçmiş olsun inşallah bu son olsun.
küçüğe bulaşırsa diye tedirginim. Başından ayrılmıyor

kızlar ben mutfağa kafayı taktım bu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum

Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum
Bu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Bugün iyice hastalandım şuan yatıyorum...

Doğal bı seyler yapsana mesela ballı soğan zencefilli ıhlamur
Ikı gündür pilav yapıyorum nohut yapayım dedım yanına pilav gine bu hafta taZe fasulye pirasa yaptım sebze dıye köfte makarnamı yapsm

kızlar ben mutfağa kafayı taktım bu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Canım yarışmanın amacı en iyi temizlik yapanı bulmak değil mi? Sen niye üzülüyorsun. Bi ara benim mutfağı çekip atayım sana

Ikı gündür pilav yapıyorum nohut yapayım dedım yanına pilav gine bu hafta taZe fasulye pirasa yaptım sebze dıye köfte makarnamı yapsm
Bizimkiler pırasa taze fasulye de yemiyor ben çok seviyorum kendime ayrı yapıyorum bazen:)

Çok geçmiş olsun canım

Bilmiyorum ki 5 numara dağınık değildi fazla hiç oy almadı
5 ve 6 nın tezgah üstleri kuru kalabalık. Dağınıklığı toplıcaklar o kadar. Bulaşık çok az. Onlara oy çıkmasın benceÖnemli olan en iyi temizlik yapanı seçmek

Zencefil ıhlamuru yapiyorum canım maalesef bu hastalığın en büyük ilacı dinlenmek... kızımda evde olunca yemeğiygi meyvesiydi dersi derken hiç dinlenemiyorum.. ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ilacı bu şekilde 7 günü buluyor iyileşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…