HangisininOnline diyetisyen o zaten canım telefondan hizmet veriyor ücreti ne kadar sormak lazımAnka ya
Okula başlayınca öyle oluyormuş. Geçmiş olsun inşallah bu son olsun.Afiyet olsun canım bugünü hafif gecirirsen yarın azda olsa eksi gelir güveniyorum sana
Elmadan biseycik olmaz malesef yazısını okuyan sanir bi porsiyon karbonhidrat tuketti
Geçmiş olsun canım ya benim kızım hep s...klu
Napiyim bu sene böyle geçecek gibi anaokulu yüzünden
Afiyet olsun bugün hafif gecir yarın güzel bir eksi gelsin
Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorumkızlar ben mutfağa kafayı taktımbu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Bu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum
bizde de en büyük sorun bu. Yemeğe karar verene kadar yoruluyorumAman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum
Çok geçmiş olsunBu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Bugün iyice hastalandım şuan yatıyorum...
Doğal bı seyler yapsana mesela ballı soğan zencefilli ıhlamurBu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Kafam acıyorbizde de en büyük sorun bu. Yemeğe karar verene kadar yoruluyorum
Canım yarışmanın amacı en iyi temizlik yapanı bulmak değil mi? Sen niye üzülüyorsun. Bi ara benim mutfağı çekip atayım sanakızlar ben mutfağa kafayı taktımbu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Bizimkiler pırasa taze fasulye de yemiyor ben çok seviyorum kendime ayrı yapıyorum bazen:)Doğal bı seyler yapsana mesela ballı soğan zencefilli ıhlamur
Ikı gündür pilav yapıyorum nohut yapayım dedım yanına pilav ginebu hafta taZe fasulye pirasa yaptım sebze dıye köfte makarnamı yapsm
Bilmiyorum ki 5 numara dağınık değildi fazla hiç oy almadıCanım yarışmanın amacı en iyi temizlik yapanı bulmak değil mi? Sen niye üzülüyorsun. Bi ara benim mutfağı çekip atayım sana
Çok geçmiş olsun canımBu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Dur bi bakimBilmiyorum ki 5 numara dağınık değildi fazla hiç oy almadı
5 ve 6 nın tezgah üstleri kuru kalabalık. Dağınıklığı toplıcaklar o kadar. Bulaşık çok az. Onlara oy çıkmasın benceÖnemli olan en iyi temizlik yapanı seçmekBilmiyorum ki 5 numara dağınık değildi fazla hiç oy almadı
Çok sağol canım ❤Çok geçmiş olsun
Zencefil ıhlamuru yapiyorum canım maalesef bu hastalığın en büyük ilacı dinlenmek... kızımda evde olunca yemeğiygi meyvesiydi dersi derken hiç dinlenemiyorum.. ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ilacı bu şekilde 7 günü buluyor iyileşmemDoğal bı seyler yapsana mesela ballı soğan zencefilli ıhlamur
Ikı gündür pilav yapıyorum nohut yapayım dedım yanına pilav ginebu hafta taZe fasulye pirasa yaptım sebze dıye köfte makarnamı yapsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?