- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Afiyet olsun canım bugünü hafif gecirirsen yarın azda olsa eksi gelir güveniyorum sanaBir
Slm canim bugün yilbasi yemegi vardi esimin sirketin. Ona katildik ailecek ve eve gec geldik. Aksam yemegi yemis bulundum. Bu sabah eksi bir kilodaydim bu beni geri itecek.
Menüm ise:
Kahvalti 8 de tavada iki yumurta, bir dilim cavdar ekmek, kahve
Ara az kuruyemis ve kahve
Öglen 2 de salata, bir simit ve cay
Aksam 7 bucukta adana kebap, az patates kizartmasi. Meze, ekmek vs yemedim.
Elmadan biseycik olmaz malesef yazısını okuyan sanir bi porsiyon karbonhidrat tukettiYok cnm ac gezemedim çünkü saat 8de elma yedim malesef.
Geçmiş olsun canım ya benim kızım hep s...kluGünaydın Kızlar. Büyük oğlumun burnu akıyor
Afiyet olsun bugün hafif gecir yarın güzel bir eksi gelsinGünaydın hatunlar, eşim nöbetçiydi dün. Vakiy bulup menümü yazamadım.
Sabah 8.30
5 grissini
3 hurma
Akşam 18.30
1 kepçe kuru fasuslye
4 kaşık pirinç pilavı
Su: 1 lt
Spor: 9bin adım 135 p
Sabitim hala daha yaAfiyet olsun canım bugünü hafif gecirirsen yarın azda olsa eksi gelir güveniyorum sana
Elmadan biseycik olmaz malesef yazısını okuyan sanir bi porsiyon karbonhidrat tuketti
Geçmiş olsun canım ya benim kızım hep s...klu
Napiyim bu sene böyle geçecek gibi anaokulu yüzünden
Afiyet olsun bugün hafif gecir yarın güzel bir eksi gelsin
Öyle düşünme canım kayısı çayınyokmu iki kupa içebilirsin bugün kabizliga ıyi gelirSabitim hala daha yaBu iş cidden biraz psikolojik. Bu hafta çok bir şey de kaçırmadım ama yine de oynama yok. Haftaya kötü başladım diye. Gerçi biraz kabızlık da var ama :/
Ya o tarz şeylere metabolizmayı alıştırmayın filan diyorlar o yüzden hiç almadım :/ Kendisini yiyordum da şu iki gündür işim vardı baya fırsat bulamadım.Öyle düşünme canım kayısı çayınyokmu iki kupa içebilirsin bugün kabizliga ıyi gelir
Yarın belki azda olsa görürsün
Ben yine tartıldım şoka girdim artıyım resmen
Bana göre yorumlayacak olursam Kuru fasulye pilav Çarşamba olmasa çok iyi menüymüş bugün bol su tüket aç karna elma ye üzerine su iç kayısı ye yarına WC işi biter inşallah canımGünaydın hatunlar, eşim nöbetçiydi dün. Vakiy bulup menümü yazamadım.
Sabah 8.30
5 grissini
3 hurma
Akşam 18.30
1 kepçe kuru fasuslye
4 kaşık pirinç pilavı
Su: 1 lt
Spor: 9bin adım 135 p
Evet bugün bol bol su içiyorum bakalım, inşallah işe yarar. Öğle arası üşenmezsem gidip elma alayım.Bana göre yorumlayacak olursam Kuru fasulye pilav Çarşamba olmasa çok iyi menüymüş bugün bol su tüket aç karna elma ye üzerine su iç kayısı ye yarına WC işi biter inşallah canım
Üşenme canım mutlaka ye üstüne de su iç , iyi gelir inşallahEvet bugün bol bol su içiyorum bakalım, inşallah işe yarar. Öğle arası üşenmezsem gidip elma alayım.
Kayısı çayını arada içiyorum iyimi yapıyorum bilmiyorumYa o tarz şeylere metabolizmayı alıştırmayın filan diyorlar o yüzden hiç almadım :/ Kendisini yiyordum da şu iki gündür işim vardı baya fırsat bulamadım.
Ankam hergün tartilmasan keske esin saklasin yarın akşamBen yine tartıldım şoka girdim artıyım resmen
Dimi ya ne kadar hafif bir menü Afiyet olsun18 aralık 2019
10:00 1 mandalina
10:30 2 yumurtalı omlet
2 dilim TB ekmek
7 ceviz
14:00 16 kuru üzüm
2 ceviz
18:45
8 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Şu menüyle nasıl eksiye geçemiyorum hayret ya
Tamam canım üşenmeyeyim gidip alıp geleyimÜşenme canım mutlaka ye üstüne de su iç , iyi gelir inşallah
Yeşil çayı ben de her gün içmeye çalışıyorum aynen.Kayısı çayını arada içiyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum
Ama yeşil çayımı düzenli içiyorum
Ankam hergün tartilmasan keske esin saklasin yarın akşam
Bu hafta fazla spor yaptın ondanda olabilirmi?
Dimi ya ne kadar hafif bir menü Afiyet olsun
arayıp konuşunca yardım eder mi ki
Bana da fazla geldi bugün ya ama tekrardan yeni başladım ya Surekli cnm tatlı istiyo bastırcam derken de fazla kacio bi de spor sonrası baya karnım acıkıyor . Ama zararlı beslenmemeye çalışıyorum . Aslında akşam bulgur pilavı olmasa muz ve kivi ve nescafe ya da kakaolu sütten biri olsa daha normal olurdu farkındayım . Aralardan dolayı biraz fazla olmuş olabilir . Hemen 2 3 hafta tatlı yiyince vücut yine her yemek sonrası tatlı istemeye başladı . Baya zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?