Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım bugünü hafif gecirirsen yarın azda olsa eksi gelir güveniyorum sana
Yok cnm ac gezemedim çünkü saat 8de elma yedim malesef.
Elmadan biseycik olmaz malesef yazısını okuyan sanir bi porsiyon karbonhidrat tuketti
Günaydın Kızlar. Büyük oğlumun burnu akıyor
Geçmiş olsun canım ya benim kızım hep s...klu
Napiyim bu sene böyle geçecek gibi anaokulu yüzünden
Günaydın hatunlar, eşim nöbetçiydi dün. Vakiy bulup menümü yazamadım.

Sabah 8.30
5 grissini
3 hurma

Akşam 18.30
1 kepçe kuru fasuslye
4 kaşık pirinç pilavı

Su: 1 lt
Spor: 9bin adım 135 p
Afiyet olsun bugün hafif gecir yarın güzel bir eksi gelsin

Sabitim hala daha ya Bu iş cidden biraz psikolojik. Bu hafta çok bir şey de kaçırmadım ama yine de oynama yok. Haftaya kötü başladım diye. Gerçi biraz kabızlık da var ama :/

Sabitim hala daha ya Bu iş cidden biraz psikolojik. Bu hafta çok bir şey de kaçırmadım ama yine de oynama yok. Haftaya kötü başladım diye. Gerçi biraz kabızlık da var ama :/
Öyle düşünme canım kayısı çayınyokmu iki kupa içebilirsin bugün kabizliga ıyi gelir
Yarın belki azda olsa görürsün

Öyle düşünme canım kayısı çayınyokmu iki kupa içebilirsin bugün kabizliga ıyi gelir
Yarın belki azda olsa görürsün
Ya o tarz şeylere metabolizmayı alıştırmayın filan diyorlar o yüzden hiç almadım :/ Kendisini yiyordum da şu iki gündür işim vardı baya fırsat bulamadım.

Günaydın hatunlar, eşim nöbetçiydi dün. Vakiy bulup menümü yazamadım.

Sabah 8.30
5 grissini
3 hurma

Akşam 18.30
1 kepçe kuru fasuslye
4 kaşık pirinç pilavı

Su: 1 lt
Spor: 9bin adım 135 p
Bana göre yorumlayacak olursam Kuru fasulye pilav Çarşamba olmasa çok iyi menüymüş bugün bol su tüket aç karna elma ye üzerine su iç kayısı ye yarına WC işi biter inşallah canım

Bana göre yorumlayacak olursam Kuru fasulye pilav Çarşamba olmasa çok iyi menüymüş bugün bol su tüket aç karna elma ye üzerine su iç kayısı ye yarına WC işi biter inşallah canım
Evet bugün bol bol su içiyorum bakalım, inşallah işe yarar. Öğle arası üşenmezsem gidip elma alayım.

Ya o tarz şeylere metabolizmayı alıştırmayın filan diyorlar o yüzden hiç almadım :/ Kendisini yiyordum da şu iki gündür işim vardı baya fırsat bulamadım.
Kayısı çayını arada içiyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum
Ama yeşil çayımı düzenli içiyorum
Ben yine tartıldım şoka girdim artıyım resmen
Ankam hergün tartilmasan keske esin saklasin yarın akşam
Bu hafta fazla spor yaptın ondanda olabilirmi?
18 aralık 2019

10:00 1 mandalina

10:30 2 yumurtalı omlet
2 dilim TB ekmek
7 ceviz

14:00 16 kuru üzüm
2 ceviz

18:45
8 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Şu menüyle nasıl eksiye geçemiyorum hayret ya
Dimi ya ne kadar hafif bir menü Afiyet olsun

Üşenme canım mutlaka ye üstüne de su iç , iyi gelir inşallah
Tamam canım üşenmeyeyim gidip alıp geleyim Sağ ol.
Yeşil çayı ben de her gün içmeye çalışıyorum aynen.

Günaydın kızlar geçmişi biterwmdim direk bugünden başladım nasilsiniz

Online diyetisyen o zaten canım telefondan hizmet veriyor ücreti ne kadar sormak lazım Anka ya

Merhaba kızlar, görev yerim değişti biraz alışmaya çalışıyorum o yüzden aktif olamıyorum kusura bakmayın. Oraya alışayım yıl sonu bi geçsin sahalara dönüyorum.

Dünkü menümü yazayım;

8- 1 yumurta 1 dk ekmek 1 hurma nescafe

12.30- 7 kş etli nohut, 3 kş yoğurt, biraz lahana turşusu, 1 kase çorba

16.30-1/2 kase sulu köfte, 4 yk yeşil mercimek, 3 yk yoğurt, 1tane karnıyarık.

su; 1,5 lt
Spor; 10 dk kond bisikleti, 7000 adım.

Su perisi86 G gunesli gunler canım cepten yazıyorum hesaplayamadım kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…