Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
bende bugün duvarlarını camını perdesini sildim yıkadım takıntı yapma ya amaaan ev işinden nankör bişi yok olduğu kadar canını yormakızlar ben mutfağa kafayı taktımbu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Çok geçmiş olsun tekrar canımBu benim içinde sorun ne pişirsem ne pişirsem söylenip duruyorum...ev halkına sorsam hep mantı , makarna , bulgur pilavı pirinç pilavı hep bunları istiyorlar ben bıktım bunlardan...
Bugün iyice hastalandım şuan yatıyorum...
Ben bulaşığı bitireyim de duvarı camı kalsın artık yabende bugün duvarlarını camını perdesini sildim yıkadım takıntı yapma ya amaaan ev işinden nankör bişi yok olduğu kadar canını yorma
Çok geçmiş olsun tekrar canım
Etiketledim seni konudaBu mutfak temizliği yarışması hangi başlığın altında bulamadım
Olduğu kadaaar boşveeeerBen bulaşığı bitireyim de duvarı camı kalsın artık ya
Valla açıyorum taze fasulye çıkıyor her yerdenBen önceden liste yapıyordum 10 günlük çok rahat oluyordu , et sebze bakliyat diye dengeli dağıtıyordum gün gün çok rahat oluyordu artık alıştım kafamdan yapıyorum hiç ne pişirsem diye düşünmem ,
Dolabı buzluğu kileri bi yeri açın ilk gözünüzün çarptığının yanına bir pilav yapıp yiyin
Bugün kahvaltı hazırla akşamaValla açıyorum taze fasulye çıkıyor her yerdenonu da kimse yemiyor kuru fasulye yeni pişirdim. Nohutu iştahla yemiyorlar, sebze yemiyorlar, kız zaten sadece çorba içiyor. Her gün et köfte yenmez. dön dolaş kuru fasulye barbunya köfte zaten
Kahvaltıda da sıcak bişeyler istiyorlar o ayrı bi dertBugün kahvaltı hazırla akşama
Aynen yaKahvaltıda da sıcak bişeyler istiyorlar o ayrı bi dertbi de oğlan 7 de geliyor biz yiyoruz eşim 9:30 gibi geliyor yeniden sofra hazırlıyoruz. Bu gün benim şikayet günüm
Aç nasıl duruyorsun yahuTünaydın kızlar,
Aynı yoğunluk devam ediyor. Pek gelemiyorum.
Bu yoğunluğun tek faydası yemek yicek zamanımın olmaması.
Dünkü Menüm;
08:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 8-10 zeytin
14:00
1 Türk Kahvesi
15:00
1 Mandalina
21:00
1 Bardak Ayran
Evet canim
Aç kalmışsın baya bayaTünaydın kızlar,
Aynı yoğunluk devam ediyor. Pek gelemiyorum.
Bu yoğunluğun tek faydası yemek yicek zamanımın olmaması.
Dünkü Menüm;
08:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 8-10 zeytin
14:00
1 Türk Kahvesi
15:00
1 Mandalina
21:00
1 Bardak Ayran
Benimkine girseneMutfaktan yeni çıktım
Aç nasıl duruyorsun yahu
ay evt ya bayılmazsam iyi.Aç kalmışsın baya baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?