Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

B Baharyagmuru35 ya da instagramda çoğu diyetisyen ücretsiz zaten soruları yanıtlıyor. Onlara da DM den yaz istersen. Dönerlerse dönerler dönmezlerse tarihe karışır gider

Bi kere sordum direk para muhabbetine bağlamıştı isterseniz liste yaparız bilmem ne ben zaten ne yapılması gerektiğini biliyorum duraklama nasıl kırılır diyorum kadin hala para derdinde düşüneyim dedim 2 3 kere ısrar etti bi de ondan sonra sormadım kimseye varsa cvpliycak bildiğin bi isim alabirm cnm

Kızlar ingilizce öğrenmeye çalışıyorum evde ders çalıştım 3 saat daha yemeğim yok spora gitmiycem bugün şuan öğlen yemeği yiyorum birazdan markete gidip alışveriş yapıp yemek pişerken ben de muzik acip evde dambil ve ip ile egzersiz ce cardio yapmayı planliyorum

Canim nacizane tavsiyem corba ile ekmek olayini kesmen. Ya corba ya ekmek. Ikisi ayni sey unutma. Genelde senin menülerinde öyle rastliyorum kafama takildi. Cok takiyorsun kiloyu diye bu tavsiyem yoksa pek elestiri sevmem kusura bakma
Teşekkürler cnm çorbayla ekmek tüketmiyorum aslında ekmek genelde yanında olan kofte ve tavuk yanında oluyor

Bu hafta benim için çok sürpriz olacak. Pazartesiden beri tartılmadım

Kızlar ben okul dönüş kv uğradım 2saat oturdum tam kalkayim dedim anahtar yok bi saate yakin baktık yok sarz az

Esimi aradım erken gel diye
Kv kanepeyi açtı bide baktik aradan icine düşmüş 4de eve geldim

Sarz olsun tlfn yazarım yemegimde yok yemek yapicam

kızlar ben mutfağa kafayı taktım bu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum

Yemek ve temizlik bütün kadınların ortak derdi ne yazık ki Bende hergün ne yapsam diye düşünüyorum yemek ertesi güne kalırsa çok mutlu oluyorum bide temiz mutfağı sadece dizilerde görüyorum

Bir Perşembe gününde ne kadar sessiziz

Ben mevlüte gitmiştim yeni geldim. Oruçlu olunca yemedim ama tabak yapıp verdiler. 1 tane tulumba yesem ne olur ki

Anka ben yarın da oruç tutmayı düşünüyorum. Akşam 5lerde tartılsam bekleyebilir misin yoksa bugün ki sonucu mu bildiriyim?
Zaten tartı da hiç istediğim gibi değil

Diyetisyen Melda var o çok cevaplıyor normalde. Rumeysa hatun da cevaplıyor genelde. Başka düşüneyim

Yarını düşün yeme

Kvdede yemedim biseyler kızım yedi 4 eve gelince bi bardak ayran ıctim 5 cig badem yedim kesmedi yerli küçük muz yedim gene açım

18:30yerim dayanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…