Yemeğe çalış canım böyle olmazay evt ya bayılmazsam iyi.
Bugün de dünkü gibi yine. Tek fark öğlen hızlıca bi tabak salata yedim.
Bakalım bugün kaçta çıkarım işten. Bari akşam yemeğini düzgün yesem.
B Baharyagmuru35 ya da instagramda çoğu diyetisyen ücretsiz zaten soruları yanıtlıyor. Onlara da DM den yaz istersen. Dönerlerse dönerler dönmezlerse tarihe karışır gider
tşk edrm cnm, şimdi ceviz, kuru üzüm buldum çekmecemde onları yicem.Yemeğe çalış canım böyle olmaz
Teşekkürler cnm çorbayla ekmek tüketmiyorum aslında ekmek genelde yanında olan kofte ve tavuk yanında oluyorCanim nacizane tavsiyem corba ile ekmek olayini kesmen. Ya corba ya ekmek. Ikisi ayni sey unutma. Genelde senin menülerinde öyle rastliyorum kafama takildi. Cok takiyorsun kiloyu diye bu tavsiyem yoksa pek elestiri sevmem kusura bakma
BencedeBir Perşembe gününde ne kadar sessiziz
kızlar ben mutfağa kafayı taktımbu mutfağı nasıl toplu tutacağım ben
Dağınık olduğumu biliyordum ama Yarışmadan sonra iyice kafama takıldı vallahi
Aman Anka takma kafana ev işi bitmez biterseneyle meşgul olcaz bende yemeği kafama takıyorum hergun ne pişirsem derdi dün yaptım yemek yendi bitti şimdi kara kara düşünüyorum
Bir Perşembe gününde ne kadar sessiziz
Beklerim canım saatini bildikten sonra ona göre ayarlarım kendimiAnka ben yarın da oruç tutmayı düşünüyorum. Akşam 5lerde tartılsam bekleyebilir misin yoksa bugün ki sonucu mu bildiriyim?
Zaten tartı da hiç istediğim gibi değil
Diyetisyen Melda var o çok cevaplıyor normalde. Rumeysa hatun da cevaplıyor genelde. Başka düşüneyimBi kere sordum direk para muhabbetine bağlamıştı isterseniz liste yaparız bilmem ne ben zaten ne yapılması gerektiğini biliyorum duraklama nasıl kırılır diyorum kadin hala para derdinde düşüneyim dedim 2 3 kere ısrar etti bi de ondan sonra sormadım kimseye varsa cvpliycak bildiğin bi isim alabirm cnm
Çorbayla ekmek dediği tek öğünde hem çorba hem ekmek olması canım.Teşekkürler cnm çorbayla ekmek tüketmiyorum aslında ekmek genelde yanında olan kofte ve tavuk yanında oluyor
Afiyet olsun canım. İnşallah emeklerinin sonuçlarını alırsıntşk edrm cnm, şimdi ceviz, kuru üzüm buldum çekmecemde onları yicem.
Bari yarın sabaha tartım güzel çıksa
Yarını düşün yemeYemek ve temizlik bütün kadınların ortak derdi ne yazık kiBende hergün ne yapsam diye düşünüyorum yemek ertesi güne kalırsa çok mutlu oluyorum bide temiz mutfağı sadece dizilerde görüyorum
Ben mevlüte gitmiştim yeni geldim. Oruçlu olunca yemedim ama tabak yapıp verdiler. 1 tane tulumba yesem ne olur ki
hemmmmennnnn geliyorummBenimkine girsene
Hayır olsun inşallahBir Perşembe gününde ne kadar sessiziz
Beklerim canım saatini bildikten sonra ona göre ayarlarım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?