Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sagol cnm.insallah ya bi 70 den kurtulsaydım bari hamilelikte 80 e geri çıkıcak olmak çok üzücü
Çok negatif düşünüyorsun canım. Bebeğini kucağına alınca öyle bir güç geliyor ki insana. Dünyayı sırtla deseler sırtlarsın. Kilo vermek de neymiş. Sadece hamileyken fazla kilo almamaya çalışacaksın.

Elllerine sağlık cnm şu bogazımızı bir tutabilsek herşey mükemmel olcakta tutamıyoruz işte.
Kaç gündür akşam yemeğinden sonra bişey yemiyordum sabah aç ve dinç kalkıyordum resmen köfteler hala midemde sindiremedim. Açlık büyük nimet aslında değerini bilebilsek
Yaa dimi alışınca ac yatmaya yediğin en ufak şey bile sabah kalkınca midene oturmuş hissi veriyor. Açlık gibisi yok kaptanım gerçekten insanın cildi bile güzelleşiyor.

Günaydın kızlar bugün doğumgününe davetliyim yarın akraba günümüz var zor bir hafta sonu beni bekliyor. Yemeden Arada kaynamaya çalışacağım çocuklara falan yedirirm yine . Bu hafta sonu çok motiveyim bakalım en az hasarla çıkmam lazım bu haftasonundan

Evet akşamları kahve bile içmeyeceğim bu hafta sadece su bakalım nasıl olacak.

Geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar bizi bırakmayacak
evet bu sene kış kötü başladı. Ya aslında atlatmıştım. Bakıcımız hastaydı. 2 çocukla başedemem diye gelme diyemedim. Evde hep maske taktı ama yine de bulaşmış.
Kaç gündür akşam yemeğinden sonra bişey yemiyordum sabah aç ve dinç kalkıyordum resmen köfteler hala midemde sindiremedim. Açlık büyük nimet aslında değerini bilebilsek
bende dün hastayım diye ballı süt yaptım. Aynen gece uyuyamadım sabah midem kötü uyandım. Açlık benimde en büyük servetim şu an

Dünkü menüm

11:00 yarım soğan ile omlet
3 ceviz

14:30 1 elma 1 bardak ayran

Akşam 18:30
Yazdan koyduğum taze fasulye ve domatesleri sadece haşladım. Yağsız soğansız. 2 tabak yedim yanında 1 su bardağı yoğurt

21:30 dunsanırım 3 veya 4 köfte

Su 3 lt

Spor yok

Sonuç bu gün 70,6

Kaçamak sadece şekerli yağlı besinle olmuyor demek ki yağsız tuzsuz fasulye ve zamansız yenen köfte artı getiriyor

Sen yine mi tartıldın şu diyetisyenin adını ver de seni şikayet ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…