Çok negatif düşünüyorsun canım. Bebeğini kucağına alınca öyle bir güç geliyor ki insana. Dünyayı sırtla deseler sırtlarsın. Kilo vermek de neymiş. Sadece hamileyken fazla kilo almamaya çalışacaksın.Sagol cnm.insallah ya bi 70 den kurtulsaydım bari hamilelikte 80 e geri çıkıcak olmak çok üzücü
Geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar bizi bırakmayacakGünaydınn nasıl uyudum bilmiyorum. Boğazım feci.
Elllerine sağlık cnm şu bogazımızı bir tutabilsek herşey mükemmel olcakta tutamıyoruz işte.Bu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
Anka genel olarak menuler iyiydi
ama giden 100gr bu hafta bi atak bekliyoruz
hedef kilosu 69
@aslihancngz cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
sana güveniyorum bu hafta kıracaksin o direnci
1kiloda senden bekliyoruz
@asliayet Cumartesi yaglama!salı içli köfte, çarşamba havuç toplari
sendende bu hafta güçlü bir irade bekliyoruz
1kilo vereceksin eminim
@cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
@Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
@madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandımgüzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
ve bu yüzden sabit ciktin sendende cumaya güzel bir kilo eksi bekliyoruz ❤
@mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
gulenyuzumsunsen Canım kurabiyelere rulokatlara rağmen güzel bir eksiyle geldin
sendende cumaya bi kilocuk istesek olurmu
Z zeyas pazar 2adet profiterol, çiğ köfte dürüm
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
sende bu hafta hedefin bi kilo vermek olsun
@wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
neyse kısmet bu haftayaymis
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
@Mavi95 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
bugün not alamadım yarından itibaren not alırım etiketi unutmayın canlarım
senenin son şovunu takım olarak biz yapalım
yapabiliriz
Yaa dimi alışınca ac yatmaya yediğin en ufak şey bile sabah kalkınca midene oturmuş hissi veriyor. Açlık gibisi yok kaptanım gerçekten insanın cildi bile güzelleşiyor.Kaç gündür akşam yemeğinden sonra bişey yemiyordum sabah aç ve dinç kalkıyordum resmen köfteler hala midemde sindiremedim. Açlık büyük nimet aslında değerini bilebilsek
Evet akşamları kahve bile içmeyeceğim bu hafta sadece su bakalım nasıl olacak.Elllerine sağlık cnm şu bogazımızı bir tutabilsek herşey mükemmel olcakta tutamıyoruz işte.
Yaa dimi alışınca ac yatmaya yediğin en ufak şey bile sabah kalkınca midene oturmuş hissi veriyor. Açlık gibisi yok kaptanım gerçekten insanın cildi bile güzelleşiyor.
bende gece en az 10 kez kalktım şu an beynim çatlıyorGünaydın kızlar
Önceki gece hiç uyumayınca dün erkenden yattım güya ama gece yine uyandırıp durdular
Vaaay harikasın15 dakika leslie yaptım hiç yoktan iyidir :)
evet bu sene kış kötü başladı. Ya aslında atlatmıştım. Bakıcımız hastaydı. 2 çocukla başedemem diye gelme diyemedim. Evde hep maske taktı ama yine de bulaşmış.Geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar bizi bırakmayacak
bende dün hastayım diye ballı süt yaptım. Aynen gece uyuyamadım sabah midem kötü uyandım. Açlık benimde en büyük servetim şu anKaç gündür akşam yemeğinden sonra bişey yemiyordum sabah aç ve dinç kalkıyordum resmen köfteler hala midemde sindiremedim. Açlık büyük nimet aslında değerini bilebilsek
Geçmiş olsun magnezyum kullanmadım dimi sen. Regl ağrılarına da iyi geliyor aslında. Ya da kadın otu al canım ağrılı oluyorsa onun da faydası var.Günaydın kızlar regl oldum karnim nasil ağrıyor
Bi de bağrışıyorlar sürekli. 2 dakika dinlenmeye fırsat yok alıp başımı gidesim var bu gün :|bende gece en az 10 kez kalktım şu an beynim çatlıyor
Vaaay harikasın
Valla ayni bende sessizlik istiyorum azıcıkkkBi de bağrışıyorlar sürekli. 2 dakika dinlenmeye fırsat yok alıp başımı gidesim var bu gün :|
Sen yine mi tartıldın şu diyetisyenin adını ver de seni şikayet ediyimDünkü menüm
11:00 yarım soğan ile omlet
3 ceviz
14:30 1 elma 1 bardak ayran
Akşam 18:30
Yazdan koyduğum taze fasulye ve domatesleri sadece haşladım. Yağsız soğansız. 2 tabak yedimyanında 1 su bardağı yoğurt
21:30 dunsanırım 3 veya 4 köfte
Su 3 lt
Spor yok
Sonuç bu gün 70,6
Kaçamak sadece şekerli yağlı besinle olmuyor demek ki yağsız tuzsuz fasulye ve zamansız yenen köfte artı getiriyor
Alışkanlık olmuş kendimi tartının üstünde buluyorum :)Sen yine mi tartıldın şu diyetisyenin adını ver de seni şikayet ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?