- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Dolap üstüne falan kaldır çıkamazsın üstüneAlışkanlık olmuş kendimi tartının üstünde buluyorum :)
Kolay gelsin canım 🖒Arkadaşım aradı bize gelecekmiş ben bi sağı solu toplayayım
Sağol canım. Senin koyduğun emojiler bende görünmüyor nedenseKolay gelsin canım 🖒
Aaa niye acaba bazen telin emojilerini kullanıyorum bazende kknınSağol canım. Senin koyduğun emojiler bende görünmüyor nedense
Plates lastiği var mı canım... yere uzan lastiği tak ayağına indir kaldır bacakları alt karın için süpet ben çok yapmıştım tv izlerken bile yapıyordum eşim artık o dönem benim sporumdan bıkmıştı Allaha havale etmiştiGünaydın kızlar Kahvaltımızı yenı yaptık evi temizliycem
Geçmişe daha bakamadım
Bugün menülerde karbonhidrat görmek istemiyorum
Aksam nisana gideceğim alt karnim sarkiyorya elbise giycem toparlayici corap bakacagim
Bu alt karin kaslarını calistirip sikilastirmam lazım
Cnm bacaklarını 90 derce dizlerinden büküp havaya kaldırıp mekiği öyle çek inş anlatabilmisimdir. Karnın gitmesinin tek yolu mekikGünaydın kızlar Kahvaltımızı yenı yaptık evi temizliycem
Geçmişe daha bakamadım
Aksam nisana gideceğim alt karnim sarkiyorya elbise giycem toparlayici corap bakacagim
Günaydın kızlar Kahvaltımızı yenı yaptık evi temizliycem
Geçmişe daha bakamadım
Çilingir çağırsana içeri girince verirsin parasınıKızlar günaydın sokakta kaldım . Eşim araba almaya manisaya gitti şehir disina ben de isim vardı kapıyı bi çektim anahtar içerde kaldı . Ustumde 20 tl para var ev sahibim üst katta oturuyor evde yokmuş köydeymiş arkadaş da telefonunu dusmuyo kaldim
Evdede hiç para yoktu üstümdee 20 tl var kredi kartı hesap kartı da var gerçi . Ama merkezde isim vardı indim orda avoncu ablalar var onlarla oturdum yürüyerek eve dönüyorum dik yokuş çıktım . Simdiden 6100 adim oldu eşim de gelmek uzereymis gerek kalmadıÇilingir çağırsana içeri girince verirsin parasını
Bnde hızlı adim 6500 oldu şuan yürüyüş yaptım dik 6 yokus çıktım haftasonuna gire iyiyiz15 dakika leslie yaptım hiç yoktan iyidir :)
Ellerine saglik canim ne güzel uzun uzun yazmissin.Bu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
Anka genel olarak menuler iyiydi
ama giden 100gr bu hafta bi atak bekliyoruz
hedef kilosu 69
G gunesli gunler cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
sana güveniyorum bu hafta kıracaksin o direnci
1kiloda senden bekliyoruz
@asliayet Cumartesi yaglama!salı içli köfte, çarşamba havuç toplari
sendende bu hafta güçlü bir irade bekliyoruz
1kilo vereceksin eminim
@cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
@Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandım güzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
@suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
ve bu yüzden sabit ciktin sendende cumaya güzel bir kilo eksi bekliyoruz ❤
mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
gulenyuzumsunsen Canım kurabiyelere rulokatlara rağmen güzel bir eksiyle geldin
sendende cumaya bi kilocuk istesek olurmu
Z zeyas pazar 2adet profiterol, çiğ köfte dürüm
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
sende bu hafta hedefin bi kilo vermek olsun
@wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
neyse kısmet bu haftayaymis
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
B Baharyagmuru35 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
bugün not alamadım yarından itibaren not alırım etiketi unutmayın canlarım
senenin son şovunu takım olarak biz yapalım
yapabiliriz
Allah bana@mavimli hocam çıkmış ama kendisi Çarşambaya kadar yok olacak :) Neyse sağlık olsun artık.G gunesli gunler -mavimli
@soffty - @SuSKuNKuS
Anka - @MorVampirella
Su perisi86 - ada81
@Elifcig93 - @wendy
@asliayet - Z zeyas
@cemrenil -madamhd
Çekilişi kızımla yaptım
kağıtlara yazdım kızım çekti
Ben buraya yazdım direk ve ben sona kaldımeşim yok
Şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?