Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar Kahvaltımızı yenı yaptık evi temizliycem

Geçmişe daha bakamadım

Bugün menülerde karbonhidrat görmek istemiyorum

Aksam nisana gideceğim alt karnim sarkiyor ya elbise giycem toparlayici corap bakacagim

Bu alt karin kaslarını calistirip sikilastirmam lazım

Plates lastiği var mı canım... yere uzan lastiği tak ayağına indir kaldır bacakları alt karın için süpet ben çok yapmıştım tv izlerken bile yapıyordum eşim artık o dönem benim sporumdan bıkmıştı Allaha havale etmişti

Cnm bacaklarını 90 derce dizlerinden büküp havaya kaldırıp mekiği öyle çek inş anlatabilmisimdir. Karnın gitmesinin tek yolu mekik

ada81 bak böyle çıkıyor

Eklentiler

• 38984D76-519C-4051-ACD3-0AAE9052BC7B.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 52464760-6C3D-489D-BA51-99C84622D981.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 28

Alt karın benimde derdim

Kızlar günaydın sokakta kaldım . Eşim araba almaya manisaya gitti şehir disina ben de isim vardı kapıyı bi çektim anahtar içerde kaldı . Ustumde 20 tl para var ev sahibim üst katta oturuyor evde yokmuş köydeymiş arkadaş da telefonunu dusmuyo kaldim

Çilingir çağırsana içeri girince verirsin parasını

Çilingir çağırsana içeri girince verirsin parasını
Evdede hiç para yoktu üstümdee 20 tl var kredi kartı hesap kartı da var gerçi . Ama merkezde isim vardı indim orda avoncu ablalar var onlarla oturdum yürüyerek eve dönüyorum dik yokuş çıktım . Simdiden 6100 adim oldu eşim de gelmek uzereymis gerek kalmadı

Son düzenleme:
Ellerine saglik canim ne güzel uzun uzun yazmissin. Ben bu hafta menü paylasamayacagim. Bu hafta sabit kalmayi hedefledim acikcasi. 5 yere yemege davetliyim. Cok ozledigim ortamlara girecegim. Bu hafta böyle bosuna kimseyi kandirmayalim.

Su perisi86
Dünkü menümü şimdi yazıyorum kusura bakma

Sabah 8.30
5 grissini
Bir tutam peynir
3 kuru kayısı
1 dilim salam

Akşam 18.39
Yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

Spor
500 ip atlama
6bin adım

Su 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…