Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım bu harika olmuş bence tüm suçlar ortada, bahane aramaya gerek kalmamış. Tüm sorumlu biziz aslında. Ne kadar özen gösteriyorsak o kadar sonuç alıyoruz.

Ay ne güzel yazmışsın canım, ellerine sağlık. İnşallah. Ben pazartesi topluca yazacağım menümü.

Ellerine sağlık canım. Evet ben sabit olacağımı tahmin ettim neyse artık bu hafta güzel bir kilo veririm

Ahh baya yoruldum bu gün komşuda da gün var oraya gideceğim daha eşimi bekliyorum

Kahvaltı 10:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet
1 dilim eti form

Öğle 12:30 4 tavuk kanat 1 bardak ayran

15:00
1 küçük kase kısır
1 kibrit kutusu kadar kek

20:30 limon sıkılmış maden suyu

1 lt su
Su perisi86

Hastanedeydik oğlum hasta , 15 de bir komşum çağırdı onları orda yedim çok yorucu bir gündü

Çok geçmiş olsun canım

Slm kızlar bugün kosturmaca li sabah geç kalktım kahvaltı ev işi derken büyük kızın toplantısı vardı 2 den 5 e kadar okuldaydim sonra alışveriş eve gel yemek yap saat 8de akşam yemegine oturdum daha teli elime yeni aldim

İyi aklamalr hanımlar acayip yorgunum
Sabah 10.00
2 tavada yumurta
Bol yeşillik
2 domates
1 dilim tb ekmeği

Öğle 16.00
Dogumgünündeydim bugun Tabağımda olanları yazıyorum çoğunu çocuklara yedirdim yanıma geldikçe ayıp olmasın diye hepsinden 1 kaç lokmada ben aldım ama hiç birinin yarısını yememişimdir.
1 poğaça
1 dilim yaş pasta
1 küçük kase şehriye salatası
1 börek
2 tuzlu kurabiye
2 tatlı kurabiye

Akşam19.00
3 lokma karnabahar graten

21.00
Yoğurt kürü

Spor
10000 adım》》 150 puan
30 dk eliptik》》120 puan
200 ip》》 40 puan
60 mekik》》 10 puan
Toplam》》 320 puan
G gunesli gunler Su perisi86

Geçmiş olsun

21 Aralık Menüm

Sahur 06.00
2 d tahıllı ekmekle incecik kaşarlı tost
1 haş yumurta
1 kk peynir
1 tk tahin pekmez

Akşam 18.00
1 tabak kara lahana yemeği
5 yk bulgur pilavı
5 yk kuru fasulye

19.00
1 tane balık yedim (eşim alıp gelmiş istavrite benzer onun iki katı büyüklüğünde bir balık adını bilmiyorum)

Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma

Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…