- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım bu harika olmuş bence tüm suçlar ortada, bahane aramaya gerek kalmamış. Tüm sorumlu biziz aslında. Ne kadar özen gösteriyorsak o kadar sonuç alıyoruz.Bu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
Anka genel olarak menuler iyiydi
ama giden 100gr bu hafta bi atak bekliyoruz
hedef kilosu 69
G gunesli gunler cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
sana güveniyorum bu hafta kıracaksin o direnci
1kiloda senden bekliyoruz
@asliayet Cumartesi yaglama!salı içli köfte, çarşamba havuç toplari
sendende bu hafta güçlü bir irade bekliyoruz
1kilo vereceksin eminim
cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
@Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandım güzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
ve bu yüzden sabit ciktin sendende cumaya güzel bir kilo eksi bekliyoruz ❤
mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
gulenyuzumsunsen Canım kurabiyelere rulokatlara rağmen güzel bir eksiyle geldin
sendende cumaya bi kilocuk istesek olurmu
Z zeyas pazar 2adet profiterol, çiğ köfte dürüm
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
sende bu hafta hedefin bi kilo vermek olsun
wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
neyse kısmet bu haftayaymis
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
B Baharyagmuru35 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
bugün not alamadım yarından itibaren not alırım etiketi unutmayın canlarım
senenin son şovunu takım olarak biz yapalım
yapabiliriz
Ay ne güzel yazmışsın canım, ellerine sağlık. İnşallah. Ben pazartesi topluca yazacağım menümü.Bu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
hedef kilosu 69
G gunesli gunler cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
1kilo vereceksin eminim
cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
@Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandım güzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
B Baharyagmuru35 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
yapabiliriz
Ellerine sağlık canım. Evet ben sabit olacağımı tahmin ettimBu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
hedef kilosu 69
1kilo vereceksin eminim
hep karbon
1kiloda senden giderdi
yapabiliriz
Ne için canım
Bu hafta annemdeyım ve olcuyu kaçırdım. Tartılmak ıstemıyorumNe için canım
O zaman cumadan önce izin alman lazımdı. Cuma mecburen kilonu yazmam lazım benim. Ya da bildirimde bulunmadı yazıcam. Yine ortalamaya gireceksin.Bu hafta annemdeyım ve olcuyu kaçırdım. Tartılmak ıstemıyorum
Sorma canim yaAllah bana@mavimli hocam çıkmış ama kendisi Çarşambaya kadar yok olacak :) Neyse sağlık olsun artık.
10 gündür yazıyor yeni mi gördün maviii
Çok geçmiş olsun canımKahvaltı 10:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet
1 dilim eti form
Öğle 12:30 4 tavuk kanat 1 bardak ayran
15:00
1 küçük kase kısır
1 kibrit kutusu kadar kek
20:30 limon sıkılmış maden suyu
1 lt su
Su perisi86
Hastanedeydik oğlum hasta , 15 de bir komşum çağırdı onları orda yedim çok yorucu bir gündü
İnşallah geçer Anka yaÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunKahvaltı 10:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet
1 dilim eti form
Öğle 12:30 4 tavuk kanat 1 bardak ayran
15:00
1 küçük kase kısır
1 kibrit kutusu kadar kek
20:30 limon sıkılmış maden suyu
1 lt su
Su perisi86
Hastanedeydik oğlum hasta , 15 de bir komşum çağırdı onları orda yedim çok yorucu bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?