Yarın zaten diyetisyen kontrolüm varLütfen bugünden sonra tartilma birden eksi cikabilirsin cumaya süpriz olsun komsun varsa ver cuma sabah alacağım dersin
Kendini motive et bu hafta basarcam diye düşün ❤❤
İnşallahBugün telâfi edersin canım eminim
Kilo degildir o artı ödemdir
Günaydın canım bende ist dayım hangi semttesinYağmurlu bir istanbul sabahından günaydınlar 🌧🌧🌧
Bence çok erken tartildin wc ye Cıkmıs miydin kaçta yattın bunlar etken biliyon soyletme beniNe ekmeği lahana yoğurt yedim sadece. Önceki gün ızgara sebze yoğurt yedim.
Dün sabahki 1 simit yüzünden işte
Senin direnci bu kırdın mi çorap şokunu gibi gelecek70,0
Yetmiş nokta sıfır
Allah allah. Bu nedir yahu? Bugün aç kal bence canım.70,0
Yetmiş nokta sıfır
Ben onu eksii diye okumuşum yaBen de artı gördüm, hayat kısa, kuşlar uçuyor
Listeme tam uyacağım bu gün bi de 17:00 de kapatacağım günü. İnşallahAllah allah. Bu nedir yahu? Bugün aç kal bence canım.
Benim de bu sabah artı çıktı.Hem de iyi bir artı.Ben de artı gördüm, hayat kısa, kuşlar uçuyor
Evet ben de diyorum kalp atarak ironi mi yapıyorBen onu eksii diye okumuşum ya
Direnç gösterecek bişey de yok aslında aylardır diyette değilim ki. İşte bi gün geç saatte köfte yedim dün simit yedim.Senin direnci bu kırdın mi çorap şokunu gibi gelecek
Toparlayalım yaaa 2020'ye eksiyle girmemiz lazım. Nasıl girersen öyle gider derler :)Benim de bu sabah artı çıktı.Hem de iyi bir artı.
Zaten haftasonu beslenme düzenim çok kötüydü. 2 gündür kabızım.
Hafta içi toparlarım inşallah
Nasıl değilsin az çok cabaliyorsun yazın izne ayrılırken kaçtı 69 olduğunu hatırlamıyorum yetmiş senin yerleşmiş kilon kirilinca gerisi gelecekDirenç gösterecek bişey de yok aslında aylardır diyette değilim ki. İşte bi gün geç saatte köfte yedim dün simit yedim.
Vaaaav kız enerjiden yolla birazGünaydın herkese
Sabah sporu yapıldı şimdi kahvaltıya geçiyorum özlemişim sporuuu 🖒🖒🖒
Banada en uzun gece dün geceydi gibi geldi kızım 3 _ 4 kere uyandiBana da biraz enerji atın. Sanki dün gece en uzun gece değildi de en kısa geceydi, ben de gece dayak yemişim gibi...
Valla hastalığımı daha atlatamadım ona rağmen kalktım sporumu yaptım yoksa ipin ucu çok kaçtıVaaaav kız enerjiden yolla biraz
Müzik en iyi enerji benim içinVaaaav kız enerjiden yolla biraz
müzik dinlemiyorumMüzik en iyi enerji benim için
Avrupa yakasi canım semt yazmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?