- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar Kızlar. Dün arkadaşıma gittim. Bugünde tüm gün hastanedeydik. Çok kötü bir gündü. Allah düşürmesin. O yüzden ne yediğimi bilmiyorum. Cuma günü diyetisyen kontrolüm var. Bu 4 gün toparlamam lazım.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Olsun cnm buzamana kadar çok sadıktın diyete arada olır böyle sıkma canını yarın kaldığım yerden devam edersin. Benimde cocuklardan çok borcum var ama sırf kendimi kaybedeceğimi bildiğimden tutmuyorum zayıflayınca hepsini tutacağım inş.Bugün menü paylaşamicamne yedim bende bilmiyorum saçma sapan beslendim ne bulduysam yedim yarın regl olacam hem onun etkisi hem de oruç tuttum ya biraz da ondan. Ramazandan sonra da böyle oluyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Afiyet olsun yufka ne kadardıİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
1 krep
Domates salatalık
3 adet kızarmış sucuk
Ara14.00
Yarım portakal
Akşam17.00
4 adet köfte
Salata
Attan
1 ince yufka ekmeği
Ara19.00
Yarım cevizli sucuk
Spor
6000 adım 》》90 puan
G gunesli gunlerSu perisi86
Yufka iki avuç içim kadarAfiyet olsun yufka ne kadardı
Cevizli sucuk neye göre yarim
Ayy onun nesini seviyorsunuz yaaYufka iki avuç içim kadar
Sucuk işaret parmağım kadar inceliği ve uzunluğubol cevizli incecik pekmezli . Saat olarak kaçamaktan sayıyorum ama gün içi yemekte bi mahsur yok diyetisyenlerde veriyor tabi her gün olmıcak arada
Yaa inan bende sevmezdim ama bunları kayıbvalidecğim elleriyle kendi bağlarındaki üzümden yaptı çok güzeller oyuzden . Bayagudr yemiyodum eşim istedi ona getirirken yarım bende hüplettim busbaah eksi görmüştüm yarına cok zararı olmaz sanırımAyy onun nesini seviyorsunuz yaa
mavimli şimdi ist gelecek ya yer bunlardan doymaz evede alir gelirken
Kız duy beni ekmeksiz kebap ye ama karbonhidrat yeme
Yok değilim seninki de ellere gitmişBen de oy verdim ama sen misin bilemedim
Olsun cnm buzamana kadar çok sadıktın diyete arada olır böyle sıkma canını yarın kaldığım yerden devam edersin. Benimde cocuklardan çok borcum var ama sırf kendimi kaybedeceğimi bildiğimden tutmuyorum zayıflayınca hepsini tutacağım inş.
Kızlar haftada bir gün
Bi veya iki öğünde kaçamak olabilir ben o hakkimi genelde cuma kullaniyorum hergün ayni hata yapılırsa kilo gitmez
Evet arada bir diyorum bende hergün demiyorumOruç tutarken sorun yaşamadım şükür ki ama bugün dayanamadım. Bu hafta başka kaçamak yok cumaya kadar toparlar ve eksiyle gelirim inşallah
Ben bi ara nerdeyse hergün ufak kaçamaklar yapmıştım. Bi bisküvi bir iki çubuk kraker gibi o hafta kilo veremedim. Ama bi gün kaçamak yapıp sonrasında firesiz devam edince kilo veriliyor. Az kilosu olanlar sabretsin ama bizim yolumuz uzun işimiz daha zor o yüzden arada bir ödül gerekiyor
Ben de açım. Sabah simit yedim diye akşam sadece lahana salatası yedim. Karnım gurulduyorEvet arada bir diyorum bende hergün demiyorumöyle acimki ama hedefim var kendime sözüm var bu sefer başarmalıyım
Bu yaz istediğimi giymeliyim
Ooo süpersin canım bende uyuycagim birazdanBen de açım. Sabah simit yedim diye akşam sadece lahana salatası yedim. Karnım gurulduyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?