Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar Kızlar. Dün arkadaşıma gittim. Bugünde tüm gün hastanedeydik. Çok kötü bir gündü. Allah düşürmesin. O yüzden ne yediğimi bilmiyorum. Cuma günü diyetisyen kontrolüm var. Bu 4 gün toparlamam lazım.

Geçmiş olsun canım

Olsun cnm buzamana kadar çok sadıktın diyete arada olır böyle sıkma canını yarın kaldığım yerden devam edersin. Benimde cocuklardan çok borcum var ama sırf kendimi kaybedeceğimi bildiğimden tutmuyorum zayıflayınca hepsini tutacağım inş.

Slm kızlar bugunde öğleden sonra disardaydim

Aksam 7de eve geldim

Bugün yediklerim Sabah
10:00 da limonlu su
10:45 iki dilim tb ekmeği kadar köy ekmeği kızartması peynir 5zeytin kk kadar kadar peynir 2 ince dilim salam yeşil çay

14:30 kardeşimde sarimsakli yogurtlu kabak
Kayısı çayı

16:45 şekersiz türk kahvesi

19:45 4 kofte bı kozlenmis biber iki ceri dometes bol salata

21:00 Bi bardak ayran

Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100p
G gunesli gunler

Kızlar haftada bir gün
Bi veya iki öğünde kaçamak olabilir ben o hakkimi genelde cuma kullaniyorum hergün ayni hata yapılırsa kilo gitmez

Afiyet olsun yufka ne kadardı
Cevizli sucuk neye göre yarim

Ayy onun nesini seviyorsunuz yaa
mavimli şimdi ist gelecek ya yer bunlardan doymaz evede alir gelirken
Kız duy beni ekmeksiz kebap ye ama karbonhidrat yeme

Ayy onun nesini seviyorsunuz yaa
mavimli şimdi ist gelecek ya yer bunlardan doymaz evede alir gelirken
Kız duy beni ekmeksiz kebap ye ama karbonhidrat yeme
Yaa inan bende sevmezdim ama bunları kayıbvalidecğim elleriyle kendi bağlarındaki üzümden yaptı çok güzeller oyuzden . Bayagudr yemiyodum eşim istedi ona getirirken yarım bende hüplettim busbaah eksi görmüştüm yarına cok zararı olmaz sanırım

Oruç tutarken sorun yaşamadım şükür ki ama bugün dayanamadım. Bu hafta başka kaçamak yok cumaya kadar toparlar ve eksiyle gelirim inşallah

Kızlar haftada bir gün
Bi veya iki öğünde kaçamak olabilir ben o hakkimi genelde cuma kullaniyorum hergün ayni hata yapılırsa kilo gitmez

Ben bi ara nerdeyse hergün ufak kaçamaklar yapmıştım. Bi bisküvi bir iki çubuk kraker gibi o hafta kilo veremedim. Ama bi gün kaçamak yapıp sonrasında firesiz devam edince kilo veriliyor. Az kilosu olanlar sabretsin ama bizim yolumuz uzun işimiz daha zor o yüzden arada bir ödül gerekiyor

Evet arada bir diyorum bende hergün demiyorum öyle acimki ama hedefim var kendime sözüm var bu sefer başarmalıyım

Bu yaz istediğimi giymeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…