Tempo çok değil haksızlık olmasın 1 puandan hesapliyorumTempolu yürüyüşün dakikaksı 2,5 puan? Sen az hesaplamıyor musun?
Ne güzel konuştunCnm bu azimle senin kilo vermemen mümkün değil.
Tamam canım ben sana 2,5tan girdim de :)Tempo çok değil haksızlık olmasın 1 puandan hesapliyorum
Isınırsın yaptıkça, yap yap :)Bugun annemin kontrolü vardı hastaneye gittik. Eve gelmeden pazara gittim geldim onları yerleştirdim , misafir gelecek hazırlık yaptım. Tiramisu yaptım muhallebisine baktım bir kaşık ucuylaŞimdi duş aldım biraz kitap okuyacağım Kaç gündür eliptik yapacağım oda soğuk diye üşeniyorum
Yoğurt çorbası (küçük için)Ne yemek yaptın eline sağlık
O saatlerde ara öğün yapsan daha iyi olmaz mı senin için.Ben bu saatte çok acıkıyorum 10.30 da kahvaltı yaptımşimdi yemek yedim
Akşama bir kase yoğurt yerim acıkırsam ...
süpersin canım maşallahEn üst katta kullanılmayan bir tuvalet var, oranın anahtarını aldım. Orada hem ip atlıyorum hem de döne döne parmak ucu koşuyorum:) Başka şansım yok bunların dışında çünkü spor yapmak için. Öğle yemeği arasını böyle değerlendiriyorum.
Evet bu hafta hepimiz eksi geleceğiz. Hafta sonum o kadar kötü geçti ki bende ne yedim bilmiyorum. Ve benimde sonuç 1 kilo fazlam var. Ama yerleşik kilo olmadığı için rahat ol. Çok çok dikkat edersek eksiye geçeriz. Etraf için bişey diyemiyorum. Şu an eşimde diyet yapıyor o yüzden biraz rahatım ben.500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.
Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak
Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayımNeyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta @gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.
Tüm gün hastanedeydim benTakım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım
Aaaa bunu ben kendim uydurdum sanıyordumKızlar tadı şahane oldu,Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.
Süper ya bizimkiler çok yemek seçiyor kiYoğurt çorbası (küçük için)
Kıymalı ıspanak yemeği
Patatesli bulgur pilavı
Sende bu arada ıyice uyudun ankamKızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorumKaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle
Uyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşumSende bu arada ıyice uyudun ankam
Ayyy canım ya arada kitle uyu bende yapıyorum uykumu alamayinca tek cocukla oda savaş alanına dönüyorUyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşum
Bence iç rahatlatır :)Kizlar şimdi soda icsem midem daha fazla sisermi
15:40da yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?