Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun annemin kontrolü vardı hastaneye gittik. Eve gelmeden pazara gittim geldim onları yerleştirdim , misafir gelecek hazırlık yaptım. Tiramisu yaptım muhallebisine baktım bir kaşık ucuyla Şimdi duş aldım biraz kitap okuyacağım Kaç gündür eliptik yapacağım oda soğuk diye üşeniyorum

Cnm bu azimle senin kilo vermemen mümkün değil.
Ne güzel konuştun
Tempo çok değil haksızlık olmasın 1 puandan hesapliyorum
Tamam canım ben sana 2,5tan girdim de :)
Isınırsın yaptıkça, yap yap :)

Kızlar ,
Fırsatım varken menümü paylaşayım,
Gerçi paylaşacak pek bi şey yok ama..
07:30
1 Fincan sütlü Kahve
10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim Peynir, 2-3 çeri domates,
11:30
1 Fincan Yeşil Çay
13:30
1 Türk Kahvesi
16:00
1 Mandalina
19:30
Et köftesi, Salata
Türk Kahvesi (Akşam menüsü kesin değil. İş yerinde mesai olursa yine değişebilir)

Gün boyu 2,5 lt su
Spor ; Tabi ki yok.

Su perisi86 , G gunesli gunler

Merhaba kızlar
Menüm
8.30
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Maydanoz dereotu
Domates salatalık
1 ceviz

11.30
1 sade soda
Biraz kuruyemiş

13.00
1 kase yoğurt çorbası

15.00
Az Şekersiz balkabağı tatlısı

18.00
Fırında karnabahar
Az tavuk eti
Yoğurt çorbası
Sarımsaklı yoğurt
Salata

21.00
Sütlü filtre kahve (kızlarla avm ye gidicez)
3 lt su
Adım sayımı akşam güncellerim

süpersin canım maşallah
Evet bu hafta hepimiz eksi geleceğiz. Hafta sonum o kadar kötü geçti ki bende ne yedim bilmiyorum. Ve benimde sonuç 1 kilo fazlam var. Ama yerleşik kilo olmadığı için rahat ol. Çok çok dikkat edersek eksiye geçeriz. Etraf için bişey diyemiyorum. Şu an eşimde diyet yapıyor o yüzden biraz rahatım ben.
Takım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım
Tüm gün hastanedeydim ben allah düşürmesin gerçekten çok yoruldum ama diyetisyenimin verdiği listeye tam uydum.

Son düzenleme:
Kızlar tadı şahane oldu, Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.

Eklentiler

• E3A7E56E-C533-4B3A-B98A-06BC3E4026AB.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorum Kaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle

Aaaa bunu ben kendim uydurdum sanıyordum yeşil mercimeği nereye katsan yakışır afiyet olsun canım

Sende bu arada ıyice uyudun ankam

Kizlar şimdi soda icsem midem daha fazla sisermi
15:40da yedim

Uyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşum
Ayyy canım ya arada kitle uyu bende yapıyorum uykumu alamayinca tek cocukla oda savaş alanına dönüyor
Seni dusunemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…