Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl değilsin az çok cabaliyorsun yazın izne ayrılırken kaçtı 69 olduğunu hatırlamıyorum yetmiş senin yerleşmiş kilon kirilinca gerisi gelecek
Evet 70,5 tim izine ayrılırken. Sonra 75 e çıktım.
Bakalım bu gün 17:00 de keseceğim yemeği akşam da yeşil çay karanfil içeceğim. Yarın kesin gelir 69

Evet 70,5 tim izine ayrılırken. Sonra 75 e çıktım.
Bakalım bu gün 17:00 de keseceğim yemeği akşam da yeşil çay karanfil içeceğim. Yarın kesin gelir 69
Çok ta zorlama dyt haberdar et sonra başin ağrıyor daha kötü oluyon

Toparlayalım yaaa 2020'ye eksiyle girmemiz lazım. Nasıl girersen öyle gider derler :)
ay ben hazır aç kalmaya alışmışken hep öyle mi kalsam diyorum.

Bu arada, dün akşam yılbaşı için evdeki elbiselerimi denedim. 40 beden bol geliyo artık.
İyi bi terzi bulup daraltsam, düzgün yapamazlarsa rezil olurum. Yeni elbise çok para.
Umarım rezil olmam..
Yoksa biraz kilo mu alsam

Ahhahaha daraltırlar merak etme :) Daraltmak kolay, genişletmek zor. Genişlemek ise

Cuma Menüm;

08; 2 az yağlı yumurta, 1 dl ekmek, nescafe

12: 1 ayran, 1 lahmacun (dışarıda mecbur kaldım)

ara türk kahvesi, incir

ara; nar ve ayva

18: 1 ince dl pasta

su: 1,5 lt
Spor; 3000 adım (45 puan)

Cumartesi Menüm;

10: 1 yumurta, 2 kk peynir, biraz kaşar, açık çay

15: 2 kaşık mantı, 1 dl börek, çay

18: kıyma kavurma (7-8 kş)

Spor; 2500 adım (37,5 puan)

Pazar Menüm;

10; 2 az yağlı yumurta, 1 dl ekmek, biraz helva, bi kaç parça sucuk, 2 dl ekmek

aralarda: 3 kestane, 1 ayva, 2 minik incir

16: fırın tavuk, kuru domates

Spor; 5000 adım (75 puan)

G gunesli gunler Su perisi86

bu hafta sonu çok tuhaf geçti, nelere nelere hayır dedim ama mecburen uçlarından almak zorunda kaldıklarım oldu. diğer öğünlerle telafi etmeye çalıştım artık. bundan sonra da full motivasyonla 7'lere geçmeyi istiyorum bakalım.

cnm iş uyerinde nasıl yapcaksın bunları???
Ben en fazla yürüyüşe çıkabiliyorum.
En üst katta kullanılmayan bir tuvalet var, oranın anahtarını aldım. Orada hem ip atlıyorum hem de döne döne parmak ucu koşuyorum:) Başka şansım yok bunların dışında çünkü spor yapmak için. Öğle yemeği arasını böyle değerlendiriyorum.

500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.

Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak

Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayım Neyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.

Aynen çevre desteği çok önemli. Ama beyinde de bitiyor bazı şeyler. Bi bitirebilsek beynimizde

İşte azimmmm işte motivasyon
Başka türlü olmayacak
Aynen çevre desteği çok önemli. Ama beyinde de bitiyor bazı şeyler. Bi bitirebilsek beynimizde
Evet evet kesinlikle en büyük sorumluluk benim, gerçekten isteyip çok çabalamak gerekiyor. Yoksa aksi takdirde en ufak bir şey bile yolundan döndürüyor insanı. Ama keşke çevre de biraz destek olsa, işimiz kolaylaşır.

Cnm bu azimle senin kilo vermemen mümkün değil.

Mutfaktan yeni çıktım yemegimi ayarladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…