- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Yesil çayda içmedim bende açımValla menülere bakmaya korkuyorum her menüde kaçamak var nerdeyse karnımda acıktı canım çekiyor
allahımmmm bu bir kabus bence. Bir tane puzzle’ı bile yaparken bile bazı parçaların ona ait olmadığını düşünürüm. Sen bide 3 puzzle’ımı ayırıyorsun. Valla tebriklerSelam kızlar. Mutfakta küçük bir kargaşa oldu onla uğraştım baya. Onsırada oğlum 1 500 2 sim250 parçalık 3 puzlleı karıştırmış büyük oğlmla onu ayırmak için uğraştık ama olmadı yarın devam edicez
evet Kızlar ya kaçamak yapmayın. 3 gün kaldı şurada.Valla menülere bakmaya korkuyorum her menüde kaçamak var nerdeyse karnımda acıktı canım çekiyor
Bende yeşil çayımı aldım geldim. 3 sene sonra ilk kez Yarın sabah yeşil çay içeceğim. Çok heyecanlıyımYesil çayda içmedim bende açım
Sen biraz kendini serbest bırak canım. Vicdan azabı çekmeden beslen.Menü
Sbh
1 yumurtalı ekmek
1 kk peynir
Çay
Ara
Nescafe
1 muz
Öğlen
1 kase mantar corbasi
1 tane cig kofte
Akşam
4 tane kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayra n
Ara
2 kare çikolata
Türk kahvesi
Spor
10 dk eliptik bisiklet 40 puan
5000 adim 75 Puan
40 dk kol egzersiz 80 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
Toplam 395 puan G gunesli gunler
İner iner canım merak etme. Hadi bakalım güzel bir eksi geliyor sanırımRegli oldum bugün kızlar kendimi çok şiş hissediyorum bakalım iner inş cumaya kadar
Canım kendini çok aç bırakıyorsun ya. İdeal kilona inince nasıl koruyacaksın?Bugün menüm:
12.00 1 fincan Türk kahvesi
14.00 1 kupa yeşil çay
18.30
Yarım tabak ayran aşı
4 lor dolması
2 yemek kaşığı bakla
Su
2.5 lt
Spor
500 ip atlama
11bin adım
Benim diyetisyenim akşam 4e kadar ikindi ara öğünü yapıyor. Ona fren öğünü diyor. Böylece akşam çok abartmıyorsun. Tavsiye ederimEvet ama çok acıkıyorum ara öğün kesmiyor eve girince kendimi mutfağa atıyorum iyiki evde abur cubur yok yoksa onlara saldıracam...şuan hala acıkmadım 🖒🖒
Bu saatte yemeseydin zararlı birşey değil aslında.Yaa ben yine şimdi bir şey yedim. Eşim dutla cevizi dövüp karıştırmış4-5 tstlı kaşığı yedim
İsteyerek olmuyor aslında, sabah uyanıp kahvaltı hazırlayamadığım için... İş yeri de markete filan çok uzak şehir dışında , bir şey götğrmezsem akşama kadar yiyecek bir şey olmuyor.Canım kendini çok aç bırakıyorsun ya. İdeal kilona inince nasıl koruyacaksın?
Evet saati çok kötü oldu. Valla hiç iradem yokBu saatte yemeseydin zararlı birşey değil aslında.
Kötüymüş. Eşimde diyetisyene sabah hazırlayamıyorum dedi. Ona sabah öğününe denk gelecek şekilde:İsteyerek olmuyor aslında, sabah uyanıp kahvaltı hazırlayamadığım için... İş yeri de markete filan çok uzak şehir dışında , bir şey götğrmezsem akşama kadar yiyecek bir şey olmuyor.
Bunların hepsi ders bize. Tekrar yapmazsan sıkıntı yokEvet saati çok kötü oldu. Valla hiç iradem yokkendimi dövmek istiyorum
Böyle şeyler götürüyorum bazen evet iyi oluyor bazen de öyle çıkıyorum ki evden hiç bir şey alamıyorum. Sabah bir elma atayım dedim çantaya onu bile unutmuşum.Kötüymüş. Eşimde diyetisyene sabah hazırlayamıyorum dedi. Ona sabah öğününe denk gelecek şekilde:
1 bardak sütlü kahve(2si bir arada değil)
1 ceviz
1 muz verdi. Yanına alabilirsin.
Bir kere kaçırdım mı gidiyorBunların hepsi ders bize. Tekrar yapmazsan sıkıntı yok
Doğru zaten diyet yapamıyorumSen biraz kendini serbest bırak canım. Vicdan azabı çekmeden beslen.
Aklına geldiği anda at o zaman.Böyle şeyler götürüyorum bazen evet iyi oluyor bazen de öyle çıkıyorum ki evden hiç bir şey alamıyorum. Sabah bir elma atayım dedim çantaya onu bile unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?