Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü
Sbh
1 yumurtalı ekmek
1 kk peynir
Çay
Ara
Nescafe
1 muz
Öğlen
1 kase mantar corbasi
1 tane cig kofte
Akşam
4 tane kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayra n
Ara
2 kare çikolata
Türk kahvesi
Spor
10 dk eliptik bisiklet 40 puan
5000 adim 75 Puan
40 dk kol egzersiz 80 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
Toplam 395 puan G gunesli gunler

allahımmmm bu bir kabus bence. Bir tane puzzle’ı bile yaparken bile bazı parçaların ona ait olmadığını düşünürüm. Sen bide 3 puzzle’ımı ayırıyorsun. Valla tebrikler
Valla menülere bakmaya korkuyorum her menüde kaçamak var nerdeyse karnımda acıktı canım çekiyor
evet Kızlar ya kaçamak yapmayın. 3 gün kaldı şurada.

Sen biraz kendini serbest bırak canım. Vicdan azabı çekmeden beslen.

Bugün menüm:

12.00 1 fincan Türk kahvesi

14.00 1 kupa yeşil çay

18.30
Yarım tabak ayran aşı
4 lor dolması
2 yemek kaşığı bakla

Su
2.5 lt
Spor
500 ip atlama
11bin adım
Canım kendini çok aç bırakıyorsun ya. İdeal kilona inince nasıl koruyacaksın?

Yaa ben yine şimdi bir şey yedim. Eşim dutla cevizi dövüp karıştırmış 4-5 tstlı kaşığı yedim

Evet ama çok acıkıyorum ara öğün kesmiyor eve girince kendimi mutfağa atıyorum iyiki evde abur cubur yok yoksa onlara saldıracam...şuan hala acıkmadım 🖒🖒
Benim diyetisyenim akşam 4e kadar ikindi ara öğünü yapıyor. Ona fren öğünü diyor. Böylece akşam çok abartmıyorsun. Tavsiye ederim

Canım kendini çok aç bırakıyorsun ya. İdeal kilona inince nasıl koruyacaksın?
İsteyerek olmuyor aslında, sabah uyanıp kahvaltı hazırlayamadığım için... İş yeri de markete filan çok uzak şehir dışında , bir şey götğrmezsem akşama kadar yiyecek bir şey olmuyor.

İsteyerek olmuyor aslında, sabah uyanıp kahvaltı hazırlayamadığım için... İş yeri de markete filan çok uzak şehir dışında , bir şey götğrmezsem akşama kadar yiyecek bir şey olmuyor.
Kötüymüş. Eşimde diyetisyene sabah hazırlayamıyorum dedi. Ona sabah öğününe denk gelecek şekilde:
1 bardak sütlü kahve(2si bir arada değil)
1 ceviz
1 muz verdi. Yanına alabilirsin.

Kötüymüş. Eşimde diyetisyene sabah hazırlayamıyorum dedi. Ona sabah öğününe denk gelecek şekilde:
1 bardak sütlü kahve(2si bir arada değil)
1 ceviz
1 muz verdi. Yanına alabilirsin.
Böyle şeyler götürüyorum bazen evet iyi oluyor bazen de öyle çıkıyorum ki evden hiç bir şey alamıyorum. Sabah bir elma atayım dedim çantaya onu bile unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…