- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Eşinin zayıflamanı istemesi hem güzel destek anlamında ama hem de sanki baskı yaratan bir şey.Diyetisyen sana kaçta yattığını sormuştur sanırım son ara öğün yatmadan iki saat önce olacak canım. Ben genelde 21-21.30 gibi yapıyorum o ara öğünü.
Çevre gerçekten etkili bende gittiğim her yerde yemek zorunda kalıyorumama çok şükür ki eşim yemek konusunda bişey demez hatta yememi istemez çünkü o da zayıflamamı istiyor
Ay bugün bende gelemedim hiç. Evde olmak çok dengemi bozdu ya. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyoruz. Bugün 10.30 gibi kalktık. Kahvaltı hazırladım sonra arkadaşlar aradı gel lahmacun yiyelim diye bi daha hazırlan çık sonra gel çocuğu uyut yemek yap mutfağı topla vs işte gün bitti
Kendini dinlenmiş hissettiysen arada yap bunu
Kızlar bu mercimek köftesi modası ne 12. gruptaKahvaltı 10:30
1 haş yumurta
9 zeytin
1 ince dilim kaşar
Marul dereotu havuç
12:00 1 greyfurt
14:30 7 tane mercimek köfte
3 yk köz patlıcan salatası
2 çatal trileçe
18:00 2 elma
21:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Su perisi86
Eşinin zayıflamanı istemesi hem güzel destek anlamında ama hem de sanki baskı yaratan bir şey.
geçer geçer merak etme. Bende artı geldim bugün. Ama Cuma eksi olacakben bu hafta sonu kuru fasulye karnabahar yedim , bugün de mercimek köftesi yedim artıdayım biraz canım sıkıldı benim de ama ödemdir inşallah geçer
İnşallah canım
izledim ben onu. Çok canım sıkıldı ya.Bende iki bisiklet süreyim bari. Tlcde bu ben miyim de bi kadın var, trafik kazasında eşini çocuklarını ve karnındaki bebeğini kaybetmiş, allahım ne büyük acı
12 de uyuyorum dedim. Bilmiyorum ya. Şu 4 gün yapmıcam gece öğününü.Diyetisyen sana kaçta yattığını sormuştur sanırım son ara öğün yatmadan iki saat önce olacak canım. Ben genelde 21-21.30 gibi yapıyorum o ara öğünü.
Çevre gerçekten etkili bende gittiğim her yerde yemek zorunda kalıyorumama çok şükür ki eşim yemek konusunda bişey demez hatta yememi istemez çünkü o da zayıflamamı istiyor
Ay bugün bende gelemedim hiç. Evde olmak çok dengemi bozdu ya. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyoruz. Bugün 10.30 gibi kalktık. Kahvaltı hazırladım sonra arkadaşlar aradı gel lahmacun yiyelim diye bi daha hazırlan çık sonra gel çocuğu uyut yemek yap mutfağı topla vs işte gün bitti
Kendini dinlenmiş hissettiysen arada yap bunu
Ya benim temizliğe kadın geldiğinde kurtarıcım kısır ve mercimek köftesiKızlar bu mercimek köftesi modası ne 12. grupta
Evet ama çok acıkıyorum ara öğün kesmiyor eve girince kendimi mutfağa atıyorum iyiki evde abur cubur yok yoksa onlara saldıracam...şuan hala acıkmadım 🖒🖒O saatlerde ara öğün yapsan daha iyi olmaz mı senin için.
Öğlen lahmacun çok olmuş bi tane yeterli olurdu gibi23 Aralık Menüm
Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta sarısı (beyazlarını kızım yedi)
Az peynir
Öğle 13.00
2 lahmacun
Salata - ayran
Ara 17.00
Yarım armut
1 b ayran
Akşam 19.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
1 ceviz
Su 2 lt olur
Spor yokSu perisi86
Afiyet olsun canımKızlar tadı şahane oldu,Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.
Zayıflayınca güzel olacak :))İyi mi kötü mü bende bilemedim
Öğlen lahmacun çok olmuş bi tane yeterli olurdu gibi
Aksamda kurufasulye yenilmiş yarın sabah tartilmaarti görürsen motivasyonun düşmesin canım afiyet olsun canım ❤
Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu su bi bardak
09:30 cokelik kavurması 5zeytin Bi dilim tb ekmeği yeşil çay
12:40 Bi portakal 5cig findik
15:40 bi tabak acılı fasulye kavurması bi dilim tb ekmeği 3catal peynir 2zeytin iki dilim domates
Iki çay şekersiz
18:30da bi bardak ayran 5kaju
21 :30 gibi yeşil çay bi kayısı olur
Spor 45dk tempolu yürüyüş 100p
G gunesli gunler
Regli oldum bugün kızlar kendimi çok şiş hissediyorum bakalım iner inş cumaya kadar
Maviii kızzz yeme sakınKizlar ya benim yine cnm cook tatlı istiyor baya adet oldum da . Diyet yapamıyorum
Aynı vakitlerde olmuşuz 2 gün erken geldi beklemiyordum şaşırdım. Ama iyi oldu tabi cumaya kadar benimkide gider kesin1 lahmacun bana yetmiyor canım ama günde 6 dilim ekmeğim vardı hiç yemeyerek dengeledim. Akşamki kuru fasülye değil canım taze fasülye
Afiyet olsun canım aslında fazla yemedin ama sabah 5 zeytin sonra 5 fındık sonra 2 zeytin sonra 5 kaju bunların hepsi yağ grubu biraz fazla olmuş.
Aynen bende akşam üstü regl oldum karnım davul gibi ama cumaya kalmaz geçer benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?