Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşinin zayıflamanı istemesi hem güzel destek anlamında ama hem de sanki baskı yaratan bir şey.

Kızlar bu mercimek köftesi modası ne 12. grupta

ben bu hafta sonu kuru fasulye karnabahar yedim , bugün de mercimek köftesi yedim artıdayım biraz canım sıkıldı benim de ama ödemdir inşallah geçer

İnşallah canım
geçer geçer merak etme. Bende artı geldim bugün. Ama Cuma eksi olacak
Bende iki bisiklet süreyim bari. Tlcde bu ben miyim de bi kadın var, trafik kazasında eşini çocuklarını ve karnındaki bebeğini kaybetmiş, allahım ne büyük acı
izledim ben onu. Çok canım sıkıldı ya.
12 de uyuyorum dedim. Bilmiyorum ya. Şu 4 gün yapmıcam gece öğününü.

Öğlen lahmacun çok olmuş bi tane yeterli olurdu gibi

Aksamda kurufasulye yenilmiş yarın sabah tartilma arti görürsen motivasyonun düşmesin canım afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım
Yarın bende yapayım

Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu su bi bardak

09:30 cokelik kavurması 5zeytin Bi dilim tb ekmeği yeşil çay

12:40 Bi portakal 5cig findik

15:40 bi tabak acılı fasulye kavurması bi dilim tb ekmeği 3catal peynir 2zeytin iki dilim domates
Iki çay şekersiz

18:30da bi bardak ayran 5kaju

21 :30 gibi yeşil çay bi kayısı olur
Spor 45dk tempolu yürüyüş 100p
G gunesli gunler

İyi akşamlar hanımlar menümü yazayım

Sabah 10.00
3 yumurta ile maydonoz salatası

Ara14.00
1 kuru kayısı
Yeşilçay

Akşam17.00
3 kuru patlıcan dolması
1 bardak ayran

Saat 20 'de yoğurt kürü

Spor
10000 adım》》150 puan
30 dk eliptik》》 120 puan
250 ip》》 50 puan
60 mekik》》10 puan
45 sguat》》 7 puan
Toplam puan 》》 337 puan
G gunesli gunler Su perisi86

Öğlen lahmacun çok olmuş bi tane yeterli olurdu gibi

Aksamda kurufasulye yenilmiş yarın sabah tartilma arti görürsen motivasyonun düşmesin canım afiyet olsun canım ❤

1 lahmacun bana yetmiyor canım ama günde 6 dilim ekmeğim vardı hiç yemeyerek dengeledim. Akşamki kuru fasülye değil canım taze fasülye

Afiyet olsun canım aslında fazla yemedin ama sabah 5 zeytin sonra 5 fındık sonra 2 zeytin sonra 5 kaju bunların hepsi yağ grubu biraz fazla olmuş.

Regli oldum bugün kızlar kendimi çok şiş hissediyorum bakalım iner inş cumaya kadar

Aynen bende akşam üstü regl oldum karnım davul gibi ama cumaya kalmaz geçer benimki

Aynı vakitlerde olmuşuz 2 gün erken geldi beklemiyordum şaşırdım. Ama iyi oldu tabi cumaya kadar benimkide gider kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…