Yemek bağımlılığı kitabın adı canım.Aaa çok mantıklı. Hangi kitapmış ki bu
B kan grubuna yasak canım. Geçen hafta da yazmıştım gördün mü bilmiyorum tarçın da b grubuna yasak olduğu için bu kadar ödem yaptı bence sende. Sen bi 15 gün kan grubuna göre yasakları çıkarıp denesene ne kadar etliliyor seni. Beni çok etkiliyor mesela. Ama en sevdiğim mercimek, tahin vb yasak olduğu için uyamıyorum.İyi akşamlar arkadaşlar bu yer elması hakkında fikirlerinizi merak ediyorum ben internette olumlu şeyler okudum diyete uygun olduğunu vs. Okuduktan sonra fena takıldım. Yine bi hata yapmayayım. Turşu suyu ve tarçınlı suya dönmesin durum
Attın mıKızımı uyutup atayım evet
Beyin kimyamız bozulmuş onu tamir etmemiz lazımÖnce mutlu olacağız diyorsun yani :))
Kitap okumayı çok seviyorum. Buna da bakayım bir ara. Teşekkür ederim canımYemek bağımlılığı kitabın adı canım.
Okuyunca insana bi özgüven geliyorbenim suçum değil ki beyin kimyam bozuk moduna giriyorsun
Test var kitapta dopamin mi seratonin mi eksik onu tespit ediyorsun. Sonra beslenmeni hiç değiştirmeden hangisi eksikse ona uygun aktivite ekliyorsun. Sonraki hafta beslenmeni düzenlemeye başlıyorsun. 28 günlük programı var. Kitabı okumak lazım bence
B kan grubuna yasak canım. Geçen hafta da yazmıştım gördün mü bilmiyorum tarçın da b grubuna yasak olduğu için bu kadar ödem yaptı bence sende. Sen bi 15 gün kan grubuna göre yasakları çıkarıp denesene ne kadar etliliyor seni. Beni çok etkiliyor mesela. Ama en sevdiğim mercimek, tahin vb yasak olduğu için uyamıyorum.
Ben de seviyorum da son zamanlarda hep diyet kitabı okudum sanırımKitap okumayı çok seviyorum. Buna da bakayım bir ara. Teşekkür ederim canım
Ay çok tatlısın Anka ya. Yatağını topla da neymiş? Ne anlatıyor? Ben baya uzun bir süredir bebek büyütmesi ile ilgili okuyorum. Gerçi 2. Olunca çok zamanım kalmıyor. Hele birde hareketlendiiyice. Allah yardımcımız olsunBen de seviyorum da son zamanlarda hep diyet kitabı okudum sanırım
Az önce yatağını topla diye kitap sipariş ettimartık okuyacak diyet kitabı kalmadı
Sabah kalkınca yatağını toplarsan dünyayı değiştirebilirmişsinAy çok tatlısın Anka ya. Yatağını topla da neymiş? Ne anlatıyor? Ben baya uzun bir süredir bebek büyütmesi ile ilgili okuyorum. Gerçi 2. Olunca çok zamanım kalmıyor. Hele birde hareketlendiiyice. Allah yardımcımız olsun
yaaa bende hiç toplamam. Şu an bende cebelleşen vaziyetteyim. Küçük hep bizim odada zaten.Sabah kalkınca yatağını toplarsan dünyayı değiştirebilirmişsinmotivasyon kitabı. Küçük şeyleri başarmanın önemini anlatıyormuş. ben toplamıyorum gün içinde çocuklarla yatıp boğuşup duruyoruz. Yarından itibaren toplayacağım bakalım nolcak
Şermine bayılırım. Harbe karp da favorilerimden. Otuz milyon kelimeyi yeni aldım. Ama diğer ikisini bilmiyorum bakıcam.suukaa
Çocuk gelişiminde şunlar benim favorim
Mahallenin en mutlu bebeği
Başlarım şimdi anneliğe
Otuz milyon kelime
Frede ne yaptık da çocuklar böyle oldu(bunun adını yanlış hatırlıyor olabilirim)
Bütün beyinli çocuk
Bende bakayım kesin bana da yarar.
Bu da yazarın konuşması
Benim gibi gazla çalışanlar için güzel
Canım sen bi rahatla ve bebeğini yap. Boşver 68leriBenim acil 68 69 olmam lazım kızlar 2 3 ay içinde bebek düşünüyorum
Attım evet ufak bir kaç şey daha koydum kahvaltılık iyi oldu :)Attın mı
Aaa çok iyi olur ya listesi olursa. (Çikolata var amaBeyin kimyamız bozulmuş onu tamir etmemiz lazım
Aklıma geldiği iyi oldu. Bana uygun dopamin ve seratonin yükseltici aktivite ve gıdaları liste yapayım
Ben hiç toplamam, ondan mı hiç değişemiyorumSabah kalkınca yatağını toplarsan dünyayı değiştirebilirmişsinmotivasyon kitabı. Küçük şeyleri başarmanın önemini anlatıyormuş. ben toplamıyorum gün içinde çocuklarla yatıp boğuşup duruyoruz. Yarından itibaren toplayacağım bakalım nolcak
Bunlar benim de favorim. Diğer kitaplar çocuğa robot gibi yaklaşıyor, bunlar daha gerçekçi.suukaa
Çocuk gelişiminde şunlar benim favorim
Mahallenin en mutlu bebeği
Başlarım şimdi anneliğe
Otuz milyon kelime
Frede ne yaptık da çocuklar böyle oldu(bunun adını yanlış hatırlıyor olabilirim)
Bütün beyinli çocuk
Canım ben de Şubat'ta hamilelik düşünüyorum, zaten o yüzden buradayım. Kafana çok takma inan hamilelikte alınan kilolar gidiyor zaten, önemli olan sağlıklı olsun. Sen zaten aşırı kilolu değilsin. Güzel beslenirsen sorun olmaz. Ama tabi o 2-3 kiloyu vereyim diyorsan kaçamak yapmayacaksın. Görüyorsun iki kaçamak yapsak hemen +1 kg geliyorBenim acil 68 69 olmam lazım kızlar 2 3 ay içinde bebek düşünüyorum
Ohhh yatak toplamayan biri dahayaaa bende hiç toplamam. Şu an bende cebelleşen vaziyetteyim. Küçük hep bizim odada zaten.
Şermine bayılırım. Harbe karp da favorilerimden. Otuz milyon kelimeyi yeni aldım. Ama diğer ikisini bilmiyorum bakıcam.
Bende bakayım kesin bana da yarar.
Günaydın canımmm nasılsınGünaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?