Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aaa çok mantıklı. Hangi kitapmış ki bu
Yemek bağımlılığı kitabın adı canım.
Okuyunca insana bi özgüven geliyor benim suçum değil ki beyin kimyam bozuk moduna giriyorsun
Test var kitapta dopamin mi seratonin mi eksik onu tespit ediyorsun. Sonra beslenmeni hiç değiştirmeden hangisi eksikse ona uygun aktivite ekliyorsun. Sonraki hafta beslenmeni düzenlemeye başlıyorsun. 28 günlük programı var. Kitabı okumak lazım bence
B kan grubuna yasak canım. Geçen hafta da yazmıştım gördün mü bilmiyorum tarçın da b grubuna yasak olduğu için bu kadar ödem yaptı bence sende. Sen bi 15 gün kan grubuna göre yasakları çıkarıp denesene ne kadar etliliyor seni. Beni çok etkiliyor mesela. Ama en sevdiğim mercimek, tahin vb yasak olduğu için uyamıyorum.

Kitap okumayı çok seviyorum. Buna da bakayım bir ara. Teşekkür ederim canım

Ben de seviyorum da son zamanlarda hep diyet kitabı okudum sanırım
Az önce yatağını topla diye kitap sipariş ettim artık okuyacak diyet kitabı kalmadı
Ay çok tatlısın Anka ya. Yatağını topla da neymiş? Ne anlatıyor? Ben baya uzun bir süredir bebek büyütmesi ile ilgili okuyorum. Gerçi 2. Olunca çok zamanım kalmıyor. Hele birde hareketlendiiyice. Allah yardımcımız olsun

Sabah kalkınca yatağını toplarsan dünyayı değiştirebilirmişsin motivasyon kitabı. Küçük şeyleri başarmanın önemini anlatıyormuş. ben toplamıyorum gün içinde çocuklarla yatıp boğuşup duruyoruz. Yarından itibaren toplayacağım bakalım nolcak

yaaa bende hiç toplamam. Şu an bende cebelleşen vaziyetteyim. Küçük hep bizim odada zaten.
Şermine bayılırım. Harbe karp da favorilerimden. Otuz milyon kelimeyi yeni aldım. Ama diğer ikisini bilmiyorum bakıcam.

Bu da yazarın konuşması
Benim gibi gazla çalışanlar için güzel
Bende bakayım kesin bana da yarar.

Günaydın Hatunlar

Attım evet ufak bir kaç şey daha koydum kahvaltılık iyi oldu :)
Beyin kimyamız bozulmuş onu tamir etmemiz lazım
Aklıma geldiği iyi oldu. Bana uygun dopamin ve seratonin yükseltici aktivite ve gıdaları liste yapayım
Aaa çok iyi olur ya listesi olursa. (Çikolata var ama )
Ben hiç toplamam, ondan mı hiç değişemiyorum
Bunlar benim de favorim. Diğer kitaplar çocuğa robot gibi yaklaşıyor, bunlar daha gerçekçi.
Benim acil 68 69 olmam lazım kızlar 2 3 ay içinde bebek düşünüyorum
Canım ben de Şubat'ta hamilelik düşünüyorum, zaten o yüzden buradayım. Kafana çok takma inan hamilelikte alınan kilolar gidiyor zaten, önemli olan sağlıklı olsun. Sen zaten aşırı kilolu değilsin. Güzel beslenirsen sorun olmaz. Ama tabi o 2-3 kiloyu vereyim diyorsan kaçamak yapmayacaksın. Görüyorsun iki kaçamak yapsak hemen +1 kg geliyor

Ohhh yatak toplamayan biri daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…