Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir kere kaçırdım mı gidiyor Neyse sizin de moralinizi bozmayalım yaa.
Dopamin ve seretonin eksikliğinden oluyormuş hep canım. Gün içinde dopamin yükseltecek aktiviteler yaparsak beyin yağlı ve şekerli besinleri unutuyormuş. Kitabı okuyalı çok oldu ama uygulamaya başlayamadım bi türlü

Aaa çok mantıklı. Hangi kitapmış ki bu

İyi akşamlar arkadaşlar bu yer elması hakkında fikirlerinizi merak ediyorum ben internette olumlu şeyler okudum diyete uygun olduğunu vs. Okuduktan sonra fena takıldım. Yine bi hata yapmayayım. Turşu suyu ve tarçınlı suya dönmesin durum

Kesin bir poşeti yerim ben öyle götürsem

Hiç bir fikrim yok ama ben diyete uygun olduğunu düşünüp yerdim

Önce mutlu olacağız diyorsun yani :))

Kesin bir poşeti yerim ben öyle götürsem
Yemezsin merak etme. Bir gün yersin 2. Gün yersin. Sonra için almaz. Hem her şeyi kafamızda bitiriyoruz unutma. Bugün kahveciye gittik kızlarla. Her yerde pasta reklamı. Dedim bir gün incecik olup sizi öyle yicem.

Yemezsin merak etme. Bir gün yersin 2. Gün yersin. Sonra için almaz. Hem her şeyi kafamızda bitiriyoruz unutma. Bugün kahveciye gittik kızlarla. Her yerde pasta reklamı. Dedim bir gün incecik olup sizi öyle yicem.
Evet kafamızda haklısın, iyi konsantre olmam gerek buna. Yoksa kendime eziyet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…