- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Kızımı uyutup atayım evetAklına geldiği anda at o zaman.
Elma çürümez nasılsa.
Aaa öyle olmaz. Boşuna mı takımız? Moral toplamaya varız. Hadi bakalım kendini topla canım. Başarırsın sen. Yarın tartılmaBir kere kaçırdım mı gidiyorNeyse sizin de moralinizi bozmayalım yaa.
Valla iyi ki varsınız. Tamam iki kaşık şey yedim diye hiç bir şey bitmiş değil. Haklısın.Aaa öyle olmaz. Boşuna mı takımız? Moral toplamaya varız. Hadi bakalım kendini topla canım. Başarırsın sen. Yarın tartılma
vücudun dile gelip konuşsa ancak bu kadar kendini ifade eder. Beni serbest bırak diyor benceDoğru zaten diyet yapamıyorum
Hamilelik dönemimde bir poşete hurma bir poşete çiğ kuruyemiş koyup öyle gidiyordum. Onu da iş yerinde bırakıyordum. Çok faydalı bir yöntem. Yada alarm kurardım G gunesli gunlerAklına geldiği anda at o zaman.
Elma çürümez nasılsa.
Dopamin ve seretonin eksikliğinden oluyormuş hep canım. Gün içinde dopamin yükseltecek aktiviteler yaparsak beyin yağlı ve şekerli besinleri unutuyormuş. Kitabı okuyalı çok oldu ama uygulamaya başlayamadım bi türlüBir kere kaçırdım mı gidiyorNeyse sizin de moralinizi bozmayalım yaa.
Valla iyi ki varsınız. Tamam iki kaşık şey yedim diye hiç bir şey bitmiş değil. Haklısın.
Aaa çok mantıklı. Hangi kitapmış ki buDopamin ve seretonin eksikliğinden oluyormuş hep canım. Gün içinde dopamin yükseltecek aktiviteler yaparsak beyin yağlı ve şekerli besinleri unutuyormuş. Kitabı okuyalı çok oldu ama uygulamaya başlayamadım bi türlü
Kesin bir poşeti yerim ben öyle götürsemvücudun dile gelip konuşsa ancak bu kadar kendini ifade eder. Beni serbest bırak diyor bence
Hamilelik dönemimde bir poşete hurma bir poşete çiğ kuruyemiş koyup öyle gidiyordum. Onu da iş yerinde bırakıyordum. Çok faydalı bir yöntem. Yada alarm kurardım G gunesli gunler
Hiç bir fikrim yok ama ben diyete uygun olduğunu düşünüp yerdimİyi akşamlar arkadaşlar bu yer elması hakkında fikirlerinizi merak ediyorum ben internette olumlu şeyler okudum diyete uygun olduğunu vs. Okuduktan sonra fena takıldım. Yine bi hata yapmayayım. Turşu suyu ve tarçınlı suya dönmesin durum
Önce mutlu olacağız diyorsun yani :))Dopamin ve seretonin eksikliğinden oluyormuş hep canım. Gün içinde dopamin yükseltecek aktiviteler yaparsak beyin yağlı ve şekerli besinleri unutuyormuş. Kitabı okuyalı çok oldu ama uygulamaya başlayamadım bi türlü
Yemezsin merak etme. Bir gün yersin 2. Gün yersin. Sonra için almaz. Hem her şeyi kafamızda bitiriyoruz unutma. Bugün kahveciye gittik kızlarla. Her yerde pasta reklamı. Dedim bir gün incecik olup sizi öyle yicem.Kesin bir poşeti yerim ben öyle götürsem
Daha önce mi yerdin yoksa şuanda olsa mı ?Hiç bir fikrim yok ama ben diyete uygun olduğunu düşünüp yerdim
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen (13.00)
Ceviz, yeşil mercimek çorbası
Akşam(18.30)
1 tabak nohut
Ayran
Su 1lt
Spor 10 bin adım 150
Evet kafamızda haklısın, iyi konsantre olmam gerek buna. Yoksa kendime eziyet ediyorum.Yemezsin merak etme. Bir gün yersin 2. Gün yersin. Sonra için almaz. Hem her şeyi kafamızda bitiriyoruz unutma. Bugün kahveciye gittik kızlarla. Her yerde pasta reklamı. Dedim bir gün incecik olup sizi öyle yicem.
Şu anda yerim. Şu anda dememden kasıt diyetime eklerdim.Daha önce mi yerdin yoksa şuanda olsa mı ?
Afiyet olsun. Küçücük onlar zaten. Hiç bişe olmaz bence.Ara 21.00
4 yer elması
AnladımŞu anda yerim. Şu anda dememden kasıt diyetime eklerdim.ama bende yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?