Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşum
Bence iyi olmuş. Benim büyük sabah erken kalkıyor ya. Dün ortalığı birbirine katmış. Eşime oyun odasına kilitle kendinizi sonra da sen uyu dedim.

Ohhh afiyet olsun. Uyku da iyi olmuş. Arada gerekiyor

Uyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallah
Neyse haftasonu kaçamaklarını unutalım gitsin o zaman, eksi gelmeye odaklanalım.
Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ben de deneyeyim bir gün.
Nasıl oldu o öyle yaaa

Evet unutalım canım. Yarın süper zayıflayacağız. Hem benim geçmem gereken bir rakibim var. @gülenyuzumsunsen

Kizlar şimdi soda icsem midem daha fazla sisermi
15:40da yedim
Normalde iyi geliyorsa iç canım. Bana hiç iyi gelmiyor soda.
Ayyy canım ya arada kitle uyu bende yapıyorum uykumu alamayinca tek cocukla oda savaş alanına dönüyor
Seni dusunemedim
Kız kollarım morarmış ısırdılar bir sürü üstüme çıktılar durdular. Ne uyuması kalkamadım sadece. Ama sarımsaklı yoğurdu onlara mı yedirsem akşam diye düşünüyorum şu an

Valla hiç anlamadım ben de bi kahve içeyim şekersiz kafam kazan gibi bi tuhaf

gulenyuzumsunsen süper bir haftaya hazır mısın canım?
ben bu hafta sonu kuru fasulye karnabahar yedim , bugün de mercimek köftesi yedim artıdayım biraz canım sıkıldı benim de ama ödemdir inşallah geçer
İnşallah canım

Dene canım beğeneceğine eminim.

Bende iki bisiklet süreyim bari. Tlcde bu ben miyim de bi kadın var, trafik kazasında eşini çocuklarını ve karnındaki bebeğini kaybetmiş, allahım ne büyük acı

Diyetisyen sana kaçta yattığını sormuştur sanırım son ara öğün yatmadan iki saat önce olacak canım. Ben genelde 21-21.30 gibi yapıyorum o ara öğünü.

Çevre gerçekten etkili bende gittiğim her yerde yemek zorunda kalıyorum ama çok şükür ki eşim yemek konusunda bişey demez hatta yememi istemez çünkü o da zayıflamamı istiyor

Takım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım

Ay bugün bende gelemedim hiç. Evde olmak çok dengemi bozdu ya. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyoruz. Bugün 10.30 gibi kalktık. Kahvaltı hazırladım sonra arkadaşlar aradı gel lahmacun yiyelim diye bi daha hazırlan çık sonra gel çocuğu uyut yemek yap mutfağı topla vs işte gün bitti

Kendini dinlenmiş hissettiysen arada yap bunu

Kızlar ya koltuk takimi ve masa sandalyemi yeniledim bu hafta gelecek.hspsi evi de taşımak istiyoruz ama bir türlü ev bulamadm . Tam buldum 3 gün önce paylaşmışlar tutulmuş çok.uzuldum istediğim gibi güzel.evler benim.mahallemde 2500 . 1500 verebilirim ama evler çok pahalı 1500 lük evler dam gibi . O kdr pahalılı ki oturduğum yer bulamıyorum eşyalar bidaha taşınmış olacak kötü olacak direk yeni eve gelsin istemiştim ev de bulamıyorum. Evimden hiç memnun degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…