- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Bencede rahatlatırBence iç rahatlatır :)
Bence iyi olmuş. Benim büyük sabah erken kalkıyor ya. Dün ortalığı birbirine katmış. Eşime oyun odasına kilitle kendinizi sonra da sen uyu dedim.Uyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşum
Ohhh afiyet olsun. Uyku da iyi olmuş. Arada gerekiyorKızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorumKaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle
Uyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallahsüpersin canım maşallah
Evet bu hafta hepimiz eksi geleceğiz. Hafta sonum o kadar kötü geçti ki bende ne yedim bilmiyorum. Ve benimde sonuç 1 kilo fazlam var. Ama yerleşik kilo olmadığı için rahat ol. Çok çok dikkat edersek eksiye geçeriz. Etraf için bişey diyemiyorum. Şu an eşimde diyet yapıyor o yüzden biraz rahatım ben.
Tüm gün hastanedeydim benallah düşürmesin gerçekten çok yoruldum ama diyetisyenimin verdiği listeye tam uydum.
Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ben de deneyeyim bir gün.Kızlar tadı şahane oldu,Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.
Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorumKaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle
Evet unutalım canım. Yarın süper zayıflayacağız. Hem benim geçmem gereken bir rakibim var. @gülenyuzumsunsenUyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallah
Neyse haftasonu kaçamaklarını unutalım gitsin o zaman, eksi gelmeye odaklanalım.
Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ben de deneyeyim bir gün.
Nasıl oldu o öyle yaaa
Normalde iyi geliyorsa iç canım. Bana hiç iyi gelmiyor soda.Kizlar şimdi soda icsem midem daha fazla sisermi
15:40da yedim
Kız kollarım morarmış ısırdılar bir sürü üstüme çıktılar durdular. Ne uyuması kalkamadım sadece. Ama sarımsaklı yoğurdu onlara mı yedirsem akşam diye düşünüyorum şu anAyyy canım ya arada kitle uyu bende yapıyorum uykumu alamayinca tek cocukla oda savaş alanına dönüyor
Seni dusunemedim
Valla hiç anlamadım ben de bi kahve içeyim şekersiz kafam kazan gibi bi tuhafUyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallah
Neyse haftasonu kaçamaklarını unutalım gitsin o zaman, eksi gelmeye odaklanalım.
Nasıl oldu o öyle yaaa
Sarımsağı çok mu koydun ki , bi ilaç kullanıyormusun canımValla hiç anlamadım ben de bi kahve içeyim şekersiz kafam kazan gibi bi tuhaf
Beni acaip şişiriyor sarımsak inşallah sana yapmazHadi yayarın artı mı çıkarım dersin
ben bu hafta sonu kuru fasulye karnabahar yedim , bugün de mercimek köftesi yedim artıdayım biraz canım sıkıldı benim de ama ödemdir inşallah geçergulenyuzumsunsen süper bir haftaya hazır mısın canım?
İnşallah canım500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.
Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak
Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayımNeyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.
Dene canım beğeneceğine eminim.Uyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallah
Nasıl oldu o öyle yaaa
Günaydın arkadaşlarım
Bomba gibi geri döndüm. Diyetisyen listeme tam uyacağım. Diyetimde şeker yok. O yüzden eşimle şekersiz 21 güne başladık. Kafamı karıştıran diyetimde gece 22.30da bir meyve var. Yesem mi yemesem mi?
Şu an artıyım. Zaten tahmin ediyordum. Ama çok motiveyim. Birazdan oğlumu kontrole hastaneye götüreceğim. Bogazımda kötü. Küçüğümde grip başlangıcı. Allahım hepimizi korusun.
500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.
Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak
Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayımNeyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.
Takım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım
Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorumKaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle
İnşallah canımBeni acaip şişiriyor sarımsak inşallah sana yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?